A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #293711 Tök más stílus a 2. Nekem kapásból jobban megy vele, mint Leoval, pedig abba nekem is brutális legénységem van és azzal ment a legjobban a medek közül.
Leo javára megy ugye az, hogy gyorsabb és pontosabb az ágyúja. Viszont inkább hátul szoktam vele kempelni.
Ez az STB-1 meg egy vadállat. Igaz, hogy néha ég, int a rőzse, de a toronypáncél és a gundepression epic :D 10-es TD-k is pattognak róla simán ha jól hulldownozik az ember vele. A DPM-je majdnem t-62a szint, ami ugye 400-as alfánál elég jó. Pontosság az tényleg szarabb, de ez inkább ilyen jó kis közelharci brawler med és azt kell mondjam jobb, mint az oroszok. Nekem nagyon nagyon fekszik és tetszik is.
Ja igen ugye gundepression+speed+armor+dpm=STB1!!! Ebből következik, hogy Kuka=M48=FV42=vicc tankok :D