banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Ez hülyeség h úgy hoz mint 1 kv1-s, persze ha szarul játszik vele az ember akk nem csodálom.
    Prém nélkül tökéletesen elvagyok vele, sztem jól hoz, úgy h 2k avg. dmg megvan vele csatánként, nagyon figyelek arra h alig/ne sebezzenek és persze nem lövöldözök minden boldog-boldogtalanra bőven jó.

Én ha lehetne, biztosan JT8.8-t választanám t8 prémnek, de ez lehet csak azért van, mert szeretek TD-vel nyomulni, ezért közel áll hozzám.

1-ben viszont egyet kell értenem veled, h t10 csatában nagyon sokat vagyok vele, idegesítően sokat, ami indokolható a nagy pennel, csak közbe meg a dpm az a béka segge alatt van, már t8-ban is kevés vagyok f2f harcra, de t10-ben elsöpörnek ha nem vagyok kedvező helyzetben.