418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    STB-1 replay
  • JeffDunham
    Nem egy nagy szám? Szerintem de. Természetesen megfelelő legénység nélkül nagyon nyűglődős, de farmolni és legénységet húzni tökéletes. Ha nem kaptam volna, biztos ezt vettem volna meg. Tudom miről beszélek mert 3500 csatát mentem vele és kb 230-240 millió kreditet farmoltam ezzel az egy tankkal.

U.i. Csak R3nton miatt: ennek a 90%-a természetesen gold lőszerre ment el.
  • R3nton
    Tök más stílus a 2. Nekem kapásból jobban megy vele, mint Leoval, pedig abba nekem is brutális legénységem van és azzal ment a legjobban a medek közül.

Leo javára megy ugye az, hogy gyorsabb és pontosabb az ágyúja. Viszont inkább hátul szoktam vele kempelni.

Ez az STB-1 meg egy vadállat. Igaz, hogy néha ég, int a rőzse, de a toronypáncél és a gundepression epic :D 10-es TD-k is pattognak róla simán ha jól hulldownozik az ember vele. A DPM-je majdnem t-62a szint, ami ugye 400-as alfánál elég jó. Pontosság az tényleg szarabb, de ez inkább ilyen jó kis közelharci brawler med és azt kell mondjam jobb, mint az oroszok. Nekem nagyon nagyon fekszik és tetszik is.

Ja igen ugye gundepression+speed+armor+dpm=STB1!!! Ebből következik, hogy Kuka=M48=FV42=vicc tankok :D
  • Kancsalborz
    Csak a prémtankokkal az a baj, hogy nincs most rájuk szükség...:) Megvan a T 34 kb. fél éve, és mentem vele 130 meccset, mert akkora a kreditboost a játékban, hogy normál tankokkal is ömlik a pénz...Mellesleg szerintem ez az oka annak, hogy ekkora a goldspam, meg ennyi análfabéka játszik top tierekben...:). A T 34 meg nem egy nagy szám egyébként, csak az értékeli túl, akinek nincsen...;)
  • stoppos
    Én az fcm-et venném, ha kellne most prémtank. A löwe sebességétől agyhalált kapok, nem is megyek vele, pedig az van.
  • Simulacrum
    Zeronezt szoktam nézni twitchen és ő rengeteget megy T10 medekkel. Hihetetlen nála mekkora különbség van az STB-1 és a Leopard között az utóbbi javára (statban nem annyira). Az igaz, hogy jobb legénysége van a Leon és jóval többet is ment vele, de a csatákban is észrevehető a különbség. Az STB ég, teljes homályokat lő vele, míg a Leo halálpontos és rettentő jó köröket megy vele. Te hogy érzed e két tank közti különbséget?
  • bornofakone
    Nem mondod :) Na de inkább 1 replay-t dobj már fel kérlek :)
    Tényleg nagyon kíváncsi vagyok mit alkottál:)
  • Oddball29
    T34 standard accounttal olyan 30-35k nettó körönként (4-5 bevitt lövés). Egy jobb kör prémiummal meg-megüti a 100k-t.
  • R3nton
    azt se 1 nap alatt farmoltad össze :P
  • bornofakone
    Erről a csoda körödről 1 replayt tolj már fel plz, annyira kíváncsi vagyok rá, h hamarabb felér az obj268 és te a mededdel kinyírod :)
    Jó lenne látni h milyen amikor elégtételt veszel múltbéli sérelmeidért és megerőszakolsz 1-2 td-t :D

Nem bántásból, de ha többet linkelgeted, él az a mondás: "vak tyúk is talál szemet" :)

Ettől függetlenül grat a tankászhoz :)
  • bornofakone
    Ingyen kaptam a tankot, prémet elvből nem veszek (főleg ha már hardwipe óta prém nélkül tolom....akk most már minek kezdjem el?), és mégis tökéletes.
    Mint mondtam normális játékkal hoz a konyhára. 45 milla kreditem van....hidd el, tudom miről beszélek :)

Természetesen ha most olyan helyzetbe lennék h pénz kellene, és választhatnék h prém tank v havi prém, inkább havi prémbe ölném, mivel haladok az ággal + még pénz is jön a konyhára.
  • R3nton
    Múltkor lejárt a prémem, kellett pénz mentem néhány kört t34-el sírva fakadtam és inkább vettem prémet. Egyrészt olcsóbb jóval, mint egy prém tank, másrészt minden tankkal hozom a pénzt és még a 10es megvétele se jelent gondot.
  • JeffDunham
    Legalább annyira mint a 999-es ping.
  • R3nton
  • bornofakone
    Ez hülyeség h úgy hoz mint 1 kv1-s, persze ha szarul játszik vele az ember akk nem csodálom.
    Prém nélkül tökéletesen elvagyok vele, sztem jól hoz, úgy h 2k avg. dmg megvan vele csatánként, nagyon figyelek arra h alig/ne sebezzenek és persze nem lövöldözök minden boldog-boldogtalanra bőven jó.

Én ha lehetne, biztosan JT8.8-t választanám t8 prémnek, de ez lehet csak azért van, mert szeretek TD-vel nyomulni, ezért közel áll hozzám.

1-ben viszont egyet kell értenem veled, h t10 csatában nagyon sokat vagyok vele, idegesítően sokat, ami indokolható a nagy pennel, csak közbe meg a dpm az a béka segge alatt van, már t8-ban is kevés vagyok f2f harcra, de t10-ben elsöpörnek ha nem vagyok kedvező helyzetben.
  • nemtudommivan
    Tegnap este mentem par kort egy baratomnal e100-al.
    48%-os gyozelmi arany es az egyebb szamadatok is elegge lent vannak. A lenyeg hogy ket olyan csatam is volt ahol majd 7000-ret sebeztem mert annyira nem neztek semmibe az adatai alapjan hogy egyszeruen ramszaladtak. Mindenki engem akart ! :)
    Volt meglepetes mikor gyakorlatilag sebzes nelkul elhullottak. Picit elbiztak magukat.
  • R3nton
    Helyedben és picit halkabb lennék, csúnyán csődöt mondtál a a VKDB-vel. Ja hát igen az nem egy Fcoh155, amivel még egy óvodás is játszani tud :D
  • R3nton
    Lol persze, megyek egyedül fel a dombra mineson, nincs is medjük, ez meg belő felfelé menet, mintha ESL-en lennénk vagy CW-n a lucker noobja.
  • FosTalicskaa
    Szerencsétlen, ha csak olyanokkal harcolna akiket le tud győzni akkor a csata gombot sem nyomhatná meg. :D
  • R3nton
    hiányzom mi? :D
  • Nazarov77
    Én a 6.4ben vettem a Löwét mikor megjelent 7500 goldért, nem bántam meg még mindig nagyon szeretem.
    1000+ csata, 56,57% win rate vele
  • Tono34
    Nálam is. Lehet sok helyen kapott mínuszt. -50-nél nálam már rejti, bár sztem ez az alap beállítás.
  • JeffDunham
    Én csak teszten mentem vele kb 10 kört. De arra pont elég volt hogy tudjam, egy fillért sem adnék érte. Az FCM-en már régóta gondolkozom, csak úgy vagyok vele hogy miért adjak ki 10.000+ forintot ha ott a T34. Az amerikai heavyk meg jobbak mint a francia.

Kérdés: R3nton hozzászólásait nektek is spoilerezve írja? Valamiért nekem úgy mutatja, de semmit nem csináltam.
  • Tono34
    Én szeretem a Löwe-t. Egyedüli bajom vele kapcsolatban, hogy ég mint Réde búcsúkor.
  • R3nton
    Prém nélkül úgy hoz egy T34-es, mint egy KV-1, a KV-1 pedig egyrészt ingyen van, másrészt élvezetes csatákat lehet vele menni, mert nincs 98%-ban tier10-esek között.

Azt hiszem tömören minden érv benne volt, miért nem szabad T34et venni. Meg úgy általában prém tankot.

Ha már nagyon akar valaki, akkor E-25, vagy ha nagyon 8-ast, akkor talán superpershing, vagy meg kell várni, amíg, hozzák a T-54 lightot (ha behozák).
  • Caliph
    ha pénz farmra kell jt8.8.

a t34 miért nincs a listán? rohadt jó gun és erős torony páncél. igaz az ammo drága,de most növelték a kredithozamot 5 százalékkal és szépen hozhat a konyhára ha ügyes vagy vele.
  • Master91
    1. noob vagy még mindig
    2. 788-1313 Damage (AP), 1050-1750 Damage (HE)
    3. minek harcolsz olyan ellen akit nem tudsz legyőzni ?
  • R3nton
    Kibaszott jgpze-100 kurva annyát annak, aki berakta ezeket a buziságokat 1500at sebez a noob állatja, ez kell nekik faszom, baszott noob szar.
  • JeffDunham
    Löwét semmiképp. A másik kettő közül is inkább az FCM-et. Elég sokat mentem vele és nagyon tetszett.

Igazából olyat vegyél amelyik nemzetnek a heavyje a legjobban tetszik.
  • Nazarov77
    De ha 1-2 hetet tudsz várni akkor majd a 9.0 teszt szerveren próbáld ki őket. 112 megfelejtős nem jó az az ágyú.
  • Nazarov77
    Löwe a remek ágyúja miatt.

Na és akkor pont aktuális amit akartam linkelni, izgalmas kör volt :D

• Simulacrum
    Nézegettem most top xp-s T10 medes köröket. Nagyon jó unikum játékosok által feltett körök vannak, amiben szépen, okosan játszva rengeteget sebeznek, de semmi extra, uncsi. :-)

Ez a kör viszont több szempontból is mosolyt csalt az arcomra. Egyrészt nem unikum játékos tolja, óriási mellélövések, tanácstalan forgolódások vannak benne, mégis nagyon izgalmas. Tanulságos az ellen jó játékosaink elbizakodottsága a hegy megszerzése után. Tanulságos, hogy nem a legveszélyesebb tank kiszedését célozzák meg, hanem egy gyengébb tankra startolnak rá mindannyian és addig hősünk szépen csipeget és ügyesen hozza le a kört. Nagyon tetszett. Aki ráér nézze meg!

121 stressful finish :)

• Bratyex
    Melyik prém tank a jobb a felsoroltak közül?
    112,FCM50-t,Löwe

112-jó páncélvédettsége miatt, (bár az alja eléggé szétszokták lyukasztani még a tier 7 is könnyedén) nagy sebzés, tier limit
    FCM50-t- gyors, nagyon jó átütése van,olcsó lőszerre,tier limit (viszont nuku páncél, és sok modul sérülés miatt kicsit necces),
    Löwe- közepesen jó páncél védettség,jó átütés (gyorsan felgyullad,lassúsága,tier X is találkozik miatt kicsit elgondolkoztat)

Ezek közül szeretnék választani, szerintetek ?
  • VanDaal
    Most volt lehetőségem megnézni a Pattonos ace tankeres körödet. Nagyon szép teljesítmény, grat :)
  • Simulacrum
    Továbbra is várom a legkiegyenlítettebb kill elosztás és legtöbb 1000 fölötti xp-s egy csapatban képeket. Az elsőből már láttunk 14-est. Tehát olyan képet várnék, ahol minden csapattag 1 kill szerzett.
    A második "játékra" itt egy mai kép, 5-en szereztünk 1000 feletti alap xp-t úgy, hogy senki nem volt ezek közül platooban. Várom a 6-7-8 ezer feletti xp-s csatákat.

• Kancsalborz
    Nem is tudtam, hogy már nem lehet 32-szeres zoom... De megoldottam, újraraktam a játékot, és mod- ok nélkül használom. XD Ìgy gyorsabb, és jobban is tetszik...XD. Azt hiszem ìgy is marad.
  • Kancsalborz
    Én meg majd 600 M4-es csatával a hátam mögött azt mondom, használd a 105-ös gunt, 7-esek közt is biztosan sebzel, ejti a lőszert majdnem mint egy tüzér, a szintjén meg csomó tankot kivégez egy lövéssel... Ha ráérzel rájössz mekkora " troll" is az a tank ezzel a gunnal...XD. Még az elején próbáltam mindkettővel, de messze a 105-ös a jobb.
  • virkir
    Nyugodj meg le van. Simán alájuk lőttél.

• Dorgal
    Amennyiben egyáltalán le van az IS-4 alja modelezve...Borsiggal lőttem a hasába,mégcsak találatot sem jelzett utána.Lásd még a Type-59-et,azzal is volt ilyen kalandom...
  • Lack
    Szerintem jó az M1A1, nagyobb a tűzgyorsasága, meg a penje, mintha pontosabb is lenne. Én azt használom.