A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #292236 Engem 3000 csatámig tanítottak KV2 vel meg SU100 ig kb. Vettem egy type 59 et anno és vittem a mélyvízbe, kinyírattam magam, ültem mozdulatlanul bokorba 9000 dmg es spottolás, vettem full prémium lőszert tankba mennyibe fáj ha így használom. Mindent amire kíváncsi vagyok megyek nézem replaybe. IS7 tid 9000 et sebezni egy kör alatt? Már nézem is. Emlékezzetek mikor linkeltem ilyet mekkora hőbörgés volt hogy a nagy semmi. Minden fent van neten. Ott van kell 4000 xp s light kör? Meglehet nézni, tapasztalni mit kell érte csinálni.
Ami meg nagyon nyom a lattba hogy akármilyen klánba voltam az mind ilyen igánytelen szedett vetett horda volt. 600 effys 1000 csatás simán a 20 000 csatás 1800 effyssel. Próbálkozz akarj győzni, majd a low effys elszarja neked. Akárhány klántól kérdem mit keresnek ezek itt? Válasz van kiről chipet tenni.
ezért gondolom én úgy hogy old meg magad. Jobb az önállóság mert nem függesz senkitől és nincs határ hova tágíthatod a tudásod.