418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Nem vagy egyedül:( Egy csapattrásam T34-ben azért lőtt ki, mert nem gurultam hátrébb kempelni a hídnál... Lelőtt 431 HP-ra, utána egy másik csapattársam elégtételt vett, de őt is lelőtte közben kevés HP-ra, jött az enemy és már vége is volt kb a csatának... Nem tom mi a fene baja volt:/
  • Angelus1991ster
    Minek megint ilyen Tier 10-es T95E6 tankok?M60-at és VK7201-et vagy mit is gift vagy ingame shop-ba tehetnék. EU ágat magyar tankokkal vagy japán TD-ket. Ja , hogy valamelyik nem ér el Tier 10-ig. Ez a "ha elmegy tier 10-ig akkor és csak akkor kerülhet be egy nemzet" faszságot elkéne felejteni. Akkor a WT tényleg szorítsa meg a WG "tökét".
  • Frankie69
    86%
  • foxbat88fx
    mennyi volt a max win chance % amit elbuktatok randomban?
    én most mentem egy 70%-os majd egy 62%-os vereséget :S
  • stoppos
    KÉSZKÉSZ
  • kingofn00b
    A JT88 nagyon jó TD. Igen jól lehet vele keresni, pontos, szuper jó a célzásidő. A gáz az, hogy sokan egyből arannyal lövik, ha felbukkan.
    A lánc - HP - lánc -HP - lánc - HP sorozatot kevesen bírják ki anyázás nélkül.
  • JeffDunham
    Ezen kész voltam. Mathias a klántársam linkelte be. :DDDD

• Thomasovics
    Már bétában volt hasonló, csak ott tier 3 tól tier 8 ig volt, kis Su-76 al mentünk is-3 ak ellen. HE lőszer FTW
  • Tono34
    Leon nem valami hasonló torony van?
  • Master91
    Tetszik nekem is!

Jó/rossz az a kupola, nem tudom eldönteni....

ha velem szembe jön biztos jó :D
  • JeffDunham
    EZ NEKEM KELL!!!!
  • shbg
    :) Én noob vagyok! :) (Bár amíg nem jön a jóidő kéne keresni valami ESL csapatot.) T -29 kupoláját nem több száz méterről gondoltam. Jóval közelebbről. T 29 előnye ebben van a Tigrissel szemben ,hogy mondjuk 250 méterről szépen kiszedi, míg ha t29 takarja az alját akkor ez tigrisnek nehézkes.( Bár a t-29 nem szoktam olyan pozicióba hozni ,hogy ezzel a lehetőséggel éljen)Hát ez az, ha ugyanolyan képességű játékos ül mindkettőben nem tudom ,hogy melyik lenne a nyerő. Nyilván szitu és stílus függő is. Igazat megalva én magam sem tudom melyikben vagyok eredményesebb. Esetemben a T-29 58 százalékos vagyok a Tigrissel meg 55. De most az a 3 százalék annyira nem mérvadó. A csataszám hasonló: ~350.
    Nagy előnye van a Tigrisnek. Nem lőnek rád golddal és nem bosszankodsz emiatt, inkább csak röhögsz amikor egy 50-120 beléd táraz full golddal. (nyert csata volt vigéckedtem, neki meg gondolom az volt betárazva) :):)
    A lényeg használható tank a tigris, szerintem az egyik leghasználhatóbb.
  • madmanic
    mi az isten van ma??

Megint valami szünet vagy ünnepnap amiről nem tudok??

Ennyi gyépés kemper teamkiller agyhalott kretént csak én vonzok?
  • Master91
  • Count Adyn
    Heh lefagyott a gépem update közbe és sérült maradt a file...
    még szerencse hogy ha WOTLauncher.exe -integrity vel inditom akkor ellenőrzi és leszedi ami rossz, nem kell az egészet ujrahuzni. nagyon nem akarja hogy játsszak:)
  • haflac
    Csak azt mondja meg nekem valaki,hogy az a sok 9-es tank azzal a rengeteg kiosztott sebzéssel,mégis hogyan akar csatát nyerni ha ennyire brutálisan tolják.Mi motiválhatja őket?Ott van a fos td,ahhoz a td-hez ész sem kell,azért játszanak vele.
  • Roger6
    Tegnap tettem le a Lorr 40t-t, végre meglett BC25t. De nagyon röhögtem ezen a gif-en.
  • Tono34
    JT legényekkel, de lassan fordul még a kuplung égetővel is. Mindemellett máris kedvenc :)
  • Bee
    Mindkettő van, nekem a Jagd 8.8 jobban bejön. A RoF-ja elmebeteg, láncon tartva az ellenfeled szinte bármit megeszel, amivel találkozhatsz. A lőszer 252 kredit szemben a Löwe 1k lőszerköltségével. A front kemény, a hasát rejtve kevesen lövik be szemből. A sebessége és a fordulékonysága problémás, de a kreditszorzója miatt megbocsátható. :)
    Bevétel tekintetében 20-30%-kal keres többet, mint a Löwe. Legénységhúzásra is ideális, sok olyan német TD van, amit érdemes megtartani.
  • malystryx
    Megvallom őszintén, nekem még nem sikerült belőnöm a T29 kupoláját.. Talán ha én lennék magasabban, könnyebb lenne, de igazából máshogy szoktam hozzá közel menni, vagy inkább megkerülöm.
  • Simulacrum
    Sokat mentem Tigrissel, de ha te el tudod mindig lőni a T29 kupoláját, akkor unikum játékos lehetsz. Még ha nem is forgatja a tornyát és tényleg mozdulatlanul áll, állítom akkor is 50% pattan onnan is. Nem rossz a Tigris, de szerintem teljesen esélytelen egy T29 ellen, ha két ugyanolyan szintű játékos ül bennük.
  • JeffDunham
  • shbg
    1500 hp ja van. Mellete magas Rof. Ha jól emlékszem nálam 5,53 alatt tölt(bia+venti). Nem kell ahhoz paradicsomnak lenni, hogy egy 1500 hp IS 3 rám jön Rofból megeszem. (azonos Hp mellett) Esetleg láncolom oldalról a görgőn keresztül, és ha nincs felszerelve a tankja HP veszteség nélkül leszedem.
    Is-ek mozgékonyabbak páncélozottak. Használhatók. De mint említettem a Rof...+átütés. Arról nem is beszélve ha nekem egy kis rész látszik a kupolámból és az Is-nek ,T-29-nek is, nekik nehezebb dolguk van eltalálni.
    T-29. Na igen. Itt lehet ellensúlyozni a Rofot hull downnal, bár ott azért a felül a kémlelő nyílást nem nehéz ellőni ez a pirosoknál szokott bejönni. Bár ilyenkor szoktam azt csinálni,hogy megvárom ,hogy célozzon amikor megáll, és a gyorsabb célzás miatt meglövöm a tetejét és fedezékbe húzódok. Nálam egy szinten van a kettő. Tigrist jobban szeretem.
    Érdekes, mert ellenfélként abszolút nem féltem a Tigristől, mindig kiröhögtem ,hogy még a T5-ösök is keresztül lövik, sőt én is nekik megyek még Kv1 egyel is. Amikor elkezdtem úgy voltam vele,hogy akkor szopikára fel. De mint mondtam nálam jól dorombol a cicus.
  • madmanic
    Majdnem bármi lenyomja, ha nem egy zombi vezeti.

Még szemből is, a frontján a géppuskát kell lőni..
  • Lunki88
    Jó tank az pedig. Nemrég szétlőttem vele egy IS-8-at full hp-ról. Mondjuk szerencsém volt mert nem foglalkozott velem és eregethettem bele a skulót. :D
  • Tono34
    Buff + egy kicsit még mindenki alábecsüli így igen kellemetlen ellenfél is lehet.
  • Bangaro
    Bár, ha akkora buffot kapott mostanában, akkor megkövetem magamat....
  • Bangaro
    A tigris? Jah.....
    Ha rádmegy egy tier8-as heavy és nem tud megölni az nem azért van, mert a tigris olyan über, hanem azért mert a másik egy fasz....
    "Tigris az egyik legjobb hetes heavy hanem a legjobb. Nála talán a t29 a jobb. talán..." Talán? IS? IS-2? BP? Talán T-29?
  • Maala
    OFF:

Ez a reklám olyan, mintha egy WoT replayt néznél, ahol a csapatod 2/3 nem sebzett semmit. Felhúzza az embert az apuka babuinsága.
  • stoppos
    Gratula.
  • Simulacrum
    Elkezdtem a kínai ágat és most játszottam Tier5 és Tier6-ban is, azt vettem észre, hogy olyan Tier7-ig sajnos ez nagyon gyakran előfordul. Viszont én nagyrészt Tier9-es járművekkel játszom és ott nagyon ritka az ilyen. Piros játékos nagyon kevés van, narancs azért van, de a legtöbb a citromsárga és a zöld. Természetesen Tier9-ben is előfordul 15-0-ás meccs, de azért ritka. Szeretem nagyon pl. az orosz T-34-em, de ritkán megyek vele pont ezért, mert ott hiába vagyok jó, ha ilyen csapatot kapok, akkor nincs esélyem.
    Prémium fiók nélkül játszom és Tier9-ben egy zöld játékos tuti nem veszteséges.
  • Tono34
    Tegnap kipróbáltam a Löwe, JT88 párost. Hááát nagyon bejön mind a két tank.
    JT töltésgyorsítóval és ventivel 4,5 sec alatt spammeli tele a környéket, mi lesz ha még a bia is hozzájön? :)

Löwe meg sebészi, időnként meglepően sokat kibír. Ellenfélként nem tűnt ennyire "tartósnak".
  • Tono34
    Tegnap egy 27%-os meccset nyertünk, pedig az elején még gondolkodtam, hogy kilépjek-e. Néha a sötétség erőit nem lehet megállítani... :D
  • Plata
    Imádom azt a pályát,kár hogy csak kis fossal lehet odamenni.
  • nemtudommivan
    Ez semmi. Tegnap mentem egy csatát ahol nyerési esélyünk 12% volt.
    Képzelheted.
  • Gottfried
    Most húzom itt nyominál a t5 td-t azon az ágon mert itt is kell egy borsig :)
  • Gottfried
    Fritz éppen ki van tiltva egy fasza kis t8-t2-t2 platoon kiirtása miatt :)
  • TiborTamas
    Grat! Amikor megemlítetted, azt hittem, hogy csak mezei vizsgára készülsz. Igyál helyettem is! :)
  • AlucardHuN
    Ez Master kérlekszépen kreditzsák a t18-aknak.

Renton az hogy az isu kikapja a 2 szinttel kissebb tankodat vagy lefeléz egy t8-at az nem a td-k átlagos op-Sága hanem az hogy OP ruszki. Csak annak van t8ban alap brutális penje meg sebzése... De ugyanúgy a t54 is op mikor rászabadul a t8as heavykre akik gold nélkül pattognak a frontról... Egy su 100-nak meg 2 lövés vagy.
  • R3nton
    most 1shootolt a japán6os meddel az ISU, mert erre feltétlen szükség van ilyen formában :D