banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nem tudom, h neked milyen a statod vele, de lehet nem használod jól. Igenis (túlzottan) OP jármű, annak ellenére, h rossz a camoja (ami a spot rendszer miatt nem is jön ki igazán) és papír. Sokszor csak akkor spotolódik fel mikor már beléd engedte a fél tárat. Ha be van töltve, akkor közelharcban simán lenyom több tankot vagy 1 tankot full hpról, köszönhetően a 3k feletti dpm-nek és ehhez még túl sok hpja is van. Ha jól használja a player, akkor úgy mehet be közelharcba, h bevállalhat 1-2 lövést, ő meg leoszt hatot. Most komolyan az a problémád, h ezek után még kb. 1 percig védtelen és nem tudja magát megvédeni? Ez a minimum. Nincs gun depression? Papír? Jó hogy nem akarjátok már elpusztíthatatlanná tenni. Ezt már vki ellőtte múltkor. Most komolyan ilyen telhetetlenek vagytok? Ha már 2 mp-enként szórja az 560-as átlagsebzésű skulókat (6-ot!!!!!), tényleg az a minimum, h könnyű legyen elpusztítani. Klántársaimnak 3-4k az átlagsebzésük vele és aki nem teljesen agykárosult az is csinál vele minimum kettőt. Ez nem azt mutatja, h mennyire gyenge szegény.

Kb. másfél hónap és meg lesz nekem is. A 150-est úgy is ki akarom vele grindelni, szal menni fogok vele jó párt kört. Lesz vele tapasztalat, de biztos vagyok benne, h amit fent leírtam nem fog változni.

Csak egy példa: Maala itt folyamatosan szapulta szegény 113-at. Még nem volt meg nekem, de már akkor is mondtam, h szerintem nincs igaza és nagyon jó kis tank. Most már meg van, mentem is vele vmennyi csatát és voila nem változott róla a véleményem. Most is úgy gondolom, h Maalának nem volt igaza. Pl. tegnapelőtt CW-n egy Batnek 3-4 lövedékét is megfogta a frontpáncél. Ezt csak azért, mert mindig a gyenge páncélt emelte ki:) Persze az LFP könnyen belőhető, de melyik tanknak nem. Az oldala majdnem IS-3 szinten nyeli a lövéseket, a mozgékonyság és a lövege is kiváló. Én csak a gyenge gun depressiont tudnám kiemelni, mint negatívum. Hopsz kicsit elkalandoztam:)