banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• shbg
    1500 hp ja van. Mellete magas Rof. Ha jól emlékszem nálam 5,53 alatt tölt(bia+venti). Nem kell ahhoz paradicsomnak lenni, hogy egy 1500 hp IS 3 rám jön Rofból megeszem. (azonos Hp mellett) Esetleg láncolom oldalról a görgőn keresztül, és ha nincs felszerelve a tankja HP veszteség nélkül leszedem.
    Is-ek mozgékonyabbak páncélozottak. Használhatók. De mint említettem a Rof...+átütés. Arról nem is beszélve ha nekem egy kis rész látszik a kupolámból és az Is-nek ,T-29-nek is, nekik nehezebb dolguk van eltalálni.
    T-29. Na igen. Itt lehet ellensúlyozni a Rofot hull downnal, bár ott azért a felül a kémlelő nyílást nem nehéz ellőni ez a pirosoknál szokott bejönni. Bár ilyenkor szoktam azt csinálni,hogy megvárom ,hogy célozzon amikor megáll, és a gyorsabb célzás miatt meglövöm a tetejét és fedezékbe húzódok. Nálam egy szinten van a kettő. Tigrist jobban szeretem.
    Érdekes, mert ellenfélként abszolút nem féltem a Tigristől, mindig kiröhögtem ,hogy még a T5-ösök is keresztül lövik, sőt én is nekik megyek még Kv1 egyel is. Amikor elkezdtem úgy voltam vele,hogy akkor szopikára fel. De mint mondtam nálam jól dorombol a cicus.