banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    Szia!
    Csak idézlek.
    C - A WOT játékosai aránya 10 ből 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.
    Jó lenne, ha neked lenne igazad, de van egy ellenérvem. Nekem is vannak olyan járgányaim amiket imádok, de nagyon béna vagyok velük, de ezért nem vagyok sík hülye legalább is így gondolom, ne alázd le azokat akik akarnak, de nem haladnak ötről a hatra. Én a négy év alatt sokat tanultam, idősebb létemre(52) rá kellett arra jönnöm, hogy a fiatal emberek ebben van amikor jobbak és tisztelem ezért őket, de nagyon kérlek, ne nézz le senkit mert nem jó a játékban, hiszen veled együtt kedveli még akkor is, ha a te játékod néha elrontják, vagy esetleg mindig. Sz.@rd le és élvezd a jót és a rosszat is mindkettőből lehet tanulni. Bocsi a hosszú megjegyzésért. Amúgy megtalálsz (mester61) vagyok.