banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Szerintem is,csak játszani tényleg könnyű ezzel a játékkal,"Mivel azért ehhez a játékhoz nem kell agysebésznek lenni", viszon jól játszani, ahhoz
    szerintem már nem árt némi szellemi képesség. Azzal is egyetértek, hogy :
    "A játékosállomány zöme - mondjuk ki nyíltan - hülye." Kiegészítve természetesen azzal, hogy csak a játékbeli teljesítményükre alapozva mondom ezt, a való életbeli szellemi színvonalukra nincs jogom ilyen kijelentéseket tenni. Ugye te is így gondoltad ??? XD....
    De nekem nem is ezzel van a bajom mint írtam, az nem baj hogy valaki hülye, és bot szinten játszik, az már sokkal nagyobb baj, hogy csal,és kibaszottul erkölcstelen, és ezt még a "jók" is természetesnek veszik, mi több ők is csalnak, ha az kell.
    Na ez a bajom.
    A "Vegyen mindenki hibrid autót, és mentsük meg a világot". hülyeségeket meg a leghatározottabban visszautasítom... Nem elcseszett idealista greenpace fanatikus vagyok, csak mondjuk megütközést vált ki bennem az erkölcsi morál tökéletes hiánya, érted ? :)