418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #293793 Nem unod még ezt a vk-t? Az egy gyenge tank, sohasem vitattam. Ráadásul az enyém még stock, és full ap-val használom. Egyébként meg minden tankfejlesztési projektet befagyasztottam, látva, hogy a wg mennyire hülyén áll hozzá a dolgokhoz, kicsit elment az egésztől a kedvem. Azért húzzak ki valamit, hogy utána kilövessem valami nyomorult kurvával a pálya másik részéről akire még csak vissza sem tudok lőni?
Komolyan mondom kellene egy olyan perk mint a lámpa. Csak ez, hogyha valami arti rádhúzza a képernyőt nem jelez, hanem 99% esélyjel légicsapást rendel el ellene, ami instant kinyírja őket, maradék 1%-ban meg disconnectálja az artista kurvát a csatából és pihenteti a majmot egy 5 éves auto-banal... -
400V #293792 Nem mellesleg havonta ha írok 1 nap kb. Az is ilyen hogy írok 2 HSZ t és jöttök ti akik állítólag valakik de furcsa mód dolgoznak meg tudom is én mi minden nap ráérnek órákon át vitatkozni. Má nem azé de melyik az az elmeháborodott idióta fönök aki ezért fizet? Vagy itt mindenki nyugdíjas mint kistekila meg otep vagy munkanélkülibe toljátok? -
400V #293791 Érzed magad okosnak leszarom.Te vagy itt a WOT super botja. Te szarod a spanyol viaszt érezd úgy. Nem nekem van majd 30 000 csatám meg oktatok ki vagy 5 embert mert nem úgy gondolják ahogy mr 27000 csata magyarok legjobb klánja császára.
A hülye elméleteidet meg erőltesd másra.
pápá! -
E-25 az nekem is tetszik, szerintem jól ellennék vele. Ha abban a tierben játszok és az ellennél van egy zöld/lila E-25 szakasz akkor értelemszerűen ők az elsődleges céljaim, mivel iszonyat pusztítást szoktak véghezvinni. De szoktam látni hogy kezdő játékosok mennyire nem tudnak bánni vele. -
Hány artynak van 1750-es sebzése T8-ban felül?
Hány táras tank van, aminek nagy a burst dmg-e?
Hány tanknak van 750-es alfája?
Igen, egy T10 med lenyom egy T34-et. Ezt senki sem vitatta. De mit keres egy T34 egy T10 meddel szemben? Az a T34 elkúrta. Nem kicsit, nagyon.
Kb. 16k csatáig mentem a T34-emmel 2k csatát, azóta már nekem sincs nagyon szükségem farmra. Bár most kellene vagy 15m kredit, mert felgyűlt pár megvételre váró tank, és már nem játszom annyit, hogy a sima random behozza (A duplázókat letolom, amiért a dupla xp mellett csak sima kredit jár). Kevés játékkal elérhető kreditosztogatás meg mostanában nincs. Ez van. :)
Én is jobban szeretek T10-el menni, mint bármelyik másik tierrel. -
Bratyex #293788 Döntöttem 112 lesz megvéve! Köszi az eddigi válaszokat!:D -
Szélmalomharc. -
Simulacrum #293786 Én azt mondom most a legjobb választás pénzkeresésre az E-25 és ami még marad egy 8-as prém tank árából abból prémium fiók.
Abban van némi igazság, hogy gyenge játékos kezében a nagy pen miatt a T34 lehet a 8-asok között a legjobb választás, esetleg a JT8.8, viszont a T34-ből előbb is szedik ki, mint egy KV5-ből mondjuk (illetve ha nem várja be a célzást, akkor nagyon drága egy lőszer ára). Szóval gyenge játékos esetén nehéz megtalálni a legjobb választást. Jó játékos pedig mindegyiket kb. ugyanolyan jól fogja használni és esetükben egyértelműen a stílus döntsön. -
Egész nap? 14:17-kor jöttem. Tudod, a munkaidő.
Az előbb írtam, hogy nem vettem prémet tavaly augusztus óta.
A "nem vagy te senki" elég relatív fogalom. Nem hinném, hogy innen bárki is lenne valaki (gondolok itt orvosra, vagy egyéb megbecsült hivatásra). De ha lenne is, az is teljesen lényegtelen, ez ugyanis egy WOT fórum, itt nem az számít, hogy ki vagy a való életben.
A másik való életére itt csak azok utalgatnak, akik már végképp elvesztettek egy vitát, kifogytak az érvekből, és mást nem tudnak kitalálni, annyira csekély az intelligenciájuk. Hasonló, mint amikor már csak a helyesírását fikázod a vitapartnerednek.
És persze, hogy beleszólok, amikor tök hülyeséget mond a másik. Mégis mit vársz, bármit leírhatsz, ami - lásd a reagálások alapján - teljesen ellentmond MINDENKI más tapasztalatainak? Aztán még tovább ontod magából a blődségeket? Miért ne szólhatnék bele? Neki, vagy neked talán több jogod van ideírni, mint nekem? Nincs.
A hangnemem nem tetszik? Kit érdekel? Én sem nyígtam, hogy miért írogattok ide szamárságokat. Vettem magamnak a fáradtságot, és érvekkel, linkekkel támasztottam alá, hogy miért nem úgy van, ahogy ti mondjátok. Az, hogy te a hangnemen nem tudsz, és nem is akarsz továbblátni, nekem nem probléma. Inkább örülj, hogy tudsz fogást találni az írásom stílusán. Ha már a tartalmában nem tudsz.
Itt vagy te, hogy E-100al mekkora negatív számlát hozol össze prém nélkül, gold ammoval lőve. Le van írva feketén fehéren, ahol prémet vehetsz: +50% credit/xp. A gyorsabb haladásért.
Ezek után idejössz, hogy "hát fú, ez a játék nem tiszteli a prém nélküli játékosokat, és mégis, milyen nehéz nekik, blablabla".
És itt idéznék az előző hsz-edből:
"Meg nem én sírom teli a fórumot mert ménem nekem rakja a játékosokat meg mé laggol meg mé szar meg bla bla bla."
De, pontosan ez vagy te. És nekem pontosan ugyanannyi jogom van kigúnyolni téged, hogy milyen nagy marha vagy, amiért feleslegesen goldot használsz, mint amennyi jogod van neked ide(s)rni a fórumra.
Nem kell szeretned engem. Én sem szeretem, amikor R3nton sír, hogy így TD-k, úgy TD-k. Vagy amikor valótlanságokat állít. Vagy amikor te belinkeled a retard tankjaidat, amik a játékban akkora OP-ságok lennének, hogy a WT E-100 elbújhat mellettük. Vagy amikor Foxy sír a WR-je miatt.
Mégsem látsz tőlem egyetlen hsz-t sem, amiben azt mondom, hogy "kussoljál, mert nem így van, és különben is ununk". Olyat láthatsz csak, hogy valami stabil alappal alátámasztva próbálom meggyőzni, hogy ez miért nem úgy van, és csak az érzékei csalják meg az illetőt.
-
Jacktor? Ha te vagy az, akinek a mod csomagját használom, akkor hatalmas köszönet érte!
-
R3nton #293783 Áh nem nagyonbb a 10-esek alfája. FV183B, JgdpzE-100, És akkor a burst DMG-s tankok T-57, WT-E100, foch 155. Tiszta élvezet ilyenek ellen menni T34-el. És akkor még a medekről nem is beszéltünk. Lenyomom, mint a bélyeget a T34-et a 10es medekkel.
Na látod veled ellentétben én utálok vele tier10-ben játszani. Én mondjuk egy Obj140-esl vagy egy STB-1-el szeretek játszani T34-ek ellen :)
Nekem prém számla mellett nagyon ritkán van szükégem kredit grindre. -
400V #293782 Én már szakadok rajta olyan sületlenségeket ír. -
Ebben látod igazad van. Tierlimites. -
Azt írtad, hogy csak volt T34-ed, mi lett vele, eladtad? :)
Én szeretek T34-el 10-esek ellen menni. Ugyanúgy átlövik, mint a 8asok, az alfájuk sem nagyobb. Viszont a T34-el ugyanolyan egyszerű megsebezni a 10-eseket, mint a 8asokat, de több kreditet kapok ugyanannyi sebzésre.
Ergó hamarabb kész van a grind, kevesebb időt kell mással foglalkozni. Persze Rentonnak ez nem cél, ő inkább grindel 2 napig egy T5-ben, minthogy letudja fél nap alatt egy T8-ban. Ha így nézzük, tényleg jobb crewhúzásra a T5... Mert több csatát kell vele menned. -
R3nton #293779 E-25 tierlimites, és mellékesen bekaphatod
-
400V #293778 Te meg elvagy szállva magadtól és válogatás nélkül beszólsz mindenkinek. Szállj le a földre.
Mákod van mert este csak tier 10 be voltam.
Nézegessed, 150 000 et kaptam még event miatt ezekre a körökre.
http://www.noobmeter.com/recent/eu/rush0620/502057962/502057962_00015981_20140220_162003/502057962_00015999_20140224_221322
És igen másolgatom mert nem vagyok olyan birka hogy nekem 15 meg 20 tier 10 es kell azt uraljam a virtuális nagy semmit havi 15 meg 20 órába izzadva a gép előtt.Meg fizessem a havi több ezer ft ot hogy játsszak ezekkel a történelmi hűséget részben megközelítő szarokkal.Nem én vagyok az akinek kihoznak egy új tankot azt szaladok érte mint a pici kutya azt a WG meg nerfeli 3 hónap múlva. Meg nem én sírom teli a fórumot mert ménem nekem rakja a játékosokat meg mé laggol meg mé szar meg bla bla bla. Nem vagy te senki ezért ugatsz be mindenkinek, kb ezért lehetsz ilyen. Tipikus kis palotapincsi ha dobbantanak neki elszalad. Sok ilyen birkát ismerek való életbe is. Irritálóan sugárzik belőled a rossz indulat, kicsit kell nézni mást nem csinálsz csak kioktatsz mindenkit, semmi oka nem lehet biztos egy normális ember mást nem csinál csak ül egész nap a gép előtt és nézi hogy kit lehet kioktatni. -
Szééééééép volt! Gratulálok az Istinek!

-
Te még trollkodni sem tudsz. Bevallottan nem játszol a játékkal, csak folyamatosan másolod be, hogy ilyen, meg olyan hatalmas ágyújú tankokat milyen jó lenne berakni a játékba. A tesztszeróra mész, hogy végre tudjál T8 feletti tankkal játszani, mert LIVE-on még ezeket sem tudod kihozni pluszban, ennyire nem tudsz sebzést kiosztani.
Az egész hozzászólásod bűzlik a tipikus noob megnyilvánulástól:
"Te nolife vagy, te ilyen, te olyan vagy... Csak ezért vagy jobb. DE nekem van életed", stb, stb, és ezért milyen jó is neked.
Képzeld, másoknak is van élete a játék mellett, és hidd el, minimum ugyanolyan tartalmas, mint a tiéd, ha nem tartalmasabb. Csak más szereti még a játékokat is ugyanolyan színvonalon űzni, mint egyébként az életét. Tudod, beleadni apait, anyait mindenbe, amibe belevág. Mert ezt szokta meg, ez neki a természetes, nem az, hogy kifogásokat keressen, hogy miért is nem jó valamiben. -
Jacktor #293775 T34 - Ace tanker, Radley-Walters, Top Gun, High caliber, Tanker-Sniper (Tier IX csata) -
T10-ben a T34 nálam pályafüggő, ha olyan a pálya ahol ki lehet használni az adottságait .... akkor nagyon sokat fogsz keresni, ha nem jöhet a következő kör ;) -
stoppos #293773 Ráadásul itt több a Hodor.
-
A trónok harca ehhez a fórumhoz képest kutya f@sza.
-
nemtudommivan #293771 Kis kiegeszites:
Nem azzal van a gond hogy meglodd t34-el a tizeseket hanem hogy ezek a szemetek visszalonek ! :D -
Itt retardozol, lolboyozol, és amikor visszakapod, megkérsz, hogy fejezzem be. Szerencsétlen... -
Mert egy újonc aztán rohadtul élvezni fogja a tierlimit nélküli E-25-ében, ahogy pattog a 150mm-es átütésével 2,5mp-n
Kettős mérce.
#293759: Nem kellett felvilágosítanod, tudom, hogy mennyi az átütése, és arra is, hogy mire képes, nem adtam el egyből, miután kivették a T-50-2-t, csak akkor, amikor kellett az Obj 140 miatt a legénysége.
Van benne kb 70 lőszer, cirka 3mp-nként lő. 112-mm-es átütéssel kb 40% esélyed van, hogy átlődd oldalról a WZ tornyát is, ha valamilyen csoda folytán a testét nem látod. Oldala, fara nincs döntve, szóval felesleges volt le is írnod. (Amúgy T-54 armorja van, ha még nem vetted volna észre)
Úgyhogy inkább meglövöm 2x (peches esetben 3x), és 1x átütöm, minthogy pazaroljam a goldot. -
400V #293768 Olyan aranyosan magyarázkodsz. :D Na lépek télleg ez nem az én stílusom, sok öreget itt idegesíteni. :DDD Komolyan úgy beszéltek erről a játékról mint a való életről. Totál mindegy hogy valakinek 35% os vagy 60% os a winrateje, meg sebez 300 at vagy 3000 et körönként ha élvezi élvezi, kilép az utcára vagy bárhova senkivel szemben nem lesz hátrányban. Kegyetenek vagytok sztem ti ebből a játékból mentek nyugdíjba meg még a sírotok mellett két kő lesz mert a másikra kell a sok plecsni amit ráraknak. lol BETEGEK!
-
"Amíg te mész 1 kört a T34-el, addig én megyek 3-at a Ram2-vel."
Anyukám ha ez igaz, benyalok neked tövig. Ekkora eget verő hülyeséget.
Bár abba egyetértek hogy prém nélkül brutálisan rossz. Lassú fejlődés, állandó kredit hiány.
Fél év prém vagy egy 8-as tank? Jó dilemma. Ha rövid távon gondolkozol akkor fél év prém, mert kihúzod azt a pár tankot ami tetszik, és utána már fenn tudod tartani magad. Ha hosszútávra (lásd több mint 6-8 tízes tank) akkor érdemes megvenni a nagy prém tankot. -
R3nton #293766 Ha lehetne ilyet és adnál cserébe egy type59-et vagy egy t-34-3-t azonnal aláírnám :P :D -
R3nton #293765 Mi lenne ha befejeznéd a személyeskedést? Jólvan te leleked rajta, ajálngasd csak a T34-et. Bár szerintem fel se fogtad annak a lényegét, amit írtam. -
Ha ennyire utáljátok a T34et, adjátok nekem, nemfogok sírni ígérem
-
R3nton #293763 Itt az a kérdés, mire kell? Játszogatni vele, vagy segíteni egy grindet. Mert a grindet a prém acc segíti igazán és kiegnek tök jó egy olcsó prém tank, hogy miközben kilőnek a tankoddal, gyorsan fuss egy prém kört. -
Nem ESL-ezem, és tavaly augusztus óta nem költöttem a játékra. Nem jött be a tipped. -
A T34 PONT azért jó, te idióta, mert 248mm a penje. Egy sárga nem ismeri még a weakspotokat, és nem tudja 175mm-el átlőni az IS-6ból, 112-ből az IS-3at szemből. Vagy az E-75-öt. Lehet, hogy T34-ben 10esekkel is találkozik, de 248mm-el BIZTOS, hogy többet át tud lőni, mint 175mm-el.
ÉN voltam ott, hogy még piros játékosként döntenem kellett, hogy mit válasszak. Nagy penű, de nem tierlimites T8 prémet, vagy 167, 175mm-eset (KV-5/Type). És (utólag) nem amiatt volt rossz döntés előbbit venni, mert MA már tudok játszani, és ugyanazt a teljesítményt ki tudom hozni a tankokból, típustól függetlenül. Hanem azért, mert utóbbiak már nem kaphatóak ingame. -.-
De hát én vagyok a retardált, mert nem olyat ajánlok, amit csak kék, lila játékosok tudnak véghezvinni? Szerintem attól még menjen biztosra, ha már ennyi pénzt kiad. Ki tudja? Megveszi a 175mm penű tankot, és annyira nem megy neki vele, mert állandóan lepattan mindenről (még LFP-t lőve is), hogy elmegy a kedve a játéktól. Akkor aztán tényleg feleslegesen kiadott pénz lesz az egész.
10x ennyit kellene hoznia? Várjál, a Ram-ba csak 5 tag van, a T34-ben meg 6. Akkor ez most hányat von le a szorzóból? Lehet, hogy így már csak 8x annyit kellene hoznia? Kevered a szezont a fazonnal. T5 csatákban örülj, ha 20-30k hasznod van CSATÁNKÉNT, de úgy, hogy TELJESÍTESZ. T8 csatában örülj, hogy van 20-30k hasznod minimális befektetéssel, ha jól teljesítesz, meg 70-100k. Persze, csak ha normális vagy, és használsz prémet. Az adott kred megszerzéséhez szükséges csaták számában lehet mérni az árbeli különbséget, Rentonkám, nem másban.
#293749: Mielőtt eladtam az MT-25-öt, mentem vele 2500 xp-s kört. Igen, az elején spotolás volt, és csak az utolsó percben lett kiosztva az 1-2-3k dmg. És akkor mi van? Nehogy már azzal magyarázd a goldspamedet, hogy "túl sok az ellenfél, nem lehet mögéjük kerülni, inkább szemből meglövöm őket"... Ezek után meg csodálkozol, hogy sok a számla.
Amúgy köszi, de tisztában vagyok az átütésekkel a játékban.
Light tankkal vagy, nem a dmg kiosztása a lényeg, hanem annak elősegítése, hogy a CSAPATOD kioszthassa a dmg-et. -
400V #293760 Egy kezdő játékos prémtankon tanul játszani mert így nem megy rá a gatyája vagy ha semmi pénze nincs akkor a rettenthetetlen KV1S el. Csomó játékost tudok akik 1000 csata felett vannak már vele. Este is tömve vannak a közepes századok. -
400V #293759 NEm hiszem el hogy te télleg ilyen unicum vagy. Előbb az MT25 ágyújáról kellett felvilágosítani mert rosszul tudtad(legalább nézd meg) most meg a 9 es kínai heavyről?
Max a hátulját lövöm át 112 es pennel ha megengedi.
WZ-111
Characteristics
230/120/60 Armor (Front/Sides/Rear, mm)
26 Traverse speed (deg/sec)
400 View range (m)
12000 Weight (kg)
Compatible vehicles
WZ-111 model 1-4
Nézzük a testét!
120/80/60 Hull armor (Front/Sides/Rear, mm)
Elég rendesen döntve. Úgyhogy elhihetnéd végre hogy 200 m ekről nem fogok 112 es pennel ekkora tankot alap lőszerrel lövöldözni. Amúgy is teszt volt nem live szerver. Had szóljon kipróbáltam 72000 mert lőttem kemény 25 öt egész csata alatt. Ellehet vele menni egészen 200000 ig is. -
nemtudommivan #293758 Most toltal ki a kor kozepere hogy megkovezzenek ! Kosziiiii :D -
R3nton #293757 Na ez az! Én legalább ismerem az érem mind2 oldalát! Pont ezért is tudom, hogy a prém acc sokkal de sokkal többet ér, mint bármilyen prém tank. És tartom, hogy egy prém acc és egy olcsóbb prém tank sokkal gazdaságoasabb, mint egy 8-as prém tank. Igen akinek korlátlan a pénztárcája, annak mind1. T34-el élvezni a játékot meg ráaásul. Heavy lol ja heavy, de milyen heavy :D -
stoppos #293756 Ha még egyszer megkérdezi valaki, hogy milyen prém tankot vegyen, el kéne törni a lábát.
-
R3nton #293755 Ez egy korrekt vélemény, erre lehet hallgatni kedves prém tankot venni akaró felhasználók! -
Ez aztán az érvelés, R3nton. Állítasz valamit, alátámasztom az ellentétét statisztikákkal. És lolboy vagyok.
Type 59: 4,66 perc átlag csataidő (az előbb még nem ment, Ram2-é 3,79, T34-é 5,06 pontosan)
Közben megtaláltam számokkal kiírva is a nettó kredithozamot, nem csak ábráról leolvasva:
Type 59: 19,633.9 cr
T34: 19,774.87 cr
Ram2: 1,597.37 cr
Ja, tényleg nagyobb a hozama az átlag playernek Type-al (300k csatából), mint T34-el (900k csatából). Pechedre nem.
Az már más tészta, hogy kinek milyen játékstílus fekszik jobban. Ez szubjektív dolog. Attól még objektíven nem lesz a T34 rosszabb kreditkeresésre Átlagos Ottó kezében, mint a Type. Vagyis HA te hajlandó lennél mindkettővel ugyanúgy játszani (teljesítményre), tudnád vele hozni ugyanazokat az eredményeket is. Csak te medes vagy, és ez nem megy. Akkor menj a mededdel, és ne sírj, hogy a heavyvel nem tudsz játszani. A te bénaságod, nem a tank hibája. Ahogy már a TD-k esetében is így volt.