418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ha munkát mond valaki ne az ugorjon be hogy 8 órán keresztül robotolok pénzért.....
munkát fektettem bele hogy abba a csatába top sebző legyek, feltartsak 5 tankot stb stb stb -
Ma egész nap ez megy! És tegnap is ! Hogy mennének inkább az apjuk faszán pörögni! :D
[IMG][/IMG]
-
Mester61 #280302 Hát ha neked ez munka akkor ne haragudj, fogalmad sincs a munkáról, ez egy játék barátom, és ,ha túl komolyan veszed akkor munka, de akkor rögtön le kell törölni, és munkát kell keresni vazze. -
most lett vége nemrég a tesztnek :DD
havernak van mind a kettő, régen 68al nagyon jó köröket tudtam futni, nem rég játszottam vele, és semmit se találtam el szinte
63 jónak mondanám, de nem bírtam őt meg szokni
HA lehet hinni a pletyiknek, akkor a 850-es alfás tier X -es td-k kapnak majd egy olyan nerfet hogy 750lesz az alfa sebzésük, de kapnak kis rofot, tehát a 68-ast lehet majd ez utol éri
LEHET!
Én mindenesetre a 68ast választanám -
400V #280300 Vedd annak aminek akarod de ha valaki jár CW re akkor nem kevés ember veszi körül akik tanácsot tudnak neki adni. Nem tudom máshogy írni mennyi logika kell ahhoz hogy wotraplayst vagy google vagy you tube ot valaki használni tudja. 6 meg 8 éves gyerekek röhögve kezelik ezeket a dolgokat. -
Mester61 #280299 Ez csak az én véleményem és ne haragudj érte.
Ez a játék mindenkinek elérhető, sokan nem a statra mennek és nem érdekli őket egy egy játszmából, hogyan kerülnek ki. Te ezt nem irányíthatod, nem tudod kivel kerülsz össze, ők élvezik a játékot, te meg vered magadról a vizet és szenvedsz, hogy mi a f@sz van, miért nem nyerünk, vazze ez egy játék a millió emberrel a háta mögött, fogadd el, hogy vannak a te szintednél gyengébb játékosok is, és besorsol az MM akár 14 gyengébbel is ,de játsszál és élvezd akkor is amikor hülyék gyülekezétével vagy körbevéve, vedd fel és mentsd el élvezet lesz visszanézni, szeresd úgy ezt a játékot ,ahogy magad, te sem vagy tökéletes "MINDIG". -
Kacsa1 #280298 Más dolog, ha elhintesz néha 1-1 'a picsába' és hasonlót, meg más, hogyha elküldesz valakit az apja faszán pörögni. Ha csak simán csúnyán beszélsz és nem sértesz vele senkit, akkor csak nagyon extrém esetben fognak büntetni érte, viszont, ha beszólsz, akkor lecsapnak előbb-utóbb.
Amúgy ahogy nézem ez a ban jelentésekből jött össze. -
én zsidózok minden 2. csatába, sose kaptam bant :D:DDD
na de most Kacsa itt van lehet repül 1 felém hogy ezt elolvasta?
-
Helló mindenkinek! Először is Boldog Karácsonyt kívánok,másrészt egy kérdés.
Melyik ágat javasoljátok:OBJECT 268 vagy 263?
Köszi a segítséget! -
foxbat88fx #280295 Áruld már el....
minek van bent csúnya beszéd szűrő ha nem szabad csúnyán beszélni???
kicsit logikátlannak tűnik nekem -
400V #280294 NE az xvm mondja meg hány %, Ha folyamat 20% okat ad te már temeted is a csatát? Hús vér emberek vezetik a tankokat, egyik se golyó álló. IS7 et átlövöd D25T vel is E100 segge 150 mm , E75 oldala 120 a kupolája is gyenge. Gyakorolni kéne.
Nézz bunkónak de itt a példa, Tank megy lő, tanulni nem kell mer kapsz xp t majd lesz valahogy. Ezért ilyen a színvonal randomba. -
nem is a stat, hanem hogy megint (!) kemény 4-6 perces munkám kúródik el az ért, mert annyira buta az én csapat társam, aki ráadásul már ha a környékünkön volna és nem is lőne azzal is sokat segítene, hátul markolássza a tökeit és túrja az orrát és közbe nézegeti milyen csili vili az ő szuper tankja. meg lájta az ellenfelet, elpöcköli a fikát, fel ordít hogy " jeeee most meg kapjátok köcsögök", kap 5 lövést, pukkan egy hatalmasat, míg ő vörösödő fejjel szórja azokat a golyókat, amik sose fognak ellenfelet ütni, majd miközben a garázst tölti vissza örül magának hogy milyen jó ágyú hangokat hallott
én meg tépem le a bőrt az arcomról, hogy megint top dmg, megint topx, de loose, mert a kecseg még a közelébe sem volt annak a helynek ahol kellett volna lennie
és sajna nem low tierekről van szó :( -
Bee #280292 [rage] Ember! Szerinted mire való egy fórum? Miért nem kérhet segítséget bárki? Szerinted miről kellene beszélgetnünk, ha nem a játékról és a hozzá kapcsolódó dolgokról (pl. modok)? Nem mondom, hogy egy molylepke szintjén állsz, mert sértő lenne szegény állatokra nézve...[/rage]
Az 50B kérdésre: nem mondta senki a kérdezőnek, hogy mit tegyen, hanem leírtuk a véleményünket. A döntést neki kell meghoznia, pl. úgy, hogy kipróbálja a tesztszerveren. De a tapasztalatcsere is fontos, honnan tudhatná, hogy CW képes-e, ha nem kérdezi meg? Erre is választ kapott, szerintem hasznos téma volt, nem csak neki, hanem a többi olvasónak is, akik még nem álltak neki az ágnak.
Ha pedig kiégtél, és nem játszol ezzel a "fossal", akkor érdemes lenne a WoT fórumot is hanyagolnod, hiszen semmi értelme kommentálnod az általad utált játékot. Köszönöm.
Más. Pár napja feltöltöttem a T21 replay-em El Hallufról. Popey most nézte meg (a patch után), és felhívta a figyelmemet egy érdekességre: a map változása miatt a replay-ben úgy tűnik, mintha a földön és az épületeken keresztül lőném az ellenfeleket. Mindenesetre vicces lett így. Köszi Popey! :)
-
Mester61 #280291 Igazad van, de nem kell bosszankodni, sokszor 300000 ezren vagyunk a két szerveren,akkor a nagy számok törvénye alapján van ilyen is, viseld el és örülj a játéknak, ha az néha a te játékodtól függetlenül s.@r is, de nem ez a lényeg, szerintem ezeken a helyzeteken nagyon jót lehet röhögni, és nem érdekel a statom, hogy ki rontja el, mindig örömmel játszom 4 éve vazze négy éve és nem unom meg. -
400V #280290 Ja és vélemény volt (nem nagyképűen írom) nem játszok már régóta és nem is hiányzik. Elég volt annyi hogy az utolsó köröm amit futottam a játékban tier 8 ba kiosztottam 2500 sebzést meg lőttem 5 fraget, aztán kör végén gyönyörködtem abban hogy az én magamhoz igényeimhez mért 2500 (na ez már valami) 2. voltam sebzésben, fölöttem volt pár száz hp val egy heavy, alattam meg 13 ember követett a legnagyobb sebzéssel 800. Számomra ez már sehol nem élmény vagy élvezet hanem erőltetett.
Ez az okozata amiért így írtam lentebb. Sose fogom érteni 20 000 csatával meg 10 000 csatával miért tesznek az emberek értelmetlen dolgokat. Miért nézik hogy kinyírják a társát, minek játszanak olyan tierben ahol semmi ismeretük nincs(nem tudják qa tankok gyenge pontjait, nem tudják hogy kell egy TD t leszerelni, nem tudnak egymás mellett közlekedni mert szét blokkolnak mindenkit, emberek minek játszanak úgy hogy vonulnak a társuk mögött és az amint lesebzett valamit már lopják is a fraget.
Ilyenek.
Ez az oka amiért így gondolkodok. Régen nem volt ilyen a színvonal. -
nem kívánom ugatva eltölteni a karácsony 1. estét, így én azt adom a wotnak hogy el se indítom :DDD -
TomDantes #280288 Igazad van, na akkor ma este pakolhatnak a WoT alá valamit. -
400V #280287 Én amivel szar vagyok azt nem erőltetem max pár kört megyek és van ilyen is, tudom hogy szar vagyok nem sírok miatta, ez van. Azt kell csinálni amiben jó vagy. Ettől leszel a csapatod hasznára és javára. -
Szpecnyaz #280286 Akkor csak beteszi a fa alá az ajándékot, amit csak 25-én reggel bontanak ki :D. -
Madi92 #280285 Mikor tiszteled meg szerény személyemet a Tésen?:D (Az újon) -
TomDantes #280284 Ez is igaz, de az amerikai filmekben is 24. este megy a vörös szakállas csóka ajándékot osztani. -
Lucifer001 #280283 Köszi . -
De amúgy abban igazad van (mint az utána következő hsz-emből kikövetkeztethető), hogy azt hittem, 23-a van még. :D
Mea culpa. -
a .rar-t ki csomagolod valahova, Smellyriver.TankInspector-t futtatod, bejön az e-mail / password, be pipálod alul hogy "im new here", be írod a regisztrálandó e-mailod / jelszavadat, be lépsz, kérni fogja a Wot telepített útvonalát , és bumm kész
(erre emlékszem) -
Én sem akarlak elkeseríteni, de a WG egyelőre nem magyar cég, ezért inkább az angolszász szokásokat fogja átvenni, és 25-én ajándékoznak. -
Tusy #280279 - IS-3-al mostanában alig sebzek, pedig kellene még ~40k XP a tIX járműhöz. Erre jönnek szembe tX-el én meg oldjam meg. KV-1-el mostanában hasonló sebzést osztok mint IS-3-al, igaz az csak +t1-et szokott kapni (credit is kellene még, prémium nélkül meg marad a KV-1)
- XVM győzelmi esélye ma kicsit elszállt, zsinórban kaptam a 18%-29% esélyű csapatokat, igaz néha becsúszott ilyen 66% körüli is -
Lucifer001 #280278 Szia
Akkor én is kiverem a biztosítékot . Mire jó ez , és hogyan telepítem ?
* Ahogy elnézem ezzel a fejlesztőket segítem , mert élesben kapnak infót a tankokról ????????????
* telepítés . rar a WOT fő könyvtárába kicsomagol , exe. telepít .
Köszönöm a segítséget . Mivel a fórum minden egyes hozzá szólását évek óta figyelem , vagy vissza olvasom . De én nagyon keveset szólok hozzá . Így jelen hozzászólásommal egyben kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket . -
Simulacrum #280277 Nálunk egy Hummel maradt, ellenségnél egy fél életes IS-6. Nem volt esélyünk, csak idővel döntetlenre játszani, mert nagyon messze volt még a lassú orosz. Hummelünk nemes egyszerűséggel fogta magát és irány egy szikla és kivégezte magát, mondván nincs úgyse esélye. 15k csatás játékos tette ezt meg.
Rendben, legyen nagyvonalú és adja meg az ellennek a győzelmet és menjen oda az IS-6 elé, legyen neki még egy killje (amúgy megérdemelte volna), de az, hogy öngyilkos legyen az hihetetlen számomra. Semmi értelme.
Amúgy ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Ha döntetlen tudtok elérni bujkálással megteszitek vagy ez nem szép dolog véleményetek szerint? -
Kacsa1 #280276 Pont azért, hogy zavarjon a dolog, és ne csináld máskor -
foxbat88fx #280275 különösebben nem zavar a chat ban....
viszont nem tudsz parancsokat adni (kövess, védd meg a bázist, vonulj vissza... stb) ami már eléggé hátráltató...
ezért is jobb a WT... ott is kaptam már chat ban-t... írni nem lehet, de parancsokat ki lehet adni
itt meg teljesen elvágják a kommunikációt :S -
Köszi, hogy szóltál, hiánypótló nálam, mióta nem megy a Wot Tank Viewer. 
BoKa mindenkinek! -
hopp egy STA-1..láttatok már nála magasabb japánt?:D -
nemtudommivan #280272 Beszarok ... :) -
nemtudommivan #280271 Barátom accountján kipróbáltam a su-122-44-et.
Nem is próba volt mert több estét farmoltam vele.
Megint csak azt kell mondanom hogy ez is jobb mint a t34 / fcm50t.
Szuper rejtőzés, papíron pontatlan a valóságban mégis nagyon jól használható ágyú, jó mozgékonyság brutális DPM.
Hatalmas élvezet vele a játék ellentétben a kétszer annyiba kerülő társainál.
Nagyon jól hozza a kreditet. Csatákat lehet eldönteni vele, nem csak egy töltelék tank.
Én ajánlom mindenkinek.
-
"de nagyon kérlek, ne nézz le senkit mert nem jó a játékban"
Más az, hogy "nem jó" meg más az, hogy a zászlótól eljön 40 méterre, beáll az első kő mögé, mikor meg meg halt mindenki és már ő is lát egy ellenfelet, akkor segget mutatva neki lövöldözi úgy, hogy rá se szűkül....
ja, és első 4 tank közt van
-
Mester61 #280269 Szia!
Csak idézlek.
C - A WOT játékosai aránya 10 ből 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.
Jó lenne, ha neked lenne igazad, de van egy ellenérvem. Nekem is vannak olyan járgányaim amiket imádok, de nagyon béna vagyok velük, de ezért nem vagyok sík hülye legalább is így gondolom, ne alázd le azokat akik akarnak, de nem haladnak ötről a hatra. Én a négy év alatt sokat tanultam, idősebb létemre(52) rá kellett arra jönnöm, hogy a fiatal emberek ebben van amikor jobbak és tisztelem ezért őket, de nagyon kérlek, ne nézz le senkit mert nem jó a játékban, hiszen veled együtt kedveli még akkor is, ha a te játékod néha elrontják, vagy esetleg mindig. Sz.@rd le és élvezd a jót és a rosszat is mindkettőből lehet tanulni. Bocsi a hosszú megjegyzésért. Amúgy megtalálsz (mester61) vagyok. -
Kacsa1 #280268 Ha nyomsz egy ctrl+f5-öt, akkor máris elérhető :) -
Kacsa1 #280267 Ezért is jó platoonban játszani, mert ott egyszerűen csak együtt röhögtök azon, hogy mennyire siralmas a helyzet.
Tegnap ketten maradtunk élve egy 50 120-al (én löwe-velvoltam), ellennél csak egy T95 volt, aki messze jutott a bázisától, szóval volt esélyünk egy keppel nyerni. Írtuk ketten az 50 120-nak, aki már túl is jutott az ellen zászlaján, hogy artyt leszedje (lenyultam előle :P ), hogy jöjjön már vissza és kepeljen. Ő meg csak ott bambult egy ház mögött. Ketyegett az óra, volt vissza 1 perc, amikor nagy nehezen végre beírta, hogy 'már késő'. Ekkor én már benn voltam a kepben, szóval még simán behúzhattuk volna a zászlót, de nem, ő meg nem mozdul. 48 mp-nél elhatározta, hogy mégis bejön a kepbe. Ekkor persze 2 mp-vel már valóban lecsúsztunk a dologról, így lett draw.
A probléma nem akkor van, ha valaki noob, hanem ha okos noob akar lenni. -
nemtudommivan #280266 A wot eu oldal mikor lesz kb elérhető.
Tudom senki nem dolgozik a WG-nél.
-
foxbat88fx #280265 asszem ezekután dícsérni fogom a noobokat!