banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    De urak, itt most nem arról van szó, hogy "szopat" a játék, vagy nem "szopat", ez nem egy újabb: "Mostmá' tudom, hogy mé' geci velem a játék"
    típusú, tipikus "average boy" kirohanás akart lenni, én most az erkölcsi részére próbáltam rávilágítani, és ez az amire itt is, és a wot közösség is, és úgy általában sajnos az emberek érzéketlenek.
    Én szeret(t)em ezt a játékot. Jó is vagyok benne, OP tank használata, platoonozás és mindenféle más "stathúzó" technika nélkül is.
    Azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogyan lehet egy ilyen BOT-ozós szardarab ennyire erkölcstelen, hogy más emberre, a nagybetűs "JÁTÉKÉLMÉNYRE", fair play-re ilyen lazán szarik..... És ilyen sokan...
    És hogy a "tulajdonos" ezt így elfogadja...
    És most lehet írni hogy : "Welcome the real life", és hasonló közhelyek,
    és ez az, hogy a való élet morálja már egy szórakoztató játékban is így arculcsapja az embert....
    Elkeserítő...