418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bot. 3 hónap 9 € (2700Ft)
3 HÓNAP.
Mellette veszel kis prémet, és kész. Míg melózól 8 órába, addig otthon pörög a szar neked, és hoz 1-3 misit ( főleg ha missiont is meg csinál ... )
Van ettől jobb is az Ftr szerint. Van olyan, ami tierX-be akár 3k dmg-et is össze tud szedni.
Hopp.
Ja és mellé kapsz egy olyan cuccost is, amivel látod hogy az ellenfél ágyúja hova néz ( mintha lézerrel nézne rád )
Nem rossz. És ezeket nem bannolják, nem csinálnak ellene semmit.
-
lexlutor #290191 tudod ez megint az egyik elcseszett wg koncepcio gyumolcse. ha gyoztes csapatban vagy es nem teszel semmit, annyit kapsz mint a vesztesben, aki vegiggurizte. ha nulla telejsitmenyre, nulla xp, credit jarna, akkor meg kellene tanulni jatszani. igy viszont semmit nem teve 100xp-kel is ki lehet seggelni barmit. igaz unalmas. de akkor mar erre egy bot is jo... meg is lett az eredmenye..
-
Angelus1991ster #290190 Mégegyszer Ez micsoda? valami bot kereső? -
Kancsalborz #290189 De urak, itt most nem arról van szó, hogy "szopat" a játék, vagy nem "szopat", ez nem egy újabb: "Mostmá' tudom, hogy mé' geci velem a játék"
típusú, tipikus "average boy" kirohanás akart lenni, én most az erkölcsi részére próbáltam rávilágítani, és ez az amire itt is, és a wot közösség is, és úgy általában sajnos az emberek érzéketlenek.
Én szeret(t)em ezt a játékot. Jó is vagyok benne, OP tank használata, platoonozás és mindenféle más "stathúzó" technika nélkül is.
Azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogyan lehet egy ilyen BOT-ozós szardarab ennyire erkölcstelen, hogy más emberre, a nagybetűs "JÁTÉKÉLMÉNYRE", fair play-re ilyen lazán szarik..... És ilyen sokan...
És hogy a "tulajdonos" ezt így elfogadja...
És most lehet írni hogy : "Welcome the real life", és hasonló közhelyek,
és ez az, hogy a való élet morálja már egy szórakoztató játékban is így arculcsapja az embert....
Elkeserítő... -
lexlutor #290188 en lassan ugy vagyok, h mar inkabb legyen egy bot mint nehany csapattars:)
en elobb a botos linket neztem es csak utana az ftr blogot, es egybol fenakadtam azon, minek is kel egy bothoz gold es premium account. most olvasva a blogot, ennyi ido utan igazabol mar megs em lepodom. -
Simulacrum #290187 Jah és a Löwém felajánlom jótékony célra. :-) -
Simulacrum #290186 Melyik szerveren játszol? Ajánlom az EU2-őt, ott nincsenek nagyon lilák, vagyis én ritkán futok beléjük. -
Simulacrum #290185 Figyi és még megdobom azzal, hogy ez szombati eredmény, hoppá! :-)) -
bot -
Simulacrum #290183 Most csináltam meg, mentettem screenshotot a kipipált küldetésről a példád miatt. Biztos, ami biztos. :-)
Most próbáltam ki először komolyabban ezt a csapatos csatát. Tök jó csapatba kerültem. Nálam mindenki kicsit gyengébb volt, volt sárga is, illetve az utolsó 5 csatába egy lila játékos is beugrott. A végeredmény:
A 25 kill így lett meg: 20 csata 4 vereség, 1 döntetlen, 15 győzelem.
A véleményem: WR húzásra és kreditgyűjtésre tökéletes, WN6 húzásra nem, mert eloszlik a sebzés, illetve nekem uncsi, de nem rossz. Teljesen ismeretlenekkel játszottam, szinte taktikát se beszéltünk meg, mégis mindenki okosan tette a dolgát. Egyértelműen a Borsigok aratta, illetve meglepve tapasztaltam mennyire jól működött egy srác kezében a WZ-132. Mindent spotolt és ott termett mindig ahol a segítség kellett. Nagyon jó volt ebben a játékmódban. -
Angelus1991ster #290182 Ez micsoda? -
stoppos #290181 Azért az egy elég érdekes logikai bakugrás, hogy ha léteznek botok, akkor a játék is direkt szopat néha.
-
"Megy a rinya állandóan, hogy: "ez mé'OP, az mé' nem OP, kibaszott arty,TD,MM, stb stb, közben meg: kb. 1300000 BOT !!!!
Urak, szinte az egész játék kamu !!"
Pont ez az.
És ezt itt nem fogják elfogadni figyeld meg.
Mint ahogy az sem létezik hogy direkt szopat, az sem létezik hogy a noobokat segíti.
Nem, nem fogják elhinni.
Látod, tegnap óta van a cikk, kb Oddbal reagált rá.
Én is írhattam volna ugyan ezt mint Ő, még se tettem.
Ide, minek? Itt fontosabb a napi wr faszolása, hogy hoztam 1500 xp -valami szarral.
Fontosabb hogy valaki elvitte a másik elöl a 10 killes medált ( meg jegyzem ha ezé nem jár medál senki se károgna )
Úgyhogy látod, nem is érdeklik őket. Majd fél év múlva majd lesz sírás miatta. Most még nincs.
Ja opé és sok a tédé nerfeljük gyorsan őket....
-
Kancsalborz #290179 Még ennyit :http://www.tankleader.com/
Csak így egyszerűen hozzá lehet férni, még titkolniuk sem kell....
NO COMMENT.... -
stoppos #290178 Teljesen függetlenül mondom én is, hogy abszolút másképp gondolkozunk. Nem utálok én senkit sem. Max néha, rövid ideig. :) -
Kancsalborz #290177 De2 "mr.Oddball29" átlépte az ingerküszöbömet..... Szoktam olvasni a For the Record-ot, de most valahogy egy hétig kimaradt... Most olvastam cikket,meg a WG reakcióját...
Annyira átlépte az ingerküszöbömet, hogy én úgy lehet abbahagyom ezt a játékot...
Elkeserítő az egész, és még elkeserítőbb az, ahogyan itt (sem)reagálnak az egészre, maguk az igazi játékosok, akiket ezzel szó szerint arculköpnek. A készítők is, és a bot-ozók is.
Megy a rinya állandóan, hogy: "ez mé'OP, az mé' nem OP, kibaszott arty,TD,MM, stb stb, közben meg: kb. 1300000 BOT !!!!
Urak, szinte az egész játék kamu !!! Ha csak a harmada nyomja rendszeresen, akkor is a szerveren játszók kb. 20 - 30 % -a bot !!!
Ez így játszhatatlan számomra. Nincs hozzá gyomrom....
Nem fejtem ki bővebben, mert nem akarok regényt írni. Aki érti,annak minek, aki meg ezt nem értí, annak is felesleges, és sok sikert a további játékhoz... -
Jaja, készülj rá, hogy szeret égni, a crew meg megdögleni... -
lexlutor #290175 pedig igazan az mm tud kinyirni egy tankot.. -
Pares #290174 Már többször is pattantam a borsig oldaláról, de most már kezd idegesíteni... -
Amit én olvasgattam,abból annyi jött le hogy az ammorack nagyon sérülékeny és gyulladós. Egyik sem túl biztató hír:D -
Oddball29 #290172 (nagyon röhög) -
darkwraith #290171 És meg is jött a válasz:
Sophie Seidel Today at 16:48
Hello Darkwraith
thank you for your information regardinf the monthly mission.
Please do not worry, it is just a temporary error on our site. Our developers are working on it and the issue will be solved soon.
The fullfillment will be counted as before on our servers, jut not displayed to you.
Thank you for your convenience and your time!
Regards,
Sophie Seidel
Wargaming.net Customer Support
https://support.worldoftanks.eu/
náluk van a probléma, majd javítják :d
-
FosTalicskaa #290170 Ja, a szakaszos részt tekintsd tárgytalannak, csak ilyentájban délutánonként már csak minden 2. mondatot olvasok el. :D -
lexlutor #290169 nem egyszer olvastam en mar, h kv1s nem op :) -
foxbat88fx #290168 elmondom milyen....
egész mobilis, torony is gyorsan fordul, sebzés is jó, dpm is jó...
átütés is jó LENNE HA EZ A GECI MM 10/9 NEM 10-ESEK ELLEN BASZNÁ BE!!!
na ennyi... két kiló nyugtatót meg vagy 10 reszek sört vegyél ha túl akarod élni!!!! -
R3nton #290167 Nem valóban nem volt igazunk. Inkább sebzett 200-al többet, hú de megérte, minthogy a pool medált odaajánlotta volna. Hogy lehet valaki ilyen tapló Istenem, hogy láthatod te ezt így...
Képzeld el a tavaly a Gyurta Dani felajánlotta az aranyérmét a meghalt norvég úszó családjának, mert nagy esélye lett volna megnyerni, és mert barátok voltak. Vagy biztosan láttad azt a videót, mikor egy hosszutáv futó megállt a célvonal előtt kb 100 méterrel, mert azt hittem már áthaladt rajta. A mögötte jövő simán lehagyhatta volna, de szólt neki és átadta neki a győzelmet. Együtt futottak be a célvonalon.
Persze ezek mind nagyobb horderejű dolgok, főleg az első amit mondtam. De nagyjából ez a mentalitás, ami hiányzik az olyan játékosokból, mint te is ezekszerint. A szolidaritás, a csapatszellem, a fair play. -
lexlutor #290166 Rentontol mit varsz? :) -
FosTalicskaa #290165 Szerintem tisztázd le azt is hogy egyedül kell e menni vagy lehet melletted platoon is... Nehogy aztán vita legyen belőle. Meg, hogy mettől-meddig tart a "Mutassátok, meg hogy jobbak vagytok, egy FoxiMaxi" event. -
zsan666 #290164 Igen, kicsivel jobb álláspont a "nem tetszett" táborból. Átengedhette volna, többször ellenőrizte az amx és a td hp-ját is (1 hit lett volna mind a kettő), Ő még bírt volna pár lövést. Nem negedte át.
Na de ezért egyből Hitlerhez hasonlítani, azokat pedig, akik szerint ez nem volt bűn, lekutyázni, seggnyalózni kicsit túlzás. -
Hát ezt jó volt olvasni, már nem bírtam tovább és eladtam a T-43-at és kezdem a T-44 grindelését.. Ha jól veszem ki akkor kössem fel a liberót igaz?!
-
foxbat88fx #290162 tier 1-2-3-4 low tier
5-6-7-8-9-10 vegyes tier
OP meg az OP
no platoon és no gold ammo és nem egy tankkal menni 40-50 csatát hanem min 10 félével, és persze only random -
zsan666 #290161 - Az Orosz WoT játékosok átlag életkora 32. Storm azt mondja ezt egy fizetett közvélemény kutatással derítették ki.
...
- A "Sztálin" felirat vissza rakása nagyon pozitívan hatott a cég profitjára.
Eredményes volt a népnevelés :) -
stork13 #290160 Nézd meg. :D -
lexlutor #290159 lehet ezt szamolgatni, egyszeruen taplo volt. nem dol ossze a vilag, de ettol meg igaz.
a statbuzitkat, meg en elvezetbol jatszom nem szamit semmi, meg ismerjuk. te is olyan bazisvedo tipus vagy?:D -
tegnapi:
- Nincs olyan szabály a játékban ami kimondaná hogy bizonyos kaliberek bizonyos sebzéssel kell hogy rendelkezzenek.
- DW2 OP vagy UP? "Ha a tank statisztikái kitűnnek akkor majd javítom."
- A Brit arty lövegmozgás "egyensúlyozás" miatt olyan.
- A HD modellek prioritása a tömeg-gyártott és "legendás" tankok.
- Egyelőre nem lesz külön HD kliens, lehet később ha megnő a patchek mérete akkor szét választják.
- Majd valamikor lesz multicore GPU támogatás.
SerB az Orosz közönségről beszélt:
- Az Orosz szerveren csak a játékosok 15%-a fiatalabb 18nál.
- Az Orosz WoT játékosok átlag életkora 32. Storm azt mondja ezt egy fizetett közvélemény kutatással derítették ki.
- SerB azt mondja minden játékos javaslat a "játékosok képességének növelésére" kb abból áll hogy "ne kerüljenek idióták a csapatomba"
- A "Sztálin" felirat vissza rakása nagyon pozitívan hatott a cég profitjára.
- Az EU szerveren nem volt lényeges veszteség az ügy miatt.
- "kevesebb mint 10000" ingyenes IS-6-ot ösztöttak ki. -
lexlutor #290157 illetve a gold ammot es platoont max bemondasra lehet elfogadni, hacsak enm nezel vegig 40-50 replayt :P -
Malarki #290156 Anomália. Replay van esetleg? -
stork13 #290155 A teljesítmény alapján nem járna mert 9 killhez 2/3-a sebzés társult.
Ritka medál? Az csak az olyan statbuziknak számít, mint akik itt is sírnak folyton.
Független seggnyaló vagyok, nem vagyok senki kutyája és nem tartozom a szakesz utáló klubba sem, valamint lila sem vagyok. :P
Egyszerűen szerintem nem volt igazatok és ezt tettem szóvá, mint ahogy előttem páran is megtették. -
lexlutor #290154 kv1s, t71, t1 cumi.. opok es low tier :)
mondjuk azert finomithatnala kiirason foxi , ez iyg elegge tag. mi op?: mi low tier, mi a vegyes tier? :) -
sayiid #290153 Ráadásul bal chat ablakban lévő mód mutatja, hogy egy lövésből jött a sebzés és nem többől.