A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Erkölcsi megfontolások... Beszarás. Az amerikai nép is kemény adót fizetett anno azért, hogy a kiskatonájuk élve hazajöhessen, hogy szét lehessen a gyalogtámadás előtt artyzni, szőnyegbombázni az ellent. Persze a kiskatona szemszögéből ez lényegtelen, neki, és a családjának is csak a túlélés számított, ezért vígan fizettek. Ennyiben más, hogy az a nagybetűs élet volt, ez meg egy játék. Itt ha elcseszed, újra tudod kezdeni, csiszolhatod a tudásodat, fejlődhetsz. Nem mész egyből a föld alá.
És ez az apró különbség elég ahhoz, hogy aki mégis inkább fizet, ahelyett, hogy fejlődne, egy lapon emlegethető legyen egy tál ketchupos-mustáros-majonézes trutyival. (Amit egyébként személy szerint imádok :D)
Szerintem inkább free XP-vel és pár többször használatos, fél áron megvehető felszereléssel rakd fel arra a stock tankra a legjobb ágyút, ahelyett, hogy aranylőszerre pazarolod a kreditet.
Mert hát tényleg egyszerűbb goldot spamelni, mint megtanulni a weakspotokat. Vagy talán azért nem lő valaki goldot, mert felfogja agyilag, hogy azzal rohadtul nem jár jobban hosszútávon? Hogy nem kell prém tankkal mennie feleslegesen, mert anyagilag rosszabbul jön ki?
Mennyivel jobban járnék én is, ha a csatáim 15-20%-át még mindig a t8-as prém tankkal kellene mennem, hogy meg tudjam venni a következő tankjaimat!
Mert anno ez ment, húztam az összes ágat egyszerre, és noobként (még gold nélkül sem) tudtam az összes tankot megvenni anélkül, hogy farmolni kellett volna t8 prémmel. Mentem szépen a napi duplázókat, és róttam mellette a köröket T34-el, meg az aktuálisan kijelölt high tier tankkal, mert úgy tudtam kijönni csak anyagilag.
Most meg, amíg kihúzom a következő tankra az XP-t, megszerzem rá a kreditet is csak ugyanazzal a tankkal menve, mert 20-30k profit jön 1 csatában a goldspam mellőzése miatt. Legyen az low tier, vagy t9.
Igazad van, én vagyok a noob, amiért képes vagyok ezt elérni, és nem az, aki erre képtelen. Mert engem aztán nagyon zavar, hogy Pistike napi 9 óra játékából 6-ot farmolással tölt, és nem a tankjai húzásával.