418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Sok jó 10-es van. Azt kell megnézned, h te melyeket akarod megszerezni és ezt mennyi időn belül. 1-2 vagy több ág egyszerre? Ez azért jó kérdés, mert ahány ember annyi "technika". Már hallottál 2 véleményt, most elmondom én is.

Nekem pl. az jön be, ha egyszerre 4-5 ágat húzok, de addig amíg nem volt meg a legtöbb mostani T10-em, előfordult, h 10 ág tankját is dupláztam egy nap:) Mára már csak 3 olyan ág maradt, aminek a T10-esét szeretném és ott is T9-nél járok.

Szal mint mondtam nekem a több ág jön be, azért mert egyrészt így kevesebbet kell creditet farmolni, hiszen gyorsabban jön a pénzmag:) Igen ilyenkor előállhat az, amit R3nton mondott, de ha ügyes játékos vagy, akkor nem fog vagy csak 1x-2x. Másrészt nekem pl. az túlságosan monoton, h egy nap 1 vagy 2 tankkal játsszak csak és ezekkel menjek mondjuk 10-10 kör vagy 1 tankkal 15-t egyhuzamban. Az ötödik után megunnám a játékot és lépnék kifelé, de így nem haladna a grind. Minden tank kicsit más és ennél fogva kicsit máshogy is kell velük játszani. Így ha viszel 4,5,6 ágat egyszerre, változatos lesz a játék is. Én azt gondolom, h 1 hátulütője van annak, ha sok ágat húzol egyszerre és mondjuk csak duplázod őket, mert sok ág mellett többre nem nagyon lesz időd. Értelemszerűen sokkal több időbe fog telni elérni az ágak T10-es tankjait, mintha csak 1-2 ágra koncentrálnál.
  • Maala
    Duplázgasd, és hamarabb meglesz a 263, mint gondolnád. Amúgy szörnyű.
  • Maala
    Hiába nerfelték a JT-k hasát is, a JT8.8 maradt a régiben. T34-el is így lenne.
  • baromarc111
    Bizony!
    Majd csinálok pár gif-t ha lesz idom.Néha hihetetlen dolgokra képes.
  • Roger6
    Mondtam, béna vagyok. :)
  • Rotterdam1
    bazdmeg:) múltkor fele ennyit káromkodtam és egy hónap bannt kaptam:) de tetszik nyomjátok, amúgy is fasz kivan ezzel a nappal és még nem is játszottam:)
  • foxbat88fx
    szombaton lejár a prémem...
    fuck yeah :D
    azért szépen kihúztam nov-dec-jan-feb... 4 hónap prém full ingyen ;)
  • pointer4
    Azért te léphettél ki a VTEPS-ből, mert Sidious egy arany szívű ember, és nem engedte, hogy már másfél évvel ezelőtt kibasszalak, mert neki van egy olyan érdekes életfelfogása, hogy mindenkinek kell adni még esélyt, mert biztos tud normálisan viselkedni.
    Na ez mondjuk neked nem sikerült soha, minden hónapban kerestek meg hogy van egy ilyen bunkó nálunk és ezt meg azt szólta be.
    Neked ilyen önbizalomhiányod van, és felsőbbrendűnek érzed magad mindenkinél, akinél 10el több effed van. Ezért beszólsz mindenkinek akinek csak lehet, és kötözködsz. Rengeteg replayt néztem végig, amit a panaszosok küldtek. hiába is tagadnád. Ezért is váltottál nevet, mert már a fél magyar játékos közösség ismert, hogy mekkora bunkó vagy, és kezdésből cukkoltak ha megláttak, persze te meg nem tudtad visszafogni magad.
  • Oddball29
    Warpack mod.
  • suba53
    Szia!

Attól is függ, hogy mennyi időt tudsz a játékra szánni.
    Ha fanatikus vagy, és hagyod hogy magával ragadjon a játék, akkor nem gond az sem, ha több ágat húzol egyszerre.

Ebben az esetben pillanatok alatt kinövöd az indulásnál rendelkezésre álló garázshelyeket.

Én is kaptam jó tanácsokat, amikor kezdtem, kb. 8 hónappal ezelőtt.
    De végül is nem igazán fogadtam meg, mentem a saját fejem után. Elkapott a gyűjtő szenvedély, minél több tankot akartam kipróbálni, és a jelenlegi helyzet az, hogy 17 vonalat viszek párhuzamosan, és van 37 garázs helyem.

kb két hete jutottam el az első T9-es tankig, van 8db T8-asom, és egy csomó T6-T7-es, amiket nincs szívem eladni, mert annyira a szívemhez nőttek. :-)

Így állandóan hízik a garázs, de végül is nem bántam meg ezt a sokoldalúságot.

R3nton-nak igaza van, sokszor csak a duplázásokra futja, vagy néha még arra sem, de élvezem.

És ez a lényege szerintem. Stat, WR soha nem érdekelt, modokat nem használok, és egy olyan klánban vagyok, ahol a jókedv, a játék öröme tart össze minket.

Úgyhogy majd kialakul. Sok sikert a játékhoz!
  • Maala
    Nekem anno az orosz heavy ágat (amin az IS-3 van) ajánlották. Nagy (alfa) sebzésű, nagy szórásű, átlagos átütésű ágyúk (mostmár inkább a kisebbek közé tartozik). A tankok pedig troll páncéllal rendelkeznek, fél úton helyezkednek el a med, és a heavy stílus közt.

Szerintem először húzz ki egy ágat T10-ig, odafele menet megtanulod a lényeget, minden tankkal nagyjából összefutsz ez alatt a nagyjából 500-1500 csata alatt, és megtanulod, hogy hol kell őket átlőni általában (szemből az alsó lemezüknél, oldalt, hátul).

Ha ezzel megvagy, akkor rámehetsz a többire, ahol folyamatosan tudod fejleszteni az ellen tankok gyenge pontjainak az ismeretét, és a sajátjaidnak a gyengeségeit is megismerheted jobban. (gyenge páncélzat, lassú fordulás, gyorsulás, stbstbbstb)

Érdemes pl kiválasztani egy adott tanktípust, medium, heavy, td, arty (fúj), és egyszerre elkezdeni olyan típusú tankokkal játszani. Minimális különbség lesz köztük (extrém eseteket eltekintve), ezért 1-1 játékstílust jól el tudsz sajátítani.
  • nemtudommivan
    Miert nem lotted ki azt a szaros tizes tankot ? Rejtsd el a testet es csak a tornyat mutogasd. Muhahaha :DD

A kepet sajnos nem tolti be a telefon. Majd este megnezem.
  • Lunki88
    Én is ugyanezt tapasztalaom. A sok piros siemka simán telibetrafál messziről hosszasabb célzás nélkül, nekem meg néha fullosan rázoomolva is mellészór...
  • Maala
    Ha mutatsz akár egyetlen játékost is a HUNS-ban, vagy akárhol, akinek rosszabb a besorolása WN8-al, mint WN7-el volt, megtapsollak. Nézd meg előbb wotlabs-on, hogy mik a határok... Egy átlagos játékos számára kb. lehetetlen, amit írsz, annyira el akarják érni, hogy még az Átlagos Ottóknak is legyen sikerélménye..
  • JeffDunham
    Minél több ágat húzzál egyszerre, kihasználva a napi duplázás előnyeit. Ha így játszol, fele annyi energiát kell beletenned hogy kihúzz egy tankot.
  • Maala
    Reggeli móka és kacagás.
  • R3nton
    Vegyél T34-et mert az lezúzza a tier10-et is! :D Sarcasm off! Nehogy!
    Kinek, hogy szimpatikus. Valaki egész sok ágat húz egymás mellett. Ilyenkor általában csak duplázgatni szoktak az emberek. XP ügyileg ez eléggé gazdaságos. Én jobban szeretek 1 max 2 ágra koncentrálni. Ez meg talán pénzügyileg gazdaságosabb valamivel, mivel nem jön elő az a helyzet, hogy egyszerre kéne több tankot venni.
  • JeffDunham
    Végül is volt választási lehetőséged. Vagy kilépsz, vagy kidobnak.

Pontosan az ilyen dolgaid miatt voltak a gondok. Nem értem mire jó ez amit most is csinálsz.
  • Ry0K3N
    Kezdetnek legyen a cél egy tier 5 ös tank elérése. Addig ne húzz más ágat, ha két vagy több ágat húzol egyszerre csak magadat fogod vissza. Ha van egy jó tier 5 tankod addig érdemes belefogni másik ágba.
    Jó választás az amcsi M4 vagy woverine ág. Ruszkiknál a KV1. Németnél Sutg3 biztosan, a többi ágról meg nem tudok nyilatozni mert annyit változott már béta óta. Franciát angolt kínait nem ajánlom. Japánról nem tudok nyilatkozni.
  • Ry0K3N
    Foglalkozunk vele mert vicces és feldobja az unalmas egyhangúságot :D
  • Toweliee
    Olvasgasd át ezt.
  • Forrest Tomee
    Kezdőként szeretnék tanácsot kérni, hogy egyszerre hány tank ágat érdemes húzni? (magyarán mennyi tankkal érdemes magas tier elérése)
  • Szpecnyaz
    Nem értem mit foglalkoztok ezzel a kokkal.
    Nyilván nem véletlenül jött arra a fórumra hőbörögni aminek a fele HUNS-os v ex HUNS-os.

Btw, vicces amikor egy statpadder ugrál ennyire.
  • baromarc111
    Ha ennyire kiborulsz egy játéktól akkor minek játszol vele?Vagy ez a foglalkozásod?
  • Ry0K3N
    Azért valahova fejlődött, 20k csata alatt rájött hogy melyik tankokkal tudja kompenzálni a balfaszságát :D
  • popey8
    Túl nagy a pofád a semmire és magyarul se tudsz rendesen te kis szarházi Az ilyen nyomorékokat, mint te nem csak klánszinten, de a való életben sem tolerálják. Én konkrétan szembeköpnélek és ott hagynálak ;)

Csak hogy tudd: T10-esekkel 2 okból van kevés csatám.

1. Randomba platoon nélkül nem viszem be őket vagy csak ritkán és nem a stat romlás miatt, hanem azért, mert kurvára nincs kedvem már farmolni és hiába vagyok HUNS-os, nekem is vannak T10-ben is rossz (mínuszos) köreim. Platoonozni meg nem sűrűn szoktam. Egyébként IS-4 csatáim legalább 50%-a CW, azért csak annyi az átlag sebzésem te pöcs. Ha nekem is annyi csatám lenne T10-ben, mint neked, akkor nekem is meglenne az a sebzés, sőt még több is. Van itt 2 állandóan platoontársam, ha akarsz tőlük érdeklődhetsz a T10-beli teljesítményemről is.

2. Én leginkább tankot húzok, mert engem ez motivál, h ne unjam meg a játékot. Ha már csak T10-el kellene játszani, akkor rövid időn belül beleunnék az egészbe. A másik dolog, ami motivál az a CW, oda pedig kell T10 rendesen.

Itt én le is zártam ezt a dolgot, a fentiek sem igazán tartoznak rád, de elmondtam, csak hogy legyen mibe belekötnöd megint. Ugass csak nyugodtam tovább, amit akarsz. Választ tőlem márt nem fogsz kapni. Van nekem jobb dolgom is, mint egy ilyen kis pedofillal szájkaratézni.
  • lammaer
    Igazad van, most vmi front lehet. Magamon is érzem az erőt hogy lemészároljam itt a fél irodát.
  • FosTalicskaa
    Olyan vicces amikor a sárgásvörös szintből épphogy kikapaszkodott egysejtűek diadalittasan csipognak itt a statjukkal annak a pár szerencsétlennek akik rosszabbak náluk és ez pechükre a papucsállatkák tudomására is jutott...
  • Droughert
    A régi fórumosok ismernek, vállaltam én itt mindent, de veled ellentétben nem voltam ekkora gyökér. Amúgy azt nézted, hogy a baromi nagy sebzéseid semmit nem értek, lófasz wr-ed van a nagy vasakkal, van még hová fejlődni ha már virtuális faszlengetésbe kezdtél.
  • Ry0K3N
    De bizony itt valaki nagyon nagyon irigy.
    Csak nem elküldtek a HUNS-ból? Ennyire a szívedre vetted? Te szegény. Mindjárt megsajnálunk.
  • lammaer
    "ha a Pápa jönne el és mondaná neki ugyan azt amit te"

én speciel sok dologban nem állok egyvéleményen a pápával... :D
  • Hexen007
    ahoz képest hogy kék vagy lófasz a sebzésed tier X be szal húzd a stattod caffe-val vagy más ötös,hetes tankal
  • Hexen007
    Összeadva a sok száz csatát feleslegesen lefutva 2-5 ös tankokkal nekik is ezrek jönnek ki tanulj meg számolni XD és te ki vagy hogy magad nem mered vállalni a wot-os neveddel? piroska XD
  • Ry0K3N
    Ennyire fáj neked hogy az aktuális statpadder tankokkal ennyivel jobban játszik nálad? Nem vagy te egy kicsit nagyon irigy?
  • Droughert
    Nem kevered az xp-vel a csataszámot? Redzozo hozzád képest semmi. 2kcsata helcattel és még te beszélsz...
  • Hexen007
    Aaron82HUN ez is lila több ezer csata ötös tankokkal XD
  • Hexen007
    Redzozo72 ez is full lila azt összeadva több ezer csata kettes, ötös tankal XD ezek ugatnak szánalom.hu
  • Caliph
    amúgy ezt az xvmes statot se értem...már ugat mert zöld vagy lila ,aztán megnézve az adatlapját látszik hogy több ezer csatája van a low tieres statpadder tierjében op tankokkal...
  • Ry0K3N
    Arra én nem verném magam hogy egy statpadder buzi vagy. Az még igen kevés ehhez a nagy mellényhez amit itt leprodukálsz.
  • malystryx
    A SU-122-54-ről kérdeznék, aki már "megbírkózott" e tankkal, mik a tapasztalatok róla? Nekem egyelőre nem jön be, pedig azon a vonalon az összes tank kellemes volt, megvan minddel a mester is, de ez nem igazán akar jó lenni. Már-már eladáson gondolkodom, de jól rejtőzik, és jó a páncél is hellyel-közzel.