A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sok jó 10-es van. Azt kell megnézned, h te melyeket akarod megszerezni és ezt mennyi időn belül. 1-2 vagy több ág egyszerre? Ez azért jó kérdés, mert ahány ember annyi "technika". Már hallottál 2 véleményt, most elmondom én is.
Nekem pl. az jön be, ha egyszerre 4-5 ágat húzok, de addig amíg nem volt meg a legtöbb mostani T10-em, előfordult, h 10 ág tankját is dupláztam egy nap:) Mára már csak 3 olyan ág maradt, aminek a T10-esét szeretném és ott is T9-nél járok.
Szal mint mondtam nekem a több ág jön be, azért mert egyrészt így kevesebbet kell creditet farmolni, hiszen gyorsabban jön a pénzmag:) Igen ilyenkor előállhat az, amit R3nton mondott, de ha ügyes játékos vagy, akkor nem fog vagy csak 1x-2x. Másrészt nekem pl. az túlságosan monoton, h egy nap 1 vagy 2 tankkal játsszak csak és ezekkel menjek mondjuk 10-10 kör vagy 1 tankkal 15-t egyhuzamban. Az ötödik után megunnám a játékot és lépnék kifelé, de így nem haladna a grind. Minden tank kicsit más és ennél fogva kicsit máshogy is kell velük játszani. Így ha viszel 4,5,6 ágat egyszerre, változatos lesz a játék is. Én azt gondolom, h 1 hátulütője van annak, ha sok ágat húzol egyszerre és mondjuk csak duplázod őket, mert sok ág mellett többre nem nagyon lesz időd. Értelemszerűen sokkal több időbe fog telni elérni az ágak T10-es tankjait, mintha csak 1-2 ágra koncentrálnál.