banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ez az, éppen a páncél. Az IS-7-nek azért szerintem is jobb, de minden másban rosszabb. Én jobban preferálom azt a tankot, aminek jobb a lövege (pontosság, rof, aim time) és ebben a 113 durván veri az IS-7-et. Igaz kicsivel kisebb az alfa, de vmit vmiért. Én úgy gondolom, h a 113 kicsivel jobb, mint a 121, igaz nem egy osztály. 121 med ezért mozgékonyabb - ez érhető is - viszont egy kicsivel rosszabb a gun depression-je. Az az 1-2 fok különbség, pedig már pont azt jelenti, h dombos terepen szinte teljesen "ki kell jönni", h tudj lőni, míg a 113-nak a kemény kobakját még éppen lehet használni adott terepen. Én még csak most fogom kezdeni a WZ-120 grindet, szal nem mostanában lesz meg a 121, de már várom. Kíváncsi vagyok mit tud azzal az alfával:)