418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    :-)

Morgó hangú nyugdíjas, gondolom ez nekem szólt.

Nos nem vagyok nyugdíjas, aktívan dolgozom informatikusként, ennek hála tudok viszonylag sok időt tölteni számítógép előtt napközben is.
    És segíteni a fórumokon azoknak, akiknek olyan kérdése van, amire tudok választ.

A többi nyűgödet frusztráltságodat sérelmeidet meg jobb lenne, ha leraknád, mert csak magadnak ártasz vele.
  • kopaszeger
    Az hogy a p....ba van hogy minden harmadik lövés amit bekapok az a löszer rekeszem találja el. Elméletileg a legjobb hvy tankal mentem t10-ben az első csak sebezte a lőszer rekeszem a másodiktól fel is robbantam és nem 2m-ről kaptam be a lövést. Nem is láttam hogy honnan lőttek ki de messziről az biztos és persze szemből mert épp hogy elindult a csata első áldozat voltam.
  • 400V
    Ez még kikívánkozott belőlem!

Nem érdekel mennyi a winratem vele, egyik tanké se érdekel. Egy 15 tagú csapatot amit random hoznak össze kezdőtől a profiig attól ne várja már el mindenki a minimum 60% os meg 100% os winratet. Pont az ilyen idióták teszik igénytelenné ezt a fórumot és többek között ezért nem is adok senkinek semmit mert nem érdemlik meg.Mit kéne napi 8 órába itt ülni azt váltott műszakba nyomni a fórumozást kinek milyen problémája van? Hol élsz te? Egy retek játékról vitatkozol ember. Attól hogy nekem 40% os a winratem sehol semmilyen körülmény között nem leszek se több se kevesebb semennyivel. Hagy döntsem már el milyen klánba lépek be meg nem. Nincs kedvem ilyen munkanélküliekkel meg morgó hangú nyugdíjasokkal egy levegőt szívni akik a gép előtt élik az életüket. Gondolom te is így lennél vele ha más nyomorát kéne hallgatnod hogy 2 éve nincs munkája vagy a másik aki 30 000 csatával vallomást tesz neked élőben hogy ő egy szarrakás való életbe és szar párkapcsolata meg szar a munkája de itt játékba mennyire örül neki hogy lehet valaki és alkothat magának egy virtuális világot amit ő alakít.

Lehet akkor neked is undorod lenne a klánoktól. Utoljára is végigkellet hallgatnom egy parancsnokot mennyire jó már hogy klánt csinál azt heti szinten két napot ráér aztán szarik bele hogy a helyettesek mit csinálnak meg mit mondanak. Full mást vázolt fel amit a drágalátos toborzó betanult sablonszövegével kitalált hogy minél több embert vegyen fel. Jah az én nyomorom ez is hogy csinál egy klánt, nem ér rá de azért ha már volt ilyen idióta és pénzt dobott ki rá akkor húzzák már mások helyette.

Vége is a műsornak léptem télleg.
  • patchaou
    Az igazság az, hogy előbb-utóbb az önzetlen segítség is megtérül. Itt van mondjuk az Én példám, van ám egy stílusom ezt tudom magamról mindenkinek megtudom mondani mit csinált éppen rosszul a csatában... De ha ezt átgondolja, abból lehet ám tanulni :) Mindig szívesen segítettem más játékosoknak ha megkértek rá, és bizony vannak olyanok akik ezt értékelik is. Lehet találni normális közösséget még a woton belül is, olyanokat akik elismerésük jeléül, vagy csupán a jó szívüknek hála nem sajnálnak kéretlenül a giftshopból megdobni mondjuk egy havi prémmel mert tudják, hogy nem engedhetem meg magamnak, de bármikor számíthatnak rám :) Nyugodtan tarthat bárki akár élősködőnek is, de már lassan két éve nem költöttem egy forintot sem a játékra mégis ebből a két évből durván 16 hónapot prémmel toltam le :)
  • stoppos
    Köcsög SU-knak trükkös a páncélja mindnek. Legutóbb egy ilyenen úszott el a meccs. Hatszor pattantam a SU100 frontjáról a végjátékban.
  • malystryx
    Besz*rok ezen a játékon, a két "legcigányabb" tank a játékban az a SU-152 és az ISU-152... Páncéljuk nulla, de azért pattog róla a Borsigg, és az AMX 50 100 is... pedig nem a lövegpajzsot lövöm... Csak ezért az egy dologért anyázok a játékban, de ezért nagyon.... A többi okoska meg jön ilyenkor a hülyeségeivel. Ki tud akasztani...
  • Lack
    Csak ez rád nem vonatkozik mi? Csak a másik félre.
  • stoppos
    Redshire-re kíváncsi leszek. Az előző verzió tetszett, kivéve encounterben.

Erlenbergen eddig csak attackban voltam, akkor is KV2-vel. Legyalulták az ellenfelet, mire odaértem. Menetből lövöldöztem 300 méterre, hogy hátha tudok még sebezni. Sokat nem tanultam belőle. Viszont érdekesre lett rajzolva a domborzat, kíváncsi vagyok mit lehet majd kihozni egy kevésbé rohanós meccsből.
  • Lack
    Te mekkora egy okos ember vagy. Irigyellek nagyon.
  • 400V
    Ja és hiányzik a tisztelet meg az empátia! Ha valaki valamit mond azt tiszteletbe tartani nem még a másik akaratát ráerőszakolni. Mindig ez a vége...
  • MrSnail
    Azért szánalom itt ugat mindenkinek h "google" DE Ő nem bírta a 10+ klánban amiben járt megnézni, hogy kik játszanak és esetleg ha nem tetszik valami nem belépni, de utólag kutyázni az megy állandóan, talán ha megnéznél néhány videót a 268-ról nem használnád full goldal és jobb lenne a sebzésed meg a 40% winrated vele......
  • 400V
    Fórumozni. Mégis minek. Megint megy az oltás. ezt mondtam lentebb. Én kérjek elnézést mert van annyi igényem hogy ha érdekel a játék akkor használom az eszem és utána járok.

Lentebb írták ismeretlen az új pálya!

Ennyi lenne, meg kéne nyomni a gombot és látni ami történik.

http://wotreplays.ru/site/index/map/84/version/27/

De lépek innen mára mert még megleszek kövezve miért nem ülök egész nap a gép előtt és tartok mindenkinek ingyen fejmosást hogy kell használni a Google képkeresőjét meg a honlap keresőjét!
  • suba53
    Bocs, de ezt valahogy nem sikerült kerekre fogalmaznod. :-)

Mi is lenne a mondandó lényege?

Amúgy szerintem azzal, hogy ezt a fórumot rendszeresen olvasod önkéntelenül is mélyen merítesz abból a közös tudásból, ami itt felhalmozódott. Legyen az hasznos, vagy haszontalan.

Azok a videók, anyagok, leírások, amikből te tanultál, azok nagy része mások önzetlen munkájának gyümölcse. :-)

Vagyis kapni szeretsz, de adni nem.

Ezek után miről beszélünk?
  • kabel15
    Akkor mégis mi a francnak jársz ide? Ha minden ember ilyen önző lenne mint TE nem lenne fórum. Senki nem írogatna véleményt. Mindenki jöjjön rá magától.
  • 400V
    Én még nem láttam itt egy önjelölt béna a magyar közösség 70% a akkor én tanítok majd emberkét. Egyszerű nem állok be a sorba. Leírtam már lentebb.
  • Solten
    A Munchenit atcsoportositottak a ruszkiknak...
  • Oddball29
    Te jelented az állandóságot a fórum életében. Hogy egyem a szívedet.
  • Solten
    Ja, Kozep-Europa megszivta.
  • R3nton
    Jelenleg a TD-k még mindig nagyobb probléma, mint az artyk.
  • suba53
    Nem. Ha dolgozom, akkor azért pénzt szeretek kapni, mert élni kell valamiből.

De ha a hobbimmal, vagy akár a szakmámmal is foglalkozom fórumokon, vagy akár társaságban, akkor ott mindent önzetlenül adok, anélkül, hogy bármi ellenszolgáltatást várnék érte.

Amit tanultam, annak akkor van értelme azon túl, hogy megélek belőle, ha tovább tudom adni. Gyerekeimnek, kollégáimnak, barátaimnak, ismerősöknek, fórumtársaknak, mindenkinek aki szintén tanulhat belőle.
  • Oddball29
    Vagy ezért lett nekem a duplája.
  • Solten
    WG EU 1 moved to Amsterdam

Jah, ezert javult meg a pingem 70-rol 34-re (UK) meg nem lagos fosh.
  • okosszöszi26
    azt a hibát picinyt elfelejtették javítani, hogy ha eltalálsz egy kínyai tankot egy qrvanagy szám jelenik meg a képernyőn

vagy ez is egy feature?
  • 400V
    Semmi sincs ingyen. Te is biztos azért tanultál hogy mindenkinek ingyen dolgozz?
  • foxbat88fx
    igen
  • kabel15
    Nekem pont, hogy minden lövés talál most. Mondjuk 2 kőrt mentem egyiket KV1 el másikat HELLCAT el. Minden lövésem talált és mind sebzett is :D Nekem bejön ez az új Patch. Csak ne lenne ekkora lagg. Bár így volt mikor el tudtam tolatni egy lövedék elől :D
  • Simulacrum
    Délről ugyanazt játszom, mint régen. Simán működik G5 most is, még ha kevesebb is a bokor. Sőt még előrébb lehet menni, mert jó kis lejtők vannak. Északról továbbra is jó a hegy szerintem. Megmondom őszintén még nem mentem az új kivágott részen, de egyszer kipróbálom. Én eddig is szerettem ezt a pályát, most talán még jobb lett.
  • suba53
    Nem jogász vagy véletlenül?

Azokat szocializálják úgy az egyetemen, hogy ne segítsenek még a saját tankörtársaiknak sem mondjuk ZH alkalmából, mert majd a való életben amikor egymás ellen kell érvelniük egy tárgyaláson akkor sem kérhetnek tanácsot egymástól. Mert az keményen pénzre megy.

Elég szemét ez a fajta hozzáállás egy közösségi fórumon, ahova mindenki tanácsot kérni, és tanácsot adni jár. Elvileg.

• FosTalicskaa
    Red Shire: Nyílt pálya lett. Pechemre pont oda kerültem vagy 2x is. Fedezék kb semmi csak a domborzat. Viszont a 10 db arti ellen az sem védett semmit. Minden lövéssel kipöcköltek egy tankot majd a vége az lett, hogy hosszú camp aztán döntetlen. Szóval igen. Jók az átalakítások. Nagyjából megint csak az artiknak fejlesztik az egész játékot. Bravó. Aki sokat akar játszani a 8.11-ben is annak szerintem nagyon fel kell készülnie az arti hordákra és az élvezhezetlen szikla mögötti kempelgetésekre. Tényleg, alig van olyan meccs amiben ne one-shotolnának egy járművet 100%-ról.
    és ezt külön R3ntonnak mondom, hogy most sem a kempelő heavyket, td-ket szedték ki elsőnek hanem a 60-al cikázó medeket.
  • patchaou
    Nálam mutat még 821 darabot, de ha többet nem ad akkor is megelégszem ennyivel XD
  • Solten
    Ha felrakom a modot attol meg latszik az ellennel az anyazasom (ha epp nem telepitette volna)? Kifele nem szur? Na jo leszokok mar eleg jol haladok...
  • popey8
    Eddig 1x voltam mindegyik új pályán, szal jó helyet még nem tudok, de az biztos, h a régi helyek többségének annyi. Erlenbergen átrakták a bázisokat, ez okozza a problémát. C2 és H9 már nem nagyon működik, mivel a domborzat is átalakult. Red Shire mapon eddig a dombhoz közelebb lévők voltak előnyben, most már a másik oldalon kezdők. Délről a dombot szinte lehetetlen elfoglalni, mert letakarítottak szinte minden bokrot. Az északról kezdők simán eljöhetnek a legutolsó dombig (majdnem a déli bázisig), csak a jó gun depression-nel rendelkező tankok tudnak vmilyen szinten védekezni. Az új Windstorm pályán is csak 1x voltam. Délről indulva meddel balra mentem. Egész jó ott. Sok a domb, a jó fedezék egészen az ellen bázisáig.
  • kopaszeger
    Megszünt a mesterlövész medál?
  • haflac
    nálam ma nem laggolt mégis kétszer több lepattanóm van
  • Toweliee
    Én is észrevettem, de annyira tetszik a látványos effekt, hogy nem mérgelődtem rajta.
  • patchaou
    Talán mert a lag miatt nem lehet normálisan célozni XD
  • 400V
    Engem 3000 csatámig tanítottak KV2 vel meg SU100 ig kb. Vettem egy type 59 et anno és vittem a mélyvízbe, kinyírattam magam, ültem mozdulatlanul bokorba 9000 dmg es spottolás, vettem full prémium lőszert tankba mennyibe fáj ha így használom. Mindent amire kíváncsi vagyok megyek nézem replaybe. IS7 tid 9000 et sebezni egy kör alatt? Már nézem is. Emlékezzetek mikor linkeltem ilyet mekkora hőbörgés volt hogy a nagy semmi. Minden fent van neten. Ott van kell 4000 xp s light kör? Meglehet nézni, tapasztalni mit kell érte csinálni.

Ami meg nagyon nyom a lattba hogy akármilyen klánba voltam az mind ilyen igánytelen szedett vetett horda volt. 600 effys 1000 csatás simán a 20 000 csatás 1800 effyssel. Próbálkozz akarj győzni, majd a low effys elszarja neked. Akárhány klántól kérdem mit keresnek ezek itt? Válasz van kiről chipet tenni.

ezért gondolom én úgy hogy old meg magad. Jobb az önállóság mert nem függesz senkitől és nincs határ hova tágíthatod a tudásod.
  • patchaou
    Nem mentegetőzni akarok, de ha hangyafasznyit is értenék az ilyesmihez, akkor segítettem volna, meivel tetszett az ötlet. A videó is tetszett róla és valamelyik verzió fent is volt, mert eddig ez az egyetlen olyan magyar nyelvű szinkron, ami nálam megüti a mércét, mivel lényegesen igényesebb az eddigi próbálkozásoktól. Sajna a vasam megszenved már a sima játéktól is, a hangmodok pedig elvisznek pár fps-t ezért nem használom őket :(
  • haflac
    Mintha kicsit több lepattanó lenne,mióta van 8.11.
  • SuspiciousC
    Gondolom neked soha senki nem tanított meg semmit...