banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    A T34 PONT azért jó, te idióta, mert 248mm a penje. Egy sárga nem ismeri még a weakspotokat, és nem tudja 175mm-el átlőni az IS-6ból, 112-ből az IS-3at szemből. Vagy az E-75-öt. Lehet, hogy T34-ben 10esekkel is találkozik, de 248mm-el BIZTOS, hogy többet át tud lőni, mint 175mm-el.

ÉN voltam ott, hogy még piros játékosként döntenem kellett, hogy mit válasszak. Nagy penű, de nem tierlimites T8 prémet, vagy 167, 175mm-eset (KV-5/Type). És (utólag) nem amiatt volt rossz döntés előbbit venni, mert MA már tudok játszani, és ugyanazt a teljesítményt ki tudom hozni a tankokból, típustól függetlenül. Hanem azért, mert utóbbiak már nem kaphatóak ingame. -.-

De hát én vagyok a retardált, mert nem olyat ajánlok, amit csak kék, lila játékosok tudnak véghezvinni? Szerintem attól még menjen biztosra, ha már ennyi pénzt kiad. Ki tudja? Megveszi a 175mm penű tankot, és annyira nem megy neki vele, mert állandóan lepattan mindenről (még LFP-t lőve is), hogy elmegy a kedve a játéktól. Akkor aztán tényleg feleslegesen kiadott pénz lesz az egész.

10x ennyit kellene hoznia? Várjál, a Ram-ba csak 5 tag van, a T34-ben meg 6. Akkor ez most hányat von le a szorzóból? Lehet, hogy így már csak 8x annyit kellene hoznia? Kevered a szezont a fazonnal. T5 csatákban örülj, ha 20-30k hasznod van CSATÁNKÉNT, de úgy, hogy TELJESÍTESZ. T8 csatában örülj, hogy van 20-30k hasznod minimális befektetéssel, ha jól teljesítesz, meg 70-100k. Persze, csak ha normális vagy, és használsz prémet. Az adott kred megszerzéséhez szükséges csaták számában lehet mérni az árbeli különbséget, Rentonkám, nem másban.

#293749: Mielőtt eladtam az MT-25-öt, mentem vele 2500 xp-s kört. Igen, az elején spotolás volt, és csak az utolsó percben lett kiosztva az 1-2-3k dmg. És akkor mi van? Nehogy már azzal magyarázd a goldspamedet, hogy "túl sok az ellenfél, nem lehet mögéjük kerülni, inkább szemből meglövöm őket"... Ezek után meg csodálkozol, hogy sok a számla.

Amúgy köszi, de tisztában vagyok az átütésekkel a játékban.

Light tankkal vagy, nem a dmg kiosztása a lényeg, hanem annak elősegítése, hogy a CSAPATOD kioszthassa a dmg-et.