banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Greenscape
    De mivel tudjuk, hogy letezik ilyen medal ezert ertekelodik fel a 10. kill.
    Es nem egy hulye medal miatt van az egesz hanem Scheff stilusa miatt. Nem lett volna itt semmi vita ha az elso kommentem utan nem jon a hulye szent Peteres hasonlataval. Eleg lett volna annyit irnia, hogy tenyleg nem volt a legjobb otlet elhappolni a gyerektol a Pool medalt. De neeem, o inkabb meg buszke is amit csinalt es ez volt ami a normalis erzesu jatekosokbol ellenszenvet valtott ki.
    Az emberileg hozza hasonlok meg egybol benyaltak neki csontig mert o volt a nagy Szakesz. Persze neki mindegy kik allnak mellette csak minel tobben nezzek a csatornajat. Engem mondjuk az is erdekelne kiknek vagyok a peldakepe. Ha csak ilyenek lennenek mint te meg a Stork13 felek komolyan elgondolkodnek, hogy jol csinalom e amit csinalok.
    Jatekoskent tenyleg kiveteles tehetseg a gyerek. Nekem az ilyen playerek az igazi unicumok es epp ezert a nagy csalodas, hogy emberileg ekkora nulla. Legalabbis ezt probalja bizonygatni a cinikus kommentjeivel.