A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
shbg #283733 :) Én noob vagyok! :) (Bár amíg nem jön a jóidő kéne keresni valami ESL csapatot.) T -29 kupoláját nem több száz méterről gondoltam. Jóval közelebbről. T 29 előnye ebben van a Tigrissel szemben ,hogy mondjuk 250 méterről szépen kiszedi, míg ha t29 takarja az alját akkor ez tigrisnek nehézkes.( Bár a t-29 nem szoktam olyan pozicióba hozni ,hogy ezzel a lehetőséggel éljen)Hát ez az, ha ugyanolyan képességű játékos ül mindkettőben nem tudom ,hogy melyik lenne a nyerő. Nyilván szitu és stílus függő is. Igazat megalva én magam sem tudom melyikben vagyok eredményesebb. Esetemben a T-29 58 százalékos vagyok a Tigrissel meg 55. De most az a 3 százalék annyira nem mérvadó. A csataszám hasonló: ~350.
Nagy előnye van a Tigrisnek. Nem lőnek rád golddal és nem bosszankodsz emiatt, inkább csak röhögsz amikor egy 50-120 beléd táraz full golddal. (nyert csata volt vigéckedtem, neki meg gondolom az volt betárazva) :):)
A lényeg használható tank a tigris, szerintem az egyik leghasználhatóbb.