A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vicc néha (egyre gyakrabban) ez a game. T-34-2 Ace Tanker T10-ben. Maga a tank átlagos, de a lövege miatt nem szeretem (pontatlan+lassan szűkül+a célkereszt test+torony mozgatás közben akkorára dagad, mint egy ház). T-44 nekem sokkal, de sokkal jobban bejött. A csata elején uncsi camp, mert nem volt ötletem mit csinálhatnék, hogy hasznos is legyek és ne is haljak meg korán. A vége lett igazán érdekes. Nekem elég izgalmas volt és asszem hasznos is tudtam lenni
És miért írtam, h vicc a game? Érdemes megnézni. Tanulságos, mert jól bemutatja a noob védelmet, amit a játék alkalmaz. Obj 704 2-3 goldot is elnyelt (meg nem tudom hány mellé ment) mire ki tudtam lőni. A játékosállományról meg aztán nem is mondok semmit. Páran 1k alatt sebeztek, még T10-zel is
Replay