A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #283647 Köszönöm szépen. Néztem én is a japánt, valószínűleg randomban az lehet a legjobb. Próbáltam teszten nagyon jól tudtam vele menni, de mivel nincs lelkierőm az egész japán ágat emiatt végigszenvedni, így Leo 1 lesz belőle. Most vettem meg a PTA-t, amitől nagyon tartok, csak rosszat olvasni róla, de valahogy csak átszenvedem magam rajta.
Igazából még talán egy oroszt kellene beszereznem, de hiába mentem teszten mindhárommal, nem tudtam dönteni. A T62-n van a legjobb löveg, cserében az a legmagasabb és emiatt legrosszabb camo-val rendelkező. A 140-es a közép, a 430-as a legkisebb, legjobb camos, cserében annak a "legrosszabb" a lövege. Logikusnak tűnik, hogy a 140-es lehet a legjobb. Valaki tesztelte esetleg teszten ezt a hármat párszor?