A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az igazság az, hogy előbb-utóbb az önzetlen segítség is megtérül. Itt van mondjuk az Én példám, van ám egy stílusom ezt tudom magamról mindenkinek megtudom mondani mit csinált éppen rosszul a csatában... De ha ezt átgondolja, abból lehet ám tanulni :) Mindig szívesen segítettem más játékosoknak ha megkértek rá, és bizony vannak olyanok akik ezt értékelik is. Lehet találni normális közösséget még a woton belül is, olyanokat akik elismerésük jeléül, vagy csupán a jó szívüknek hála nem sajnálnak kéretlenül a giftshopból megdobni mondjuk egy havi prémmel mert tudják, hogy nem engedhetem meg magamnak, de bármikor számíthatnak rám :) Nyugodtan tarthat bárki akár élősködőnek is, de már lassan két éve nem költöttem egy forintot sem a játékra mégis ebből a két évből durván 16 hónapot prémmel toltam le :)