418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #283182 Ez igen. 
Érezni, hogy a tapasztalat beszél belőled.
-
stoppos #283181 Ő? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Beforgatod, erőlteted a sarokharcot, sidescrapet, és pattintasz a lánccal. Távol maradsz heavyvel, és hagyod, hogy más spotoljon neked. Amikor meg beszólnak a társaid, akkor felmutatod az ökölbe zárt kezed kinyújtott középső ujjal. Ha idejön fórumra sírni miatta, akkor kineveted Jeffet, és elküldöd a fenébe őt a goldspammer picsájával együtt. :) -
R3nton #283179 Egy jobb kör obj416-al: replay
Nagyon jó ez a tank!!! -
Nagy csöcsök, jó segg, porszívó ajkak... Akarom mondani szép szemek, elbűvölő személyiség? -
barkov6 #283177 az igaz.
a fenébe. :) -
barkov6 #283176 Nincs. :) Szar az összes, mind átlövik. :) -
ropi88 #283175 köszönöm a segítséget, ki is próbálom -
Erkölcsi megfontolások... Beszarás. Az amerikai nép is kemény adót fizetett anno azért, hogy a kiskatonájuk élve hazajöhessen, hogy szét lehessen a gyalogtámadás előtt artyzni, szőnyegbombázni az ellent. Persze a kiskatona szemszögéből ez lényegtelen, neki, és a családjának is csak a túlélés számított, ezért vígan fizettek. Ennyiben más, hogy az a nagybetűs élet volt, ez meg egy játék. Itt ha elcseszed, újra tudod kezdeni, csiszolhatod a tudásodat, fejlődhetsz. Nem mész egyből a föld alá.
És ez az apró különbség elég ahhoz, hogy aki mégis inkább fizet, ahelyett, hogy fejlődne, egy lapon emlegethető legyen egy tál ketchupos-mustáros-majonézes trutyival. (Amit egyébként személy szerint imádok :D)
Szerintem inkább free XP-vel és pár többször használatos, fél áron megvehető felszereléssel rakd fel arra a stock tankra a legjobb ágyút, ahelyett, hogy aranylőszerre pazarolod a kreditet.
Mert hát tényleg egyszerűbb goldot spamelni, mint megtanulni a weakspotokat. Vagy talán azért nem lő valaki goldot, mert felfogja agyilag, hogy azzal rohadtul nem jár jobban hosszútávon? Hogy nem kell prém tankkal mennie feleslegesen, mert anyagilag rosszabbul jön ki?
Mennyivel jobban járnék én is, ha a csatáim 15-20%-át még mindig a t8-as prém tankkal kellene mennem, hogy meg tudjam venni a következő tankjaimat!
Mert anno ez ment, húztam az összes ágat egyszerre, és noobként (még gold nélkül sem) tudtam az összes tankot megvenni anélkül, hogy farmolni kellett volna t8 prémmel. Mentem szépen a napi duplázókat, és róttam mellette a köröket T34-el, meg az aktuálisan kijelölt high tier tankkal, mert úgy tudtam kijönni csak anyagilag.
Most meg, amíg kihúzom a következő tankra az XP-t, megszerzem rá a kreditet is csak ugyanazzal a tankkal menve, mert 20-30k profit jön 1 csatában a goldspam mellőzése miatt. Legyen az low tier, vagy t9.
Igazad van, én vagyok a noob, amiért képes vagyok ezt elérni, és nem az, aki erre képtelen. Mert engem aztán nagyon zavar, hogy Pistike napi 9 óra játékából 6-ot farmolással tölt, és nem a tankjai húzásával. -
stoppos #283173 Még egy icipici sincs? :) -
lammaer #283172 CSben is kell célozni, mert ott meg a headshot a döntő.
Mindig is rühelltem a kis koreai csávókat, akik kiugranak a sarok mögül és ugrás közben fejbelőnek a desert eagle-vel...
Mindezt úgy, hogy én ott kempelek a sarkon, célra tartva, de még odáig se jutok el hogy egyáltalán felfogjam, lőni kéne :) -
Én a goldspam alatt akkor szoktam felnevetni, ha pattan a goldja a köcsögnek...főleg, ha utána kinyírom :) -
VanDaal #283170 Tökéletesen egyetértek!
-
barkov6 #283169 Úgy látszik gyáva lehetek, mert nekem egy kemény tankom sincs. Sose volt. :) -
Kronos79 #283168 Nem kívántam negatív kontextusba rakni. Nem tartom gyenge játéknak, csak a csalások ne lennének benne. Arra kívántam inkább rávilágítani, hogy az egy egyszerű nyomkodd a bal egérgombot játék, a WoT-ban pedig célozni is kell(ene). Mondhattam volna példaként a Bf-et is. -
stoppos #283167 Azt azért meg tudod állapítani, hogy egyáltalán értelme volt-e arannyal lőnie, vagy eleve olyan tankban ültél, amit sima lőszerrel is vitt volna. -
Bee #283166 Pár napja belinkeltek ide egy orosz videót a WTE100 10k sebzéséről. Full golddal tolta, egy olyan ágyúval, amelyik nagyon pontos, nagy az alap pen, iszonyat a brust dam. Semmiféle skill nem kell ehhez. Bebújik egy bokorba a bázison, és várja, hogy elhulljon a csapata. Innentől eljön az ideje, a lesebzett tankokat kicsapja pillanatok alatt, céloznia sem kell. Ez szerinted jó?
A goldspam legnagyobb vesztese a heavy tank, mivel páncélzatra épül, ami az ilyen troll TD-k ellen semmit sem ér. De igazából mindenki veszít, mert hiába a skill, a tapasztalat, ha Vér István 8 másodperc alatt full HP-ról lenulláz, BÁRMIBEN ülsz, BÁRHOGYAN forgatod.
A te logikád szerint minden értelmes játékosnak golddal kellene lőnie, mert ez adja a legnagyobb esélyt az átütésre (itt most felejtsük el egy pillanatra HEAT lőszer esetét Tóth Lánctalppal). Az a baj, hogy így a moszatokon kívül mindenki "tud" sebezni, ami hatalmas előny a buta játékosoknak. Ha a való életben vizsgálnánk ilyen szituációt, akkor a túlélés miatt minden megengedett lenne, de ez egy játék, ami emiatt elveszíti az élvezeti értékét. Nem temetem a WoT-ot, még mielőtt nekem esne valaki.
Most az IS-6 eventen sok amőba is megszerzi a prémtankot (akik nem tudtak költeni a játékra); eddig kreditgondokkal küzdöttek, mivel nem tudtak sebezni, így a gold megfizethetetlen volt nekik. IS-6-tal a garázsban nem lesz ilyen gondjuk, 4-5 körrel kitermelnek 2-3 full gold kört. Micsoda öröm lesz majd így a játék mindenkinek!
Véleményem szerint a gold lőszerek számát maximalizálni kellene (pl. 15%-a a teljes lőszermennyiségnek); így mérlegelésre késztetnék a játékosokat, nem lenne ez a gold áradat. -
barkov6 #283165 Igen, nekem is telepítve van.
De azzal nem tudom megmondani, hogy vajon a csapattársaimra is arannyal lőttek-e, vagy csak rám.
Ha szakaszban megyek, akkor még két emberről tudok, de ennyi. -
-
lammaer #283163 A CS egy sikeres játék, hiába raktad negatív kontextusba :) -
lammaer #283162 Ő a barátnőm volt konkrétan.... öreg motorosok tudják miért :) -
stoppos #283161 Mondjuk a type fejét háromszor átlövi egy olyan tank, ami normális esetben megkarcolni sem tudná. :) Amúgy én is azt vettem észre, hogy nagyon megszaporodott a gold.
Azért zavaró, mert ilyenkor mindenben úgy kell játszani, mintha papírból lenne. Egy mednél annyira nem probléma, bár ott is idegesítő, hogy mindegyik T20. Viszont mi lehet egy lassú szörnyben, amivel fedezékbe vonulni sem tudsz rendesen annyi idő alatt? -
Kronos79 #283160 Létezik lőszerfajta detektor. Sőt már olyan is van, ami emellett kiírja, hogy ki lőtt rád és az mennyit sebzett. -
Kronos79 #283159 Az utolsó mondatoddal meg is magyaráztál mindent, amit tudni szeretnél. A WG-nek nem az a lényeg, hogy te jól érezd magad, hanem hogy fizess. Ennyi. Hogy így CS lesz a WoT-ból az már nem is érdekes számukra. -
barkov6 #283158 Honnan lehet tudni, hogy valaki full arannyal lő?
Nézegetitek a lukakat mások tankján is? Vagy ha titeket arannyal lőtt, akkor mindenkit?
Nekem három tankomon van full arany:
Pz 38 H - mert soha nem kerül saját tierjébe
Pz 35 S - mert mindig ötösök közé kerül már
Pz B2 - mert négyes tierben kettes ágyúja van, másként játszhatatlan.
A többiben is van néhány, nehéznek tűnő feladatok megoldására (igen, az Obj. 268-ban is). Ha eldöntöm, hogy egy tankra aranyat használok, akkor azzal lövöm végig. Akkor spammelek?
A X-es medekben viszont egyáltalán nincs arany, az nem jött be. Akkor azokkal rendes fiúnak látszom?
Ne legyen arany. AP se. Úgy lesz igazán izgalmas. :) -
VanDaal #283157 Csak én meg naivan azt gondolnám, hogy ha már egyszer a WG pénzt és időt ölt a lassabb, páncélozottabb tankok lemodellezésére, akkor talán nekik is érdekük lenne, hogy ezek a tankok is használhatóak maradjanak, a játékosok szívesen játszanak ezekkel IS, mert különben hiába dolgoztak velük.
Ezért is reménykedek, hogy ha nem is most, de idővel ki fognak találni valami a goldspam ellen.
Bekescsaba:
Én megértem, ha valaki használja, hogyha egyszer van rá lehetősége. Sőt, pontosan ennek a lehetőségnek a megléte a problémám. Az én tankjaimban is van gold, és használom is, ha a helyzet úgy kívánja (eszembe nem jutna full golddot tölteni bármelyikbe is random csatához)...
De ha holnaptól eltűnne az arany lőszer a játékból, szerinted ki szívná meg jobban?
Aki ismeri a weak spotokat, és képes a szerepkörének megfelelően használni a tankját, vagy aki hülyegyerek módjára a pálya sarkából goldot puttyogtat, a játék legalapvetőbb dolgait sem ismerve?
Ne állítsuk már, hogy az normális helyzet, mikor bujkálnod kell egy 2 szinttel kisebb tank elől!
Tegnapi eset:
T6-os Churchill SzefósBéluska parancsnokolása alatt kigurul a sarok mögül, és szemből elkezdi lőni a T28-asomat. Nem kedvezett a random sem, 4 lövésből tudtam csak kiszedni. Ezalatt leszedte több, mint a fele hp-mat a t6-os szarával, holott minden játéktudása kimerült annyiban, hogy kigurult elém és egyhelyben állva lőtte a frontomat, míg el nem fogyott a hp-ja.
Aki szerint ez a kívánatos állapot egy tankos játékban, az játsszon inkább KántörSztrájkot... -
lexlutor #283156 miert? szerinted bevallt a dolog? igy jol mukodik? -
Mi lehetett az?
-
TomDantes #283154 És ezt hogy képzelted el? Tehát, elősször azt mondják a játékosok, legyen minden aranyért vehető dolog creditért is, mert szemét rohadt pénzéhes fejlesztők ,csak azoknak lehet előnye aki fizet, legyen minden creditért is...
Most meg: áh, vissza az egész.
Aztán pár hónap múlva: mégis csak kéne creditért gold lőszer...
Újabb fél év: ez szar, vegyétek ki...
Még egy pár hónap: kéne creditért gold lőszer...
Majd ismét: vegyétek ki nem jó...
-
Kronos79 #283153 Lianára mindenki emlékszik a VK36-ban. Persze ő "gyárilag" kapta a goldot. Nem a te haverod volt véletlenül? :)
Egyébként az életben nem fogom megérteni, hogy aki csak arannyal lő, annak hogy a túróba éri meg. Értem, hogy XP lesz a dologból, de marha nagy mínuszokat lehet összeszedni a pénz oldalon.
Egy alkalommal Malinovkán két Type59 lőtte szét a Tigrisemet csak arany lőszerrel. Nem hiszem, hogy a prém ellenére pluszos volt nekik a kör. Főleg, mert a spotom miatt közvetlenül utánam kilőtték a társak mindkettőt. -
lammaer #283152 Nos, ha hozzád odajönne valaki és azt mondaná, légyszi nyisd ki a pénztárcád és a benne lévő pénz felét égesd el.... -
Simulacrum #283151 Gondolom azt a sírást nem hallgatnák meg, hogy vegyék ki egy az egyben az aranylőszert, illetve tőlem aztán CW-n használhatnák. -
lammaer #283150 Amíg csak goldért lehetett lőszert venni, sokan szapulták a WGt (beleértve itt a fórumon is), hogy pay2win a játék, mert az igazségtalan hogy csak a fizetős játékosok vehetnek gold ammót.
Meghallgatták a sírámokat.. ez lett belőle.
-
stoppos #283149 Volt mosanában valami leárazás, vagy pénzt osztogattak? -
bekescsaba #283148 De miért ne tenné? Győzni akar, s ha úgy gondolja, hogy ehhez szüksége van a növelt pen.-ű lőszerre, akkor tegye. Szerintem az a noob, aki az adott legjobb technikát/előnyt adó dolgot mellőzi pusztán erkölcsi okból. Én szeretek hamar túllépni a stock tankokon, s ha ehhez gold kell, hogy az annak használatából eredő plussz sebzések miatt több xp-t kapjak, akkor gondolkodás nélkül használni fogom. Stock tier 8-as tankkal miért kötelező szívni tier 10-ben? Én is bele akarok szólni a csatába a kv4-esemmel, nemcsak creditzsákként gurulgatni. Én győzni akarok mindenáron, s ha ehhez arany kell, akkor aranyat lövök. Szerintem meg ez a helyes, győzelemre játszani bármi áron. Én titkon ezt várom el mindenkitől a csapatomban, hogy ő is ezt akarja. Régen cw-n miert lőttél arannyal? Az nem számított noobságnak?
Szerintem az a noob, aki nem használja ki a legjobb lehetőséget a győzelem eléréséhez.
Kérdezz meg egy 2. Vh.s amcsi katonát, hogy szerinte noobság volt-e a tüzérségi és légi csapásmérés az azt elhárítani képtelen németek ellen a gyalogsági roham előtt. Szerintem egy se mondaná, hogy morálisan zavarta volna. -
Simulacrum #283147 Brutális mennyi olyan játékos jön már szembe, aki csak goldot lő. Ahogy mások is írták, már low tierben is, de az is egy röhej, hogy Object 268 full golddal nyomja. Most megyek stock Jagdtigerrel és simán ütik át vele a felépítményt. Hiába dugom az alját, teljesen fölösleges, úgyis átlövik mindenhol, így tényleg nem sok értelme van az ilyen tankoknak. Ez a goldmáni egyértelművé teszi, hogy gyors, papír tankoknak van jövője, semmi értelme a páncélozott lassúaknak már. -
VanDaal #283146 Van az a réteg, aki szerintem még a kreditet is valódi pénzért veszi, mert olyan minősíthetetlen "teljesítmények" mellett tuti, hogy még a tankjuk javítási költségét sem termelnék ki. -
szakasz #283145 tök egyszerü, ha gold-ot veszel creditért, akkor sokkal több creditet költesz, tehát kell még több csatát menned, és a legjobb ha prém accountal, + prém tankkal nyomod. -
ratgab #283144 Nem értem mit profitált abból a WG, hogy creditessé tette a goldot. Nyilván köze lehet hozzá, hogy a retardált idiótáknak is van sikerélménye, így lehet vásárolni fog a játékban.
Viszont egyrészt elcseszi a balanszot, másrészt, meg így senki nem vesz goldért gold lőszer-t. -
Már low tierben is ez megy. Most a japán chi-he-vel bohóckodok és már ott is egyre többen golddal lövöldöznek rám...