banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Ez még kikívánkozott belőlem!

Nem érdekel mennyi a winratem vele, egyik tanké se érdekel. Egy 15 tagú csapatot amit random hoznak össze kezdőtől a profiig attól ne várja már el mindenki a minimum 60% os meg 100% os winratet. Pont az ilyen idióták teszik igénytelenné ezt a fórumot és többek között ezért nem is adok senkinek semmit mert nem érdemlik meg.Mit kéne napi 8 órába itt ülni azt váltott műszakba nyomni a fórumozást kinek milyen problémája van? Hol élsz te? Egy retek játékról vitatkozol ember. Attól hogy nekem 40% os a winratem sehol semmilyen körülmény között nem leszek se több se kevesebb semennyivel. Hagy döntsem már el milyen klánba lépek be meg nem. Nincs kedvem ilyen munkanélküliekkel meg morgó hangú nyugdíjasokkal egy levegőt szívni akik a gép előtt élik az életüket. Gondolom te is így lennél vele ha más nyomorát kéne hallgatnod hogy 2 éve nincs munkája vagy a másik aki 30 000 csatával vallomást tesz neked élőben hogy ő egy szarrakás való életbe és szar párkapcsolata meg szar a munkája de itt játékba mennyire örül neki hogy lehet valaki és alkothat magának egy virtuális világot amit ő alakít.

Lehet akkor neked is undorod lenne a klánoktól. Utoljára is végigkellet hallgatnom egy parancsnokot mennyire jó már hogy klánt csinál azt heti szinten két napot ráér aztán szarik bele hogy a helyettesek mit csinálnak meg mit mondanak. Full mást vázolt fel amit a drágalátos toborzó betanult sablonszövegével kitalált hogy minél több embert vegyen fel. Jah az én nyomorom ez is hogy csinál egy klánt, nem ér rá de azért ha már volt ilyen idióta és pénzt dobott ki rá akkor húzzák már mások helyette.

Vége is a műsornak léptem télleg.