418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Ő volt Szakesz?
  • bornofakone
    Ez semmi másról nem szól mint a reklámról:)
    Nagyon ügyesen reklámozzák Szakesz videóit, ahányszor csak beszélnek róla, tuti a fórumról vki felkeresi az említett videót, és megnézi :)

Hogy is mondják? A negatív reklám is reklám! :) Jó a promó :DD

Nem lehetne inkább az artykról írni? :D
    Nem is kell TD nerf, jönnek vissza az artyk, kezd újra helyre állni az egyensúly, csak úgy párolognak el mellőlem a TD-k (nem beszélve arról h még én is párolgok, mert már 3x szednek ki full sebességen repesztve t-43-ból a drága t9-s artyk :D)
  • Greenscape
    De mivel tudjuk, hogy letezik ilyen medal ezert ertekelodik fel a 10. kill.
    Es nem egy hulye medal miatt van az egesz hanem Scheff stilusa miatt. Nem lett volna itt semmi vita ha az elso kommentem utan nem jon a hulye szent Peteres hasonlataval. Eleg lett volna annyit irnia, hogy tenyleg nem volt a legjobb otlet elhappolni a gyerektol a Pool medalt. De neeem, o inkabb meg buszke is amit csinalt es ez volt ami a normalis erzesu jatekosokbol ellenszenvet valtott ki.
    Az emberileg hozza hasonlok meg egybol benyaltak neki csontig mert o volt a nagy Szakesz. Persze neki mindegy kik allnak mellette csak minel tobben nezzek a csatornajat. Engem mondjuk az is erdekelne kiknek vagyok a peldakepe. Ha csak ilyenek lennenek mint te meg a Stork13 felek komolyan elgondolkodnek, hogy jol csinalom e amit csinalok.
    Jatekoskent tenyleg kiveteles tehetseg a gyerek. Nekem az ilyen playerek az igazi unicumok es epp ezert a nagy csalodas, hogy emberileg ekkora nulla. Legalabbis ezt probalja bizonygatni a cinikus kommentjeivel.

• Gottfried
    Vedd meg,ne nyafogj! Te csak sírni tudsz? Pár napja a WG-t szidtad mert szerinted nem emelkedett az elvárt mértékben az effed.Szerintem tanulj meg játszani és akkor sokkal kevesebb okod lesz a nyafogásra! :)
  • sayiid
    Ennyi pen-el és sebzéssel tier10be kellene játszania ehelyett amióta kijött nem láttam olyan embert aki ne tier8ba játszott volna. Néha becsúszik egy tier9-na de hát na. Törölni való tank komolyan rühellem!
  • sayiid
    Remélem nerfelnek valamit a borsingon mert rohadtt op. Itt volt egy 200 eff-es tag 5öt ölt 4k-dmg de a világáról nem tudott... 2 embert is kigyújtott ráadásul ugyan abban a szektorban álltunk A 8-9 között és 2 méterről nem láttam. Ennek a tanknak csoda camo-ja van komolyan. Minden meccsen ez megy hogy keresgélni kell mert 2 méterről nem látód.
  • tiszabalazs
    Köszönöm!
    A replayekkel tisztában vagyok, az updates mappában nem voltam biztos. megy a +
  • Master91
    De ha nincs Pool medal, és nem jelöli a statisztika a max. killek számát, akkor is így reagálnátok... ?

Hülye medál miatt van az egész.
  • Greenscape
    Akkor kicsit targyilagosabban. Scheffnek 1 killel meg 0.001-el novekedett a WN8-a. Ezzel szemben a sracnak valoszinu, hogy elete csataja lehetett volna ha Scheff nem lovi ki elole az utolso tankot. Nem veletlenrol volt szo hanem szandekosan tette. Ha szerinted ez normalis emberi viselkedes amiert dicseret es elismeres jar akkor tenyleg nincs mirol beszelgetnunk.
    Van amit nem lehet elsajatitani az eletben mert velunk szuletett tulajdonsag.
  • Gottfried
    Nem kell visszakerülni,pont ez lesz a gond.Egyszer kilőnek,hülye a csapat,mehetsz a következő csatába és nem vesztesz több tankot.Ha ezt többen megteszik akiket az elején kilőnek,olyan hátrányba kerül a rosszabbul álló csapat,amit majd nem lehet behozni.
    Persze ezt mondjuk egy viszonylag alacsony javítási költséggel talán csökkenteni lehet de ha arányaiban a top tankok javítása ott is hasonló lesz mint a wotban,akkor nem lesz ember aki visszamegy egy második körre ha már rosszabbul áll a csapata.
  • Toweliee
    Nekem a madárhang nagyobb élményt nyújt, mint visszakerülni más tankkal ugyanazok a barmok közé.
  • Gottfried
    ott a pont,ment a + !
  • R3nton
    Így van, akkor te játszd úgy a játékodat! Én meg úgy játszom, hogy ilyen esetben átengedtem a killt. Én ezt egy gesztusnak tekintem. Egy jó teljesítmény elismerésének.

Még hogy nem érdemelte meg, mert a másik többet sebzett. Ezért tart a világ itt ahol tart, mert ilyen emberek vannak, akikbe ennyi empátia szorult. Ez csak egy szaros játék, de aki a való életben is ilyen az szánalomra méltó...

• besti
    Mondhatjuk, hogy ebbe a csatában a saját csapatunkban lévő artyval volt az RNG . Nekem még egy sincs belőle.

Ezzel az eredménnyel pedig szeretnék a Foxy háziversenyre nevezni:

Itt lehet ellenőrizni a költéseket, ebből szeritnem látszik, hogy nem volt gold spam, csak ha nagyon kellett (nem "Jeff-i" kellett persze).
  • Oddball29
    World of Tanks: Rise of The Machines.
  • yossarianHUN
    No majd meglátjuk, én azért reménykedem.
  • yossarianHUN
    STA ágyúja egy lézerszike, gyors, pontos, nagyon gyorsan szűkül, az átütésével meg a legtöbb T8 heavyt simán viszi szemből is. A tank maga viszont NAGYON törékeny, minden átlövi mindenhol, és modulsérülni is szeret, úgyhogy óvatosan kell vele játszani, mert végig HP-ból kell megélned.
  • popey8
    Na úgy néz ki ma is elfejlettem játszani. Előbbi csata: SU-101. 16-ból 10 találat, ebből 6 pen 1599 sebzéssel. 2 nullás light tankok oldalába 217-es átlag pennel. És persze ez lett a dupla, nem az amelyikben 2k felett sebeztem. Kemény 1632 xp. T-34-el ugyanez. Ma alig akar eltalálni vmit. 1206 a duplázó vele 237 sebzéssel.
  • Gottfried
    A fene tudja...én nem várom ezt a részét a dolognak.Nagyon sokan így is kilépkednek már a csata elején ha vesztesnek tűnik a csapat.Azt hiszem hogy a játékosok 99%-a nem fog visszamenni egy vesztésre álló csatába és újabb tankokat kilövetni,hanem indítja az új csatát.(ha úgy lesz mint a repülősben akkor akár azokkal a tankokkal is amik az előző csatában ott maradtak kilőve)
    Ha így lesz,akkor pedig a rosszabbul álló csapat esélyei még jobban lecsökkennek.Szóval sok csata már az elején eldőlhet.Kíváncsi leszek hogy ezt a problémát hogy oldják meg.
  • popey8
    STA-m nincs, de ha akarsz egy a legkisebb mozgásra is szétugró, ház méretű, lassan szűkülő, pontatlan löveggel rendelkező tankot, akkor válaszd a T-34-et:)
  • Pales27
    Nem tudom hogy fog ez működni, de nekem úgy tűnik, hogy ha rossz csapatban vagy azt többszörösen szívod meg.
  • yossarianHUN
    De legalább másodszorra már tudod mire számíts, és tudsz alkalmazkodni a helyzethez. Most mi van? Megindulsz, mögötted 5 csapattárs, és számítván a segítségükre rámész az ellen top tankjára. Aztán mikor már szétszedett, akkor látod hogy a pajtik a hátad mögött csak forgatják a tornyukat tanácstalanul, mert 5 métert előre kéne gurulni a lövéshez, esetleg testületileg utánavetették magukat egy köztük elhúzó suicide scoutnak. Ha van "második esély", akkor következőre már legalább beállhatsz hátra, és a kreténeket spotternek meg húspajzsnak használva kioszthatsz némi sebzést.
  • Pales27
    Ha noob csapatba kerülsz több tankkal kell végigszenvedned a csatát, tényleg ezt várjátok?
  • yossarianHUN
    Igen. Ezer éve megy a könyörgés WG-fórumokon, de még sajnos nem jutott rá idő a sok tank ág meg madárhang között.
  • Angelus1991ster
    Bocs de nem tudom miaz a garázs csata? Az hogy a csata alatt másik tankkal is lehet újra indulni?
  • Angelus1991ster
    T-34-2 vagy STA-1 a jobb? Csak az ágyu miatt kérdezem. Mivel csak egy kicsit jobb a japán ágyuja.
  • yossarianHUN
    Van egy olyan érzésem, hogy ha a WT GF sikeres lesz, meglepő módon hirtelen baromira fel fog gyorsulni a WG-nél az évek óta leszart garázscsaták fejlesztése. És piff, láss csodát, amit 3 év alatt nem sikerült megcsinálni, a sok sírás-rívás ellenére sem, az most kész lesz egy hónap alatt
  • popey8
    Én nem csodálkozom ezen.

Mai: 8-ból 2 győzelem, 85 találatból 45 pen. Látszik, h az utóbbi napokban 60-70%-os WR-em, hozzá 1800-2000 WN6-om volt. Túl jó voltam mostanság.
  • Kronos79
    Jingles videóit néztem én is. A látvány mellet el is mondja, hogy a WT nem WoT2 lesz.
    Rájöttem arra is, hogy a WoT többségében nem a hülyék miatt húz fel hanem azért, mert egy esélyed van egy csatában. Ha elszúrod, vagy valamelyik csapattársad teszi ezt, akkor nincs második esély és bambi. WT-ben lesz. A repülős részén tűnt fel, hogy vereség esetén sem húztam fel magam. Jól szórakoztam. Ha a tankos csak fele olyan jó lesz, mint a repülős engem biztosan el fog szórakoztatni.
  • yossarianHUN
  • lammaer
    JP2 mióta OP? :)

Különben is, látszik hogy csak a duma volt nagy, rég elittad a lőwe árát.

Nem is értem mi ez a sok kitétel, panaszáradatod arról szól hogy MINDEGY TE MIVEL MÉSZ ÉS HÁNY K DAMAGET osztasz le, mindig veszteni fogsz. Mostmegmár hirtelen minden t8 tank op (lásd a mai leírásodat, tán csak a t44 nem volt az), és azzal nyerni nem ér. Meg platoonban sem ér. :)
  • Gottfried
    Lehet hogy más játék lesz de attól még igenis konkurenciája lesz a wotnak.Aki szeret tankokkal játszani,az ki fogja próbálni és ha jobb lesz vele játszani,akkor örömmel fogja itthagyni a wotot.
    Emlékszik valaki a ps1-re írt Panzerfront nevű játékra?
    Igaz hogy régi de nekem hatalmas kedvencem volt és egészen a wot megjelenéséig vártam arra hogy újra egy jó tankos játékkal tolhassam.Az a játék szerintem hasonlít a wt tankosára.Hasonló volt a sebzés(sokszor egy hit),a belső nézet,célzás,az ellen megjelenítése(távolról szinte csak az ikon látszott,stb.Persze mindez a ps1 színvonalán.
    Szóval ha én azt a feelinget megkapom majd a wt-től(a videókból nekem úgy tűnik hogy igen) és mindezt egy mai grafikával.....hmmmmm....hát nem fogom sajnálni itt hagyni az accom,pedig egész pofás már.
  • Desmodromic
    Hát a facom nem kéne?

• yossarianHUN
    "a WT tankosa egy teljesen más játék lesz, ha kész lesz, nem riválisa ennek"

Ezzel viszont abszolút egyetértek, kár hogy a legtöbben nem értik meg. Két teljesen különböző stílus, különböző fíling. De ezt mint mondtam szerintem a legtöbben nem érik fel ésszel (már csak az itteni szájkaraték alapján sem), épp ezért merek reménykedni, hogy a játékosok jelentős része pont emiatt fog átmenni oda, abban a hitben, hogy ott egy felturbózott WoT várja majd őket. Ők nyilván csalódnak majd, de a WG-t remélhetőleg megijeszti majd a bevétel megcsappanása. Már ha bejön ez az optimális eset.
  • Kancsalborz
    Akkor én mégiscsak idealista vagyok. XD
    Ettől függetlenül, vagy éppen ezért, ez a tömeges apátia ezekkel a dolgokkal szemben, belőlem elkeseredést vált ki.:)
    Az hogy nincs konkurencia, még nem magyarázat.
    És egyébként,most nem akarok másik vitát nyitni, (XD de lehet hogy fogok...)de nem is lesz a közeljövőben, mert bár nem próbáltam, csak Mighty Jingles, meg mások tesztvideóit nézem, de egyetértek Jingles-sel,a látottak alapján abban, hogy totál felesleges a két játékot egymáshoz hasonlítani,a WT tankosa egy teljesen más játék lesz, ha kész lesz, nem riválisa ennek...Sokaknak fog csalódást okozni, akik most a megváltást látják benne, és ez természetesen nem lehúzása a WT, nek, egyszerűen az teljesen más játék lesz...
  • Gottfried
    Már nem sokáig lesznek monopol helyzetben... :)
  • Kronos79
    Igazából úgy néz ki a dolog, hogy az itt lévő játékosok többsége valamelyik beta óta nyomja, így tényleg sok minden volt már. Egy idő után belefárad az ember széllel szembe pisálni és inkább elfogadja azt, ami van. Kénytelen, mert nincs más. Ezt is jól kihasználja a WG. Nincs ellenfél, ezért teljesen mindegy mit akarnak a játékosok. Illetve nem teljesen. Ha lesz idejük - az "öt éves terv" alatt - akkor megcsinálják. Persze ha meg tudják csinálni. Ha nem, akkor meg jó így is. Monopol helyzetben vannak, így megtehetik.
  • yossarianHUN
    Pedig szerintem már azt feltételezni is elég komoly idealizmus, hogy valaki nem fog csalni, hogy előnyt szerezzen a másikkal szemben. Még ha csak egy totál tét nélküli online játékról is van szó. Az ember már csak ilyen patkány egy állatfaj:) Már évekkel ezelőtt az első CoD-ok is tele voltak aimbottal, WH-val, autokéssel, satöbbivel. Élvezetes így a játék? Nem. Van benne kihívás? Nincs. De én nyerek. És ez már 10-ből 8 embernek megéri. Az emberek már ilyen pitiáner kis fos ügyekben is szanaszét csalják az adott játékot, nem csoda hogy darabokra tépik egymást, ha még valami komolyabb tétje is van. Ajánlom neked a Black Friday-es videókat az USÁ-ból. Ott kiválóan látni ezt.
  • Kancsalborz
    Szerintem is,csak játszani tényleg könnyű ezzel a játékkal,"Mivel azért ehhez a játékhoz nem kell agysebésznek lenni", viszon jól játszani, ahhoz
    szerintem már nem árt némi szellemi képesség. Azzal is egyetértek, hogy :
    "A játékosállomány zöme - mondjuk ki nyíltan - hülye." Kiegészítve természetesen azzal, hogy csak a játékbeli teljesítményükre alapozva mondom ezt, a való életbeli szellemi színvonalukra nincs jogom ilyen kijelentéseket tenni. Ugye te is így gondoltad ??? XD....
    De nekem nem is ezzel van a bajom mint írtam, az nem baj hogy valaki hülye, és bot szinten játszik, az már sokkal nagyobb baj, hogy csal,és kibaszottul erkölcstelen, és ezt még a "jók" is természetesnek veszik, mi több ők is csalnak, ha az kell.
    Na ez a bajom.
    A "Vegyen mindenki hibrid autót, és mentsük meg a világot". hülyeségeket meg a leghatározottabban visszautasítom... Nem elcseszett idealista greenpace fanatikus vagyok, csak mondjuk megütközést vált ki bennem az erkölcsi morál tökéletes hiánya, érted ? :)
  • Gottfried
    Várjuk a konkurenciát....AMEN.

(bár ők is ugyanolyan ruszki újkapitalisták de ha van egy csöpp eszük,legalább a wot hibáiból tanulnak.Valószínű hogy a játékosállományuk egy jó nagy része a wotból kiábrándult playerek közül kerül ki.Aztán hogy ezeket a játékosokat meg is tudják e majd tartani,az már csak rajtuk múlik.