418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "de a lényeg hogy egyik sincs javítva a mai napig"

A lényeg az, hogy ami nem bug azt nem fogják kijavíani :)
  • stoppos
    Előfordult. Ha hinni lehet a neten fellelhető anyagoknak és Carius mester visszaemlékezéseinek.
  • yossarianHUN
    Aztán miért nem reális?:) Nem fordulhatott elő, hogy egy tank elkap egy repülőt? A valószínűségével most ne foglalkozzunk, előfordulhatott? Na hát, máris reális. Ők sem azt mondták, hogy "amennyiben épp nincs a közelben légvédelem, nyugodtan puffogtass a repülőkre a tankoddal, előbb-utóbb simán leszeded majd őket", hanem hogy "le LEHET majd lőni tankkal repülőt". Ez igaz, szigorúan véve reális is, és szerintem még korrekt is, mert így legalább a repülősök is tudják ezt, és kicsit majd óvatosabban mozognak.
  • stoppos
    Pedig a cégvezető parasztsága kommunikációs problémának számít PC manáger nyelven. :) Mondjuk én jól szoktam szórakozni SerB tajtparasztságán.

• TomDantes
    Ezt már eleve így tervezték, már akkor is, amikor még videó sem teszt semmi nem volt, akkor lehetett olvasni, ez így fog működni, és ez szerintem nem egyszer egymillióból, hanem eléggé általános eset lesz, én elhiszem ,hogy elméletileg meg történhet, de mindegy. Kár ezen vitatkozni, én csak azt mondom, ez nagyon furcsa, és nagyon nem reális, hiába akarják annak beállítani, de mindegy, nem ettől lesz jó vagy rossz a végeredmény, tényleg lényegtelen az egész.
  • Megamax
    Hát nem lenne rossz a WOT ha az említett historical módban amit majd akkor kapunk meg mikor a WT ban kijot a world war mod, nem lenne HP és nem lenne prémium loszer ilyen formában ahogy most van. Akkor talánn tobb értelme lenne jáccani mert mint említettem már sokszor itt a taktika kimerul annyiban hogy most lojel prémium loszerrel vagy ne. Kiváncsi vagyok hányan mentek más pozícióba mikor egy nehezebben kiloheto tankal futottak (az MM hibája )ossze és hogy hányan váltottak prémium loszerre. Az hogy hova mennyél a Map on nálam nem számítt mivel lassú tankokkal jáccottam amíg még volt értelme a páncélzatnak.
  • yossarianHUN
    Két különböző dolog, de a lényeg hogy egyik sincs javítva a mai napig:)
    A kommunikációs probléma, meg a cégvezető parasztsága meg szerintem azért nem ugyanaz a kategória.
  • Simulacrum
    Akinek több T10 med áll a garázsában és rendszeresen szokott is velük menni, tudna nekem egy rövid erősen szubjektív beszámolót írni róluk. Pl. egy sorrend is érdekelne, hogy melyikkel megy legszívesebben és miért, melyiket érzi a legerősebbnek.
    Az értékeket ismerem, kimondottan érzésekre vagyok kíváncsi és játékélményre.

Nekem jelenleg csak M48-am van, amit imádok és több T10 is ki van már fejlesztve, de nem tudok dönteni melyiket vegyem meg, illetve melyiket ne.
  • yossarianHUN
    Melyik a jobb? Azt mondani egy hibára hogy nem hiba, vagy elismerni hogy hiba, de leszarjuk, benne marad. Meg aztán később kitaláljuk hogy mégsem hiba, fícsör. Szerintem ugyanaz lilában.

Egyébként meg nem értem, mit vártok. Ilyen a játékmechanika, hogy kéne megoldaniuk, hogy tank ne lőhessen le repülőt? Tűnjön el a skuló, ha bizonyos magasságba ér? Az lenne csak igazán reális. Ahogy a való életben is megvolt az esélye, még ha csak egy az egymillióhoz is, úgy itt is megvan, hogy repülőt szedsz le tankkal, na bumm, fél évben egyszer senkit nem fog zavarni. Azt tudom még max elképzelni, hogy a tankereknek ne legyen ott a kis "ide lőj" célzókör a röpködő gépek előtt, mert ez tényleg indokolatlan.
  • lammaer
    Ne is mondd, reggelente munkába induláskor állandóan ki kell öntenem a homokot a cipőmből ha előző éjjel WOToztam...
  • TomDantes
    De, ez nem hiba, hanem ilyen a játékmenet. Direkt ilyen. Ne keverd a két dolgot. Ettől a játék lehet jó, nem ezen múlik, csak furcsa ez a elképzelés.
  • stoppos
    Eleinte fasza volt, mikor még nem látszott a HP. Akkoriban ha fogyott, kicsit hátrébb vonultál és máris nem te voltál az elsődelges célpont. Mostanában ugye, ha kevés a HP-d, akkor minden mókus téged akar megrágni.

Najó, az altra látszott, de azt nem sokan nyomkodták csata alatt.
  • lammaer
    A nulla sebzés és az eltünő lövés az két dolog. Az elsőre tudjuk hoy by design ilyen (még büszkélkedtek is vele hogy egy KV5 lánctalpa mennyi sebzést tud benyelni), az eltünő lövéseken meg folyamatosan próbálnak javítani (tehát elismerten bug).

Az ordasparasztsággal kapcsolatos kritika jogos (bár tegyük hozzá, a playerbase egy része simán kitermelhette ezt a hozzáállást), a WTnél viszont vannak szintén komoly kommunikációs problémák (a CBT-t igen szarul kommunikálják mind a mai napig).
  • lammaer
    Meglátjuk milyen lesz. Mondjuk jelenleg ha valakit a WOTban egylövéseznek ammorack miatt amiatt rohadt idegesek az emberek (én is az szoktam lenni).

Ha most a WT meg alapból ilyen lesz (átütnek, meghalsz), az érdekes változatosság lesz a tankos világban. egyelőre saját szemszögből nem tudom megítélni hogyan fog ez ENGEM érinteni, de biztos hogy teljesen más játékmenet lesz.

Pl wot-ban, utálják sokan azt hogy egy tanknak HPja van (mert hogy nem reális), de mégis ez tesz bele vmi kiszámíthatóságot - be merek vállalni egy magasabb tierű tanktől egy találatot, mert tudom hogy belefér még a HPmba. Namost, ha WTben szinte garantált hogy a szembenlévő Tigris egylövésezni fog a t34-85ömben, akkor 5x meggondolom hogy rámenjek e...
  • stoppos
    Ugyanez jutott eszembe. Pláne ha a mostani random map választást vesszük alapul, simán visszarakhat újra sand riverre attackba. :)
  • yossarianHUN
    Meg a nulla sebzéses eltűnő lövések sem bugok, hanem fícsörök. Most komolyan azon akadunk fenn, amit a fejlesztő kommentál a játékbeli kisebb hibákhoz? Azok után, hogy SerB rendszeresen ordas paraszt stílusban oltogatja le a kérdezőket Q&A-kban, illetve rendszeresen a szöges ellentétét állítják azoknak, amiket aztán bevezetnek a játékba? Ugyan kérem.
  • lammaer
    Nem látom be ez miért nagy dolog - WOTban is játszhatsz 10 percet ha kilőnek a tankodból az elején, csak ott ezt új csatának hívják :)
  • lammaer
    Bocs, de sztem ez by design.

Mondjuk én csak akkor leszek hajlandó a WTvel tankokkal játszani, ha lesz egy checkbox amivel kizárólag tank vs tank árkádban mehetek.
  • TomDantes
    Csak tudod, állítólag ez rendben van így , ez nem valami bug, vagy ilyesmi, hanem így kell lennie. Engem nem zavar, ha tankkal repülőket lőhetek le, csak ha ez egy reálisabb játék akkor ezt hogy lehet? De állítólag én tévedek, és reális dolog is. Sőt. Ha pedig reális, és ez kimondottan jó hogy így van, legyen így, de nekem ez nagyon fura. Jó de hát nekem a WOt-ban az arty-k műhold nézete is furcsa, de hát megszoktuk. Nem probléma végül is.
  • virkir
    Na ez az ami a legjobban tetszik.
    Feltételezhetjük, hogy a játékosállomány értelmi színvonala nem igazán fogja meghaladni a mostani Wot-ét, szerinted mekkora lesz a TK-k valószínűsége csatánként?
    Mert én bőven 50% fölé tippelek. Már előre tartok a garázscsatáktól.
  • yossarianHUN
    Ezen a KV-1 lelövi a repülőt aspektuson kár lovagolni, ugyanaz mint a hegyre repkedős WoT-bétás videó. BF-ben is meg tudod csinálni, 1000-ből 1-szer be is jön.
  • R3nton
    igen de itt lehet mondjuk 5 tankod is egy csatában. A repcsikkel is így van, tegnap pl a spittel mindig elcsesztem vagy egyből leszedtek vagy rammolás volt, de utána hurricannal meg leszedtem 4-5 repcsit és 10+ percig simán repültem vele.
  • kerla
    Ezer köszi, így tettem és probléma megoldódott.
  • stoppos
    Ha az xvm-ből van, akkor az editorban. De meg nem mondom melyik fájl, gondolom valami hotkeys lehet a neve.
  • TomDantes
    Ja, és azt én se értem miért lehet KV-e1 repülőket lelőni
  • TomDantes
    Hát épp ezzel van nekem kétségem. Alapvetően, igen, gondolkodósabb, lassabb. Ja, csak mi van akkor, ha az átlag egyszeri játékos, neki lendül, és nyomja neki, és csodálkozik ha egy lövéssel ki szedik a tankját. Míg a WoTban ha valahogy kigyűjtött egy sok hp-s tankot, akár pár percig is eltartott míg kiszedték.
    A játékosállommánnyal nem lehet mit kezdeni.
  • stoppos
    Én magam voltam a bug a játékban. :)
  • lammaer
    Amennyire jelenleg meg tudom ítélni, a WT az egy lassabb játékmenetű, gondolkodósabb összfegyvernemi "tankjáték" lesz.

Grafikamániákusok meg azok akik reggel és este azzal kelnek, hogy a KwK36 L70 mod 17 ágyú 400 méterről garantáltan átütötte a t-34 köténypáncélzatát a baloldalon valószinüleg jobban ellesznek a WTvel, akik meg nehezebben viselik hogy egylövésezik őket a tankjukból (vagy azt hogy egy KV1-el miért lehet lelőni egy stukát) és inkább a pörgősebb arcade játékmenetre vágynak, azok maradnak a WOTnál.

Én speciel elleszek mindkettővel sztem. De az is lehet hogy inkább nyomok valami mást, mert 3+ év tankozás azért kikezdi az ember tankok iránti szenvedélyét.

Tényleg nem értem azokat, akik huzamosabb ideig ócsárolnak egy játékot, mert ők mással játszanak.
  • Juhasz82
    Erre van 1 egyszerűbb megoldás...

paths.xml file

Ami leveszi a karácsonyi hangárt.
  • Lorder
    megtudnátok mondani, hogy a minimap modoknál (konkrétan ennél Locastans_Minimap_MOD_and_Config_0810_by_Artasan verziónál - nem XVM-es), átlehet e írni, azt hogy ne a CTRL lenyomására jöjjön elő a térkép nagyba, a kép közepére?
  • R3nton
    Nem mert az arma nem bugos játék, hanem játékos bug! ;) Operation flashpoint DR és RR akkor már sokkal jobb.
  • yossarianHUN
    "nyisd meg a játék mappáját,keresd meg a paths fájlt, jobbklikk -szerkesztés, megnyílik egy jegyzettömb, a formátumot állítsd sortörésre(így átláthatóbb), majd a listából keresd meg./res/packages/hangar_premium.pkg sort, ha megvan töröld ki az összes hasonló hangar_premium sort. (de csak azokat!) ezt ne. Mentsd el. Vissza áll az eredeti prémium hangár, másold rá amelyiket szeretnéd és az lesz utána."

Wotinfóról van.
  • stoppos
    No majd ha nyílt béta lesz, kipróbálom. Egyelőre a videók alapján nem győzött meg, leginkább az zavar, hogy vajon milyen taktikai lehetőségeim lehetnek egy sziklákkal körbezárt egyenes úton... De meglátjuk. Ha kijött, ki leszen próbálva.

"De elég csak benézni a CoD/Bf4-hez, nem a játékkal hanem egymással foglalkoznak" - Aki ARMA-zott, az fikázhatja mindkettőt? :D
  • TomDantes
    Sokan vannak így, talán a WoT okozta csalódás miatt, de hidd el, sokak véleménye az, hogy már most jobb. Amint lehet élesben tesztelni-játszani vele, ez a hozzáállás csak rosszabb lesz. Megy majd az enyém jobb, tiétek szar, bebebe ovis műsor.De elég csak benézni a CoD/Bf4-hez, nem a játékkal hanem egymással foglalkoznak. Ki érti ezt?
  • kerla
    Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem. 8.10-be szépen bemásolom a jacktor packot és a Tech hangárt, de csak nem akar eltűnni a korábbi vagyis alap karácsonyi hangár. Honnét tudnám azt kitöröklni, hogy a Tech hangár legyen?
  • VanDaal
    És bár a WoT-ot abbahagyta, mégis valami megmagyarázhatatlan anomália folytán azóta is esik a WR-je :D
  • stoppos
    Lelke rajta. Szebbnek szebb lesz, ez tény. De azontúl, háááááát...

Ki fogom próbálni, a repülőseket is kipróbáltam, de szédülök a magasban úgyhogy inkább abbahagytam. :)
  • yossarianHUN
    Ma már minden lyukaszt mindent, cserébe a Tigrisnek T8 heavy mennyiségű HP-ja van.
  • virkir
    Én innen ismerek egy jójembert aki tán fél éve mentális okokra hivatkozva végleg abba fejezte a WoT-ot de a WT említésére multiorgazmusa leszen. xD
  • stoppos
    Jó, de foxy nem józan, ő mondhat bármit. Ő még a máját is a kredencen hagyta.

Nekem olyannak tűnik az a játék, mint egy lebutított ARMA2.