banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Amennyire jelenleg meg tudom ítélni, a WT az egy lassabb játékmenetű, gondolkodósabb összfegyvernemi "tankjáték" lesz.

Grafikamániákusok meg azok akik reggel és este azzal kelnek, hogy a KwK36 L70 mod 17 ágyú 400 méterről garantáltan átütötte a t-34 köténypáncélzatát a baloldalon valószinüleg jobban ellesznek a WTvel, akik meg nehezebben viselik hogy egylövésezik őket a tankjukból (vagy azt hogy egy KV1-el miért lehet lelőni egy stukát) és inkább a pörgősebb arcade játékmenetre vágynak, azok maradnak a WOTnál.

Én speciel elleszek mindkettővel sztem. De az is lehet hogy inkább nyomok valami mást, mert 3+ év tankozás azért kikezdi az ember tankok iránti szenvedélyét.

Tényleg nem értem azokat, akik huzamosabb ideig ócsárolnak egy játékot, mert ők mással játszanak.