A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #280290 Ja és vélemény volt (nem nagyképűen írom) nem játszok már régóta és nem is hiányzik. Elég volt annyi hogy az utolsó köröm amit futottam a játékban tier 8 ba kiosztottam 2500 sebzést meg lőttem 5 fraget, aztán kör végén gyönyörködtem abban hogy az én magamhoz igényeimhez mért 2500 (na ez már valami) 2. voltam sebzésben, fölöttem volt pár száz hp val egy heavy, alattam meg 13 ember követett a legnagyobb sebzéssel 800. Számomra ez már sehol nem élmény vagy élvezet hanem erőltetett.
Ez az okozata amiért így írtam lentebb. Sose fogom érteni 20 000 csatával meg 10 000 csatával miért tesznek az emberek értelmetlen dolgokat. Miért nézik hogy kinyírják a társát, minek játszanak olyan tierben ahol semmi ismeretük nincs(nem tudják qa tankok gyenge pontjait, nem tudják hogy kell egy TD t leszerelni, nem tudnak egymás mellett közlekedni mert szét blokkolnak mindenkit, emberek minek játszanak úgy hogy vonulnak a társuk mögött és az amint lesebzett valamit már lopják is a fraget.
Ilyenek.
Ez az oka amiért így gondolkodok. Régen nem volt ilyen a színvonal.