banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Lehet hogy más játék lesz de attól még igenis konkurenciája lesz a wotnak.Aki szeret tankokkal játszani,az ki fogja próbálni és ha jobb lesz vele játszani,akkor örömmel fogja itthagyni a wotot.
    Emlékszik valaki a ps1-re írt Panzerfront nevű játékra?
    Igaz hogy régi de nekem hatalmas kedvencem volt és egészen a wot megjelenéséig vártam arra hogy újra egy jó tankos játékkal tolhassam.Az a játék szerintem hasonlít a wt tankosára.Hasonló volt a sebzés(sokszor egy hit),a belső nézet,célzás,az ellen megjelenítése(távolról szinte csak az ikon látszott,stb.Persze mindez a ps1 színvonalán.
    Szóval ha én azt a feelinget megkapom majd a wt-től(a videókból nekem úgy tűnik hogy igen) és mindezt egy mai grafikával.....hmmmmm....hát nem fogom sajnálni itt hagyni az accom,pedig egész pofás már.