banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Nekem az összes megvan kivéve a 2 új ágat, de azokon is úton vagyok. Hát mit ne mondjak az M48 nálam pont a sor végén áll.

A két legjobb számomra a Leo1 és a Batchat. (illetve az új japán, csak az még nincs meg)

Leo1: Gyors, fordulékony, tartja a tempót a batchattel, egész jó a camoja is, ágyú egy álom, gun depression szintén baromi jó, hátrány a szar armor és viszonylag nagy test. Igazi sniper tank, nagyon könnyen lehet vele lövő pozíciót találni a jó depression miatt. Jól lehet vele menekülni és oldalt váltani ha máshova kell támogatni, mert tényleg extrém gyors. A vég játékban agresszívan lehet vele rohamozni, mert nagyon gyors.

Batchat: legjobb t10 scout, nagy burst fire, annyi különbség van a leohoz képest, hogy ezzel sokkal inkább a kulcsfontosságú spot helyeket kell elérni, aztán pedig flankelni. De a végjátékban totál ugyanaz, mint a leo. Ez a 2 leggyorsabb med a játékban.

Mint látszik én inkább a mobilitást részesítem előnyben a páncéllal szemben, de valaki pl imádja az E-50M-t.

A japán meg legjobb allrounder tank, viszonylag gyors, nem olyan dögvész lassú, mint a patton meg a britt. Szolid ágyú nagy dpmmel, jó torony páncél, jó depression. Agresszív játékstílusra nagyon jó már a csata első percétől kezdve.