A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #283148 De miért ne tenné? Győzni akar, s ha úgy gondolja, hogy ehhez szüksége van a növelt pen.-ű lőszerre, akkor tegye. Szerintem az a noob, aki az adott legjobb technikát/előnyt adó dolgot mellőzi pusztán erkölcsi okból. Én szeretek hamar túllépni a stock tankokon, s ha ehhez gold kell, hogy az annak használatából eredő plussz sebzések miatt több xp-t kapjak, akkor gondolkodás nélkül használni fogom. Stock tier 8-as tankkal miért kötelező szívni tier 10-ben? Én is bele akarok szólni a csatába a kv4-esemmel, nemcsak creditzsákként gurulgatni. Én győzni akarok mindenáron, s ha ehhez arany kell, akkor aranyat lövök. Szerintem meg ez a helyes, győzelemre játszani bármi áron. Én titkon ezt várom el mindenkitől a csapatomban, hogy ő is ezt akarja. Régen cw-n miert lőttél arannyal? Az nem számított noobságnak?
Szerintem az a noob, aki nem használja ki a legjobb lehetőséget a győzelem eléréséhez.
Kérdezz meg egy 2. Vh.s amcsi katonát, hogy szerinte noobság volt-e a tüzérségi és légi csapásmérés az azt elhárítani képtelen németek ellen a gyalogsági roham előtt. Szerintem egy se mondaná, hogy morálisan zavarta volna.