banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Most csináltam meg, mentettem screenshotot a kipipált küldetésről a példád miatt. Biztos, ami biztos. :-)

Most próbáltam ki először komolyabban ezt a csapatos csatát. Tök jó csapatba kerültem. Nálam mindenki kicsit gyengébb volt, volt sárga is, illetve az utolsó 5 csatába egy lila játékos is beugrott. A végeredmény:
    A 25 kill így lett meg: 20 csata 4 vereség, 1 döntetlen, 15 győzelem.
    A véleményem: WR húzásra és kreditgyűjtésre tökéletes, WN6 húzásra nem, mert eloszlik a sebzés, illetve nekem uncsi, de nem rossz. Teljesen ismeretlenekkel játszottam, szinte taktikát se beszéltünk meg, mégis mindenki okosan tette a dolgát. Egyértelműen a Borsigok aratta, illetve meglepve tapasztaltam mennyire jól működött egy srác kezében a WZ-132. Mindent spotolt és ott termett mindig ahol a segítség kellett. Nagyon jó volt ebben a játékmódban.