418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    kissebb komunikacios problemak??? szarnaak az ember fejere ....
    sztem mire csutortokon megy megint a nightly server engem a zart cbt forumrol is bannolnak ( a cbt-rol mar kitettek csutortokig :-) )
  • Malarki
    Arra a 97 HP-s 704-re a HE is elég lett volna szerintem.
    Még hogy nem OP a Foch, itt is egy 44% WR-es játékos hozta le a csatát.

Egyébként én szeretem e T-34-2-t, jó kis med az. Az egyedül álló tankokra kell vadászni, aztán bemenni melléjük és kivégezni őket. Olyan alacsony, hogy csak a tornyátt tudják lőni, azt meg lőhetik nyugodtan. Lőttem már ki így E-75-öt meg M103-at is full HP-ról. Bár a gun depression hiánya néha kiborító. Összeségében nekem jobban tetszett mint a T-44. A Panther2 után a kedvenc T8 medem.
  • Fefe82
    Mit kell az XVM-en belül állítani hogy a WN6-WN7 mindegy értéket ki is írja számszerűen az adatot!Most kb

asszem név-csata-pl 67-s érték meg a WIN%
  • Pales27
    De a torony tetején ott a két kupola, ráadásul 30 mm amit overmatchelnek.
  • Simulacrum
    Az az érdekes, hogy az az 1 fok, még több is a kisebb méret miatt. Lásd itt.
  • popey8
    Vicc néha (egyre gyakrabban) ez a game. T-34-2 Ace Tanker T10-ben. Maga a tank átlagos, de a lövege miatt nem szeretem (pontatlan+lassan szűkül+a célkereszt test+torony mozgatás közben akkorára dagad, mint egy ház). T-44 nekem sokkal, de sokkal jobban bejött. A csata elején uncsi camp, mert nem volt ötletem mit csinálhatnék, hogy hasznos is legyek és ne is haljak meg korán. A vége lett igazán érdekes. Nekem elég izgalmas volt és asszem hasznos is tudtam lenni És miért írtam, h vicc a game? Érdemes megnézni. Tanulságos, mert jól bemutatja a noob védelmet, amit a játék alkalmaz. Obj 704 2-3 goldot is elnyelt (meg nem tudom hány mellé ment) mire ki tudtam lőni. A játékosállományról meg aztán nem is mondok semmit. Páran 1k alatt sebeztek, még T10-zel is

Replay

• TomDantes
    Aha, tehát akkor tényleg jobb lett. Anno használhatatlan volt, aztán lett belőle elviselhető kategória. Most meg jó. Mi a fene, most nem a németek nerfelték? Nahát.
  • Szpecnyaz
    Nekem van 140 és T62. Nekem speciel a 140 tetszik jobban (meg úgy általában a T10 med mezőnyben).
    Rosszabb a torony páncélja, de a jobb gun depression sokat dob rajta, sokszor húzott ki a szarból az a -1 fok.
  • Szpecnyaz
    Most hogy sokat tolom T6ban, ha T7be kerülök akkor a Tigrist respektálom a leginkább a heavyk közül.
    Régen ilyen free dmg zsák volt csak, most meg darabokra tép az über dpm-jével.
  • yossarianHUN
    De még milyen jó, sőt, egy vadállat. Felbuffolták a RoF-ját, így büntet. 6 másodperces töltés 240-es alfával? Brutális.
  • TomDantes
    Vissza vettem a Tigris I-et, hát ez most kimondottan jó tank. Másnak is így tűnik? Prém nélkül is szépen hoz. Egész szórakoztató, ütős lett. Régebben nem ilyen volt, azelőtt meg a teszt fázisban kimondottan használhatatlan volt. Most meg ez egy jó tank! Vagy csak én gondolom így?

KV1-et is vissza vettem az olyan mint volt.
    Azért ezeket, mert majd állíótlag a HD modell, a legendás tankokon lesz elősszörm hát ezeknél kevés legendásabb van.
    Mindenesetre a Tigris meglepett.
  • AlucardHuN
    Megnyomták a szopóág gombot, rendre mellélövök a KV2-nek Su 100 100 mm-esevél de ő mint egy preciziós német löveg úgy köpködi a 152-es belém meg a társamba... aha...
  • stoppos
    Nekem az szokott problémát okozni, hogy ha nem spot képes tankban ülök, akkor nincs spotter. Ha meg spottolok óvatosan, akkor meg nincs aki lőjjön. Eléggé 22-es csapdája.
  • Pales27
    A toronypáncélban a T62 veri mind a 2őt, viszont testben vmivel gyengébb mint a 140. Az obj 430nak érezhetően lassabban szűkül a célzása, mint az előző kettőnek, ezért őt kizárnám. Az obj és a T62 egy szinten vannak, obj gyorsabb, de lassabban fordul, jobb a lövegkitéríthetősége, de gyengébb a tornya és hajszállal rosszabb az ágyúja. A camoja kicsivel a 140nek a jobb. T62 v 140 ízlés kérdése.
  • Desmodromic
    A protóval 2277 az átlagsebzésem, nem lesz rossz! :)
    Mellesleg érdekes, hogy 2277 átlagra 47% winrate, M46 Patton meg 2038-ra 56%.

Állandósult jelleggel vörös a játékosok 90%-a mindkét oldalon, úgyhogy eddig szopattam magam az ütközet és támadás módokkal, azt se tudják merre hány méter...
  • stoppos
    Semmi gond a PTA-val, csak cigánykodni kell vele és nem medként használni. :) Amolyan rohadék tornyos TD-ként kell használni, sokat helyet változtatva. Nem egy üldögélős tank.
  • yossarianHUN
    Nyugodj meg, százas legénységgel, bokorból a 140-est is csak 50 méterről lehet spottolni. Legalábbis a tesztes gyakorlós tapasztalatok alapján.
  • Simulacrum
    Köszönöm szépen. Néztem én is a japánt, valószínűleg randomban az lehet a legjobb. Próbáltam teszten nagyon jól tudtam vele menni, de mivel nincs lelkierőm az egész japán ágat emiatt végigszenvedni, így Leo 1 lesz belőle. Most vettem meg a PTA-t, amitől nagyon tartok, csak rosszat olvasni róla, de valahogy csak átszenvedem magam rajta.

Igazából még talán egy oroszt kellene beszereznem, de hiába mentem teszten mindhárommal, nem tudtam dönteni. A T62-n van a legjobb löveg, cserében az a legmagasabb és emiatt legrosszabb camo-val rendelkező. A 140-es a közép, a 430-as a legkisebb, legjobb camos, cserében annak a "legrosszabb" a lövege. Logikusnak tűnik, hogy a 140-es lehet a legjobb. Valaki tesztelte esetleg teszten ezt a hármat párszor?
  • yossarianHUN
    Ezért nem használom már egy-két patch óta:)
  • stoppos
    Aha, de a látótávolságon kívül nekem minden minimumon van, és így még xvm-mel is fasza...
  • Okmyx
    R3nton: Pedig nagy ritkaság lett mára, kevesebb van belőle, mint a prémium Sexton tüzérből, pedig azt se viszik, mint a cukrot. M3 Lightból kb. annyi maradt, mint az összes M60 tank létszám fele...
    Nekem van eltéve egy emlékbe, BiÁs legénységgel (mondjuk nem egy nagy durranás, de el lehet vele bohóckodni).
  • toocha
    Más is észrevette, hogy az xvm eszi az fps-t? Levettem,és 20-ról 35-40 lett.
  • Lorder
    már sikerült megoldanom :) ugyan ezen az oldalon találtam rá a számok jelentésére is :D sikerült átírnom :) de köszi a segítséget :)
  • stoppos
    4 db vw golf használt???? T-55-re cserélhető. :)
  • toocha
    Akkor gondolok Rád! Glugy-glugy...:)
  • R3nton
    Nekem az összes megvan kivéve a 2 új ágat, de azokon is úton vagyok. Hát mit ne mondjak az M48 nálam pont a sor végén áll.

A két legjobb számomra a Leo1 és a Batchat. (illetve az új japán, csak az még nincs meg)

Leo1: Gyors, fordulékony, tartja a tempót a batchattel, egész jó a camoja is, ágyú egy álom, gun depression szintén baromi jó, hátrány a szar armor és viszonylag nagy test. Igazi sniper tank, nagyon könnyen lehet vele lövő pozíciót találni a jó depression miatt. Jól lehet vele menekülni és oldalt váltani ha máshova kell támogatni, mert tényleg extrém gyors. A vég játékban agresszívan lehet vele rohamozni, mert nagyon gyors.

Batchat: legjobb t10 scout, nagy burst fire, annyi különbség van a leohoz képest, hogy ezzel sokkal inkább a kulcsfontosságú spot helyeket kell elérni, aztán pedig flankelni. De a végjátékban totál ugyanaz, mint a leo. Ez a 2 leggyorsabb med a játékban.

Mint látszik én inkább a mobilitást részesítem előnyben a páncéllal szemben, de valaki pl imádja az E-50M-t.

A japán meg legjobb allrounder tank, viszonylag gyors, nem olyan dögvész lassú, mint a patton meg a britt. Szolid ágyú nagy dpmmel, jó torony páncél, jó depression. Agresszív játékstílusra nagyon jó már a csata első percétől kezdve.
  • stoppos
    Hmmm. Sööööööör. Mennék én, mennék, de marha messze vagyok onnan. :)
  • yossarianHUN
    Szerintem valami akkor by design, ha eleve így lett tervezve. A nullás crit baromire nem így lett tervezve, csak megjelent valahol 7.6 táján, aztán mivel nem tudtak vele mit kezdeni, előbb-utóbb elkezdték fícsörnek hívni, és megcsinálták hozzá a modul HP rendszert. Ez minden, csak nem by design, ez "We couldn't solve it, so we made it look like it's by design".
  • toocha
    Gyere Szegedre kapol sok söröt!!!
  • stoppos
    Ő lesz a barátod.
  • toocha
    Ja Win7.
  • toocha
    Pontosan. Ezért vagyok tiszta ideg, mert a saját replayaimat nem tudom így visszanézni. Ha letöltök akkor engedi társítani a másikkal,de akkor is ideiglenesen, az alapért. marad a launcher.
  • stoppos
    Mármint úgy sem engedi, hogy ha a társításnál elbarangolsz az exe-hez és kiválasztod? Win7?
  • zsan666
    A mmap.xml file-ban a <keycode>17</keycode> bejegyzés felelős a CTRL nagyításért. Ha jól sejtem, ha innen választasz másik bill.-nek megfelelő kódot, akkor javulni fog.
    Igaz, a térkép config file-ban ezen sor végén a megjegyzés szerint bármi más kód kikacsolja a nagyítást, de a mód saját topikjában valaki hasonló gondjára simán javasolták a 20-as kódot (caps lock)
  • toocha
    Sziasztok! Tudom a múltkor már kérdeztem, de nem jutottam előrébb. Arra keresnék megoldást, hogy v.miért a replay fájlokat a wotlauncherrel akarja a játék megnyitni. Megpróbáltam a társításnál átállítani, a tulajdonságokban módosítani, a vezérlőpultban az alapértelmezéseknél átállítani, de egyszerűen nem engedi a worldoftanks.exe-t, csak a wotlaunchert adja lehetőségként. Valakinek ötlete?
  • lammaer
    Ha vmi by design működik, az tényleg nem bug.

Az hogy neked nem tetszik egy feature (amúgy nekem sem tetszik, nem ez a kérdés) attól az még nem válik buggá. Ennyire egyszerű.
  • stoppos
    Nem is állítom, hogy ez egy általános dolog lett volna.

Amúgy igen, mausszal kellett volna bombázni, nagyot üt. :)
  • TomDantes
    Jó, egyszer régen Maus-al ráestem egy alattam lévő tankra és kinyírtam, most attól eltekintve ,hogy pont a Maus mozogni se igen bírt a valóságban, és egy ilyen ütközésbe a zuhanó tan legénysége is bizonyára meghalna, a játékban vicces volt.
  • yossarianHUN
    A lényeg hogy ami bug, arra azt mondjuk nem bug, és máris nem kell kijavítani:)

Az eltűnő lövedék meg bug (még, hehehe), és mégsincs javítva, so...
  • TomDantes
    Mondtam én is, elhiszem hogy elméletileg lehetséges, de azért na persze persze.