banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Csak én meg naivan azt gondolnám, hogy ha már egyszer a WG pénzt és időt ölt a lassabb, páncélozottabb tankok lemodellezésére, akkor talán nekik is érdekük lenne, hogy ezek a tankok is használhatóak maradjanak, a játékosok szívesen játszanak ezekkel IS, mert különben hiába dolgoztak velük.
    Ezért is reménykedek, hogy ha nem is most, de idővel ki fognak találni valami a goldspam ellen.

Bekescsaba:
    Én megértem, ha valaki használja, hogyha egyszer van rá lehetősége. Sőt, pontosan ennek a lehetőségnek a megléte a problémám. Az én tankjaimban is van gold, és használom is, ha a helyzet úgy kívánja (eszembe nem jutna full golddot tölteni bármelyikbe is random csatához)...

De ha holnaptól eltűnne az arany lőszer a játékból, szerinted ki szívná meg jobban?
    Aki ismeri a weak spotokat, és képes a szerepkörének megfelelően használni a tankját, vagy aki hülyegyerek módjára a pálya sarkából goldot puttyogtat, a játék legalapvetőbb dolgait sem ismerve?

Ne állítsuk már, hogy az normális helyzet, mikor bujkálnod kell egy 2 szinttel kisebb tank elől!
    Tegnapi eset:
    T6-os Churchill SzefósBéluska parancsnokolása alatt kigurul a sarok mögül, és szemből elkezdi lőni a T28-asomat. Nem kedvezett a random sem, 4 lövésből tudtam csak kiszedni. Ezalatt leszedte több, mint a fele hp-mat a t6-os szarával, holott minden játéktudása kimerült annyiban, hogy kigurult elém és egyhelyben állva lőtte a frontomat, míg el nem fogyott a hp-ja.
    Aki szerint ez a kívánatos állapot egy tankos játékban, az játsszon inkább KántörSztrájkot...