A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #283611 Meglátjuk milyen lesz. Mondjuk jelenleg ha valakit a WOTban egylövéseznek ammorack miatt amiatt rohadt idegesek az emberek (én is az szoktam lenni).
Ha most a WT meg alapból ilyen lesz (átütnek, meghalsz), az érdekes változatosság lesz a tankos világban. egyelőre saját szemszögből nem tudom megítélni hogyan fog ez ENGEM érinteni, de biztos hogy teljesen más játékmenet lesz.
Pl wot-ban, utálják sokan azt hogy egy tanknak HPja van (mert hogy nem reális), de mégis ez tesz bele vmi kiszámíthatóságot - be merek vállalni egy magasabb tierű tanktől egy találatot, mert tudom hogy belefér még a HPmba. Namost, ha WTben szinte garantált hogy a szembenlévő Tigris egylövésezni fog a t34-85ömben, akkor 5x meggondolom hogy rámenjek e...