banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    De2 "mr.Oddball29" átlépte az ingerküszöbömet..... Szoktam olvasni a For the Record-ot, de most valahogy egy hétig kimaradt... Most olvastam cikket,meg a WG reakcióját...
    Annyira átlépte az ingerküszöbömet, hogy én úgy lehet abbahagyom ezt a játékot...
    Elkeserítő az egész, és még elkeserítőbb az, ahogyan itt (sem)reagálnak az egészre, maguk az igazi játékosok, akiket ezzel szó szerint arculköpnek. A készítők is, és a bot-ozók is.
    Megy a rinya állandóan, hogy: "ez mé'OP, az mé' nem OP, kibaszott arty,TD,MM, stb stb, közben meg: kb. 1300000 BOT !!!!
    Urak, szinte az egész játék kamu !!! Ha csak a harmada nyomja rendszeresen, akkor is a szerveren játszók kb. 20 - 30 % -a bot !!!
    Ez így játszhatatlan számomra. Nincs hozzá gyomrom....
    Nem fejtem ki bővebben, mert nem akarok regényt írni. Aki érti,annak minek, aki meg ezt nem értí, annak is felesleges, és sok sikert a további játékhoz...