banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kacsa1
    Ezért is jó platoonban játszani, mert ott egyszerűen csak együtt röhögtök azon, hogy mennyire siralmas a helyzet.
    Tegnap ketten maradtunk élve egy 50 120-al (én löwe-velvoltam), ellennél csak egy T95 volt, aki messze jutott a bázisától, szóval volt esélyünk egy keppel nyerni. Írtuk ketten az 50 120-nak, aki már túl is jutott az ellen zászlaján, hogy artyt leszedje (lenyultam előle :P ), hogy jöjjön már vissza és kepeljen. Ő meg csak ott bambult egy ház mögött. Ketyegett az óra, volt vissza 1 perc, amikor nagy nehezen végre beírta, hogy 'már késő'. Ekkor én már benn voltam a kepben, szóval még simán behúzhattuk volna a zászlót, de nem, ő meg nem mozdul. 48 mp-nél elhatározta, hogy mégis bejön a kepbe. Ekkor persze 2 mp-vel már valóban lecsúsztunk a dologról, így lett draw.

A probléma nem akkor van, ha valaki noob, hanem ha okos noob akar lenni.