418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #289208 113al van 34 meccsem 34 killel, míg 121-el van azt hiszem 100+ csatám és majdnem dupla annyi killem. A jobb rof és mozgékonyág sokat számít... -
foxbat88fx #289207 b+ 5 :D hány lenne?
ja próbálok középső ujjal görgetni mert a szigszallag nem tapad a görgőhöz :D
lőni tudok félig meddig XD -
Angelus1991ster #289206 Melyik ágyút érdemes haszálni 100-ast vagy a tier10-est? -
Ez az, éppen a páncél. Az IS-7-nek azért szerintem is jobb, de minden másban rosszabb. Én jobban preferálom azt a tankot, aminek jobb a lövege (pontosság, rof, aim time) és ebben a 113 durván veri az IS-7-et. Igaz kicsivel kisebb az alfa, de vmit vmiért. Én úgy gondolom, h a 113 kicsivel jobb, mint a 121, igaz nem egy osztály. 121 med ezért mozgékonyabb - ez érhető is - viszont egy kicsivel rosszabb a gun depression-je. Az az 1-2 fok különbség, pedig már pont azt jelenti, h dombos terepen szinte teljesen "ki kell jönni", h tudj lőni, míg a 113-nak a kemény kobakját még éppen lehet használni adott terepen. Én még csak most fogom kezdeni a WZ-120 grindet, szal nem mostanában lesz meg a 121, de már várom. Kíváncsi vagyok mit tud azzal az alfával:) -
R3nton #289204 király!!!! Fullosan király! Nem sta-1, amivel bújkálni kell, hanem bemész a darálóba és odapörkölsz mindenkinek. -
stoppos #289203 Azokat én szeretem. Meg mostanában siegfried line-t attack/defence-ben. van egy egyelőre még tesztelés alatt álló helyem rajta. -
foxi: hány ujjad van a jobb kezeden? nekem is volt már ilyen, áttértem akkor a középső ujjamra:)
Én amúgy a Serene Coast pályát régebben elneveztem 'szerény koszt'-nak, amikor campfeszt volt az egész, és gyakran tett be olyan tankkal, amivel nem sokat érhettem ott:) -
Angelus1991ster #289201 WZ-120-ról kinek mi a véleménye? -
stoppos #289200 Az itt olvasható konetok negy részében nem hiszek, ezt az egyet kivéve. -
Wotos pályafutásom alatt összesen egyszer váltottam free xp-t egy ilyen miatt, annyira tele volt a tököm hogy az utolsó hetvenvalahány xp miatt már nem akartam menni még egy kört XD -
yossarianHUN #289198 Dragonnal nekem se volt bajom, pedig sokan szidták. Igen, figyelemhiány miatt a Dunába ölte magát. -
R3nton #289197 Nem rossz a 113-nekem megvan, de nem is jó. IS-7-nek akkor már jobb a páncélja. Páncélra alapozni meg ilyen TD-k és goldammozás közepette igen érdekes. A gyorsasága viszont jó. A 121 viszont szerintem sokkal jobb. -
Angelus1991ster #289196 Prohoravkát, Murovankát, Styeppét rühellem mint a szart. "Nyílt" terepesnél nincs rosszabb. Dragoont hozzák vissza.
Ja és szokásos fórum troll hova lett? Meghalt? -
Malarki #289195
Véget ért a második szavazás, 53 szavazata érkezett, a győztes Serene Coast lett.
Serene Coast 26
Fisherman's Bay 12
Sand River 8
Murovanka 5
Live Oaks 2
Várom az ötleteket a pályával kapcsolatban. -
zsupeti #289194 #289186
Pofon egyszerű rá a megoldás!Bekempelek mint egy vaddisznó,és ha fraget akar akkor majd elém vonszolja a seggét.3,6sec alatt van időm láncot lőni meg a búrájába.Aztán ott pislog előttem letolt gatyával és csavargatja a löveget míg meg nem nyekken.Persze ehhez néha kell a barátom segítsége is,ha tier 7-8ban vagyunk.
Arra hajtok én is.
-
Pares #289193 Nagyon idegesítő jelenség. -
Pares #289192 Legutálatosabb térkép. -
Nem tudom, h neked milyen a statod vele, de lehet nem használod jól. Igenis (túlzottan) OP jármű, annak ellenére, h rossz a camoja (ami a spot rendszer miatt nem is jön ki igazán) és papír. Sokszor csak akkor spotolódik fel mikor már beléd engedte a fél tárat. Ha be van töltve, akkor közelharcban simán lenyom több tankot vagy 1 tankot full hpról, köszönhetően a 3k feletti dpm-nek és ehhez még túl sok hpja is van. Ha jól használja a player, akkor úgy mehet be közelharcba, h bevállalhat 1-2 lövést, ő meg leoszt hatot. Most komolyan az a problémád, h ezek után még kb. 1 percig védtelen és nem tudja magát megvédeni? Ez a minimum. Nincs gun depression? Papír? Jó hogy nem akarjátok már elpusztíthatatlanná tenni. Ezt már vki ellőtte múltkor. Most komolyan ilyen telhetetlenek vagytok? Ha már 2 mp-enként szórja az 560-as átlagsebzésű skulókat (6-ot!!!!!), tényleg az a minimum, h könnyű legyen elpusztítani. Klántársaimnak 3-4k az átlagsebzésük vele és aki nem teljesen agykárosult az is csinál vele minimum kettőt. Ez nem azt mutatja, h mennyire gyenge szegény.
Kb. másfél hónap és meg lesz nekem is. A 150-est úgy is ki akarom vele grindelni, szal menni fogok vele jó párt kört. Lesz vele tapasztalat, de biztos vagyok benne, h amit fent leírtam nem fog változni.
Csak egy példa: Maala itt folyamatosan szapulta szegény 113-at. Még nem volt meg nekem, de már akkor is mondtam, h szerintem nincs igaza és nagyon jó kis tank. Most már meg van, mentem is vele vmennyi csatát és voila nem változott róla a véleményem. Most is úgy gondolom, h Maalának nem volt igaza. Pl. tegnapelőtt CW-n egy Batnek 3-4 lövedékét is megfogta a frontpáncél. Ezt csak azért, mert mindig a gyenge páncélt emelte ki:) Persze az LFP könnyen belőhető, de melyik tanknak nem. Az oldala majdnem IS-3 szinten nyeli a lövéseket, a mozgékonyság és a lövege is kiváló. Én csak a gyenge gun depressiont tudnám kiemelni, mint negatívum. Hopsz kicsit elkalandoztam:) -
stoppos #289190 Azt noob védelemnek hívják. Anélkül Petike a hegyen állandóan elfüstölne. -
stoppos #289189 Aki a sacred valleyt kitalálta, megtervezte, bevezette, rábólinott, miegymás, ezeket az embereket szöges bunkóval szeretném kenegetni egy héten át. Esetleg belefojtani egy tányér borscsba. -
Pares #289188 Azért egy +-25%-os randomot nem nevezném fairplaynek. Részben egyet értek veled, hogy nagyon sok bunda-gyanús dolog történik a játékban, de nehezemre esik elképzelni, hogy a játék mögött egy komplex rendszer működik csak azért, hogy a játékosokat megszopassák. Bár lehet néhány egyszerű algoritmus, ami a játékos eredményességét figyeli, pl.: csata közben amikor a majdnem kilőtt tankok elkezdenek pattogni, mintha kapnának egy kis Dam Resistance buffot. -
Egy csatában úgy, de úgy lezúztak minket... beírja valamelyik bolond német gyerek: "szemrákot kapok tőletek".
-
Oddball29 #289186 Most hevi ágat húzni, amikor minden noob tele van az akciók miatt kredittel (na vajon mire fogja költeni az egészet?)? Te bátrabb vagy, mint én. -
yossarianHUN #289185 Ha azt hiszed az katasztrófa, várd csak ki az utódját:D Na meg a Black Prince is megér egy misét. Pfejj. De engem a Caernarvon kárpótolt értük. -
zsupeti #289184 Azon már túl vagyok. :)
Ma meg a 7es van soron. -
sayiid #289183 brit heavy ágat ne húzz ha csak nem vagy mazóista. Churchill-1 valami katasztrófa o.O -
zsupeti #289182 Igen,az adott tankot nyomom orrvérzésig.
Brit heavy ág a soros,és ha már herótom van a csattógólepkés ágyújából,átülök pár kör erejéig valami atomvillanásos td-be.Az úgy megnyugtat. :) -
Pares #289181 Nekem is úgy van, ha hiányzik 1000 xp, akkor három 300xp-s vereség jön, hogy még egy csatát kelljen vele játszanom az uccsó 100xp-ért. XD -
Nekem a vége ami mindig döcögős.. -
foxbat88fx #289179 húú akkor hozom a nagykést :D
köszi :D 1 hét és már össze is forrt XD -
AlucardHuN #289178 Nem hogy amúgy a td-k, sokszor más osztályoktagjai is tudnak super klingon álcát felvenni. Múltkor egy t43 (amúgyis kurva magas) nem akart spottolódni sokadik lövés után se. Vagy ugye a tipikus eltűnök a semmi közepén -
stoppos #289177 Ugyan ez van nekem is. A pörsit azért is tartottam meg végül, pedig nagyon nem szerettük egymást. -
stoppos #289176 Mi az a gold camo? Elírás? :) -
Frankie69 #289175 Szerencsés vagy, nekem pont fordítva szokott lenni. -
FosTalicskaa #289174 és hogy játszol? Ráfekszel egy adott ágra és azt nyomod agyvérzésig, vagy megcsinálod mellette a duplázásokat is, időnként szünetet tartasz és mással is tolod? -
Frankie69 #289173 "A háború nem a kényelemről szól" Egyébként jobbulást kívánok. -
Már ideje volt, azóta nem is wotoztam mióta nem raktál be valami jófélét
-
8.11 test 2 patchnotes
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Test round 2 is here. Patchnotes (changes compared to round 1):- improved the performance (FPS) on Hidden Village and Windstorm
- finished screwing up reworking T-54 and Type 59
- fixed client crashes when using magazine and depot
- fixed some errors on various maps
- fixed visual errors and visual/damage model inconsistencies of several objects
- fixed the track effect flickering on winter maps
- fixed visual model errors of T-54, WZ-120, KV-1S, Type 3 Chi-Nu, Type 59
- fixed camo errors of WZ-120
- fixed gun models on M48A1 Patton and Conqueror
- WT E-100 nerfed by 200 hitpoints
- changed the FOV during various zoom levels in arcade mode
- fixed the saving of the camera zoom after battle
- fixed some errors of replay saving
- fixed a large number of bugs in the Missions window
- fixed some render bugs, that appear when the user switches to another window and then to the game again
- fixed some errors in logic of retraining the tankers to another tank
- reworked the ricochet effects
- reworked the sounds of falling trees
- the cursor in text window bug was fixed
- Naydin medal now counts towards “courageous resistance”
- fixed some errors, appearing when you change graphic settings
- fixed the bold font in the tank destruction window(a number of small UI and graphic bugs was also fixed)- the “Tanker – Sniper” medal now requires 8 hits or more
- fixed the error where you bought the gold camo and it got “forgotten” in 8.11Furthermore, following points were forgotten in the round 1 of the test patchnotes:- British national voiceover is now available
- new teamkiller/teamdamage punishment and compensation system
-
zsupeti #289170 Már kihúztam pár 10es vasat,de én úgy vettem észre,hogy az utolsó pár 10K XP pillanatok alatt megvan.Az az érzésem támad ilyenkor,h megtáltosodik az adott tank csak amiatt hogy el ne adjam.Épp így vagyok a Churchill 1 és 7el is.Egészen megbarátkoztunk így a vége felé. -
stoppos #289169 Régen abbey nekem is csinált furcsaságokat, bár mostanában nem láttam ilyet. A puszta közepén vágtázó tank eltűnt, majd csak akkor bukkant fel újra, amikor már húzott befele a fedezékbe. :)
Szemléltetésnek itt egy gif is, kifejezetten Masternek ajánlva, mert tudom hogy ő szereti ezeket és már majd megőrül, hogy berakjak egyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!