banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Egész nap? 14:17-kor jöttem. Tudod, a munkaidő.

Az előbb írtam, hogy nem vettem prémet tavaly augusztus óta.

A "nem vagy te senki" elég relatív fogalom. Nem hinném, hogy innen bárki is lenne valaki (gondolok itt orvosra, vagy egyéb megbecsült hivatásra). De ha lenne is, az is teljesen lényegtelen, ez ugyanis egy WOT fórum, itt nem az számít, hogy ki vagy a való életben.

A másik való életére itt csak azok utalgatnak, akik már végképp elvesztettek egy vitát, kifogytak az érvekből, és mást nem tudnak kitalálni, annyira csekély az intelligenciájuk. Hasonló, mint amikor már csak a helyesírását fikázod a vitapartnerednek.

És persze, hogy beleszólok, amikor tök hülyeséget mond a másik. Mégis mit vársz, bármit leírhatsz, ami - lásd a reagálások alapján - teljesen ellentmond MINDENKI más tapasztalatainak? Aztán még tovább ontod magából a blődségeket? Miért ne szólhatnék bele? Neki, vagy neked talán több jogod van ideírni, mint nekem? Nincs.

A hangnemem nem tetszik? Kit érdekel? Én sem nyígtam, hogy miért írogattok ide szamárságokat. Vettem magamnak a fáradtságot, és érvekkel, linkekkel támasztottam alá, hogy miért nem úgy van, ahogy ti mondjátok. Az, hogy te a hangnemen nem tudsz, és nem is akarsz továbblátni, nekem nem probléma. Inkább örülj, hogy tudsz fogást találni az írásom stílusán. Ha már a tartalmában nem tudsz.

Itt vagy te, hogy E-100al mekkora negatív számlát hozol össze prém nélkül, gold ammoval lőve. Le van írva feketén fehéren, ahol prémet vehetsz: +50% credit/xp. A gyorsabb haladásért.

Ezek után idejössz, hogy "hát fú, ez a játék nem tiszteli a prém nélküli játékosokat, és mégis, milyen nehéz nekik, blablabla".

És itt idéznék az előző hsz-edből:

"Meg nem én sírom teli a fórumot mert ménem nekem rakja a játékosokat meg mé laggol meg mé szar meg bla bla bla."

De, pontosan ez vagy te. És nekem pontosan ugyanannyi jogom van kigúnyolni téged, hogy milyen nagy marha vagy, amiért feleslegesen goldot használsz, mint amennyi jogod van neked ide(s)rni a fórumra.

Nem kell szeretned engem. Én sem szeretem, amikor R3nton sír, hogy így TD-k, úgy TD-k. Vagy amikor valótlanságokat állít. Vagy amikor te belinkeled a retard tankjaidat, amik a játékban akkora OP-ságok lennének, hogy a WT E-100 elbújhat mellettük. Vagy amikor Foxy sír a WR-je miatt.

Mégsem látsz tőlem egyetlen hsz-t sem, amiben azt mondom, hogy "kussoljál, mert nem így van, és különben is ununk". Olyat láthatsz csak, hogy valami stabil alappal alátámasztva próbálom meggyőzni, hogy ez miért nem úgy van, és csak az érzékei csalják meg az illetőt.