banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Van egy mod, azt hiszem az XVM része is, hogy megmutatja, hogy az ellenfélnél kik voltak sptolva, illetve kik nem voltak, meg ki van aktuálisan. De enélkül is, ha figyelsz és tudod, hogy Borsig barátunk nem volt még a csatában felspotolva, akkor ha már régóta játszunk, akkor pontosan fogjuk tudni, hogy adott pályán hol kuksol, ezért nem szaladunk át előtte a mezőn, hanem okosan próbáljuk megközelíteni. Ahogy írták már többen, van esély pattanni, míg az arty biztos, hogy sebez elvíve minimum két embered. A rusht úgy értettem, hogy ésszel, de elől. Egy TD-nek rád kell látnia, tehát kb. tudod hol lehet, míg az arty bárhol, szikla mögött stb.

Tier7 nehezek kérdése. Ma már jobb a Tiger, mint a Tiger P. Mióta bejöttek az angol TD-k, mindenki megtanulta, hogy a kupola gyenge pont, még a piros játékosok is, így szegény Tiger P-nek semmit nem jelent a jó páncél szemből, meg kupolája az hatalmas van. A T29 nagyon jó, én az IS-t is nagyon szerettem, azt is tudom ajánlani.