banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Melyik a jobb? Azt mondani egy hibára hogy nem hiba, vagy elismerni hogy hiba, de leszarjuk, benne marad. Meg aztán később kitaláljuk hogy mégsem hiba, fícsör. Szerintem ugyanaz lilában.

Egyébként meg nem értem, mit vártok. Ilyen a játékmechanika, hogy kéne megoldaniuk, hogy tank ne lőhessen le repülőt? Tűnjön el a skuló, ha bizonyos magasságba ér? Az lenne csak igazán reális. Ahogy a való életben is megvolt az esélye, még ha csak egy az egymillióhoz is, úgy itt is megvan, hogy repülőt szedsz le tankkal, na bumm, fél évben egyszer senkit nem fog zavarni. Azt tudom még max elképzelni, hogy a tankereknek ne legyen ott a kis "ide lőj" célzókör a röpködő gépek előtt, mert ez tényleg indokolatlan.