A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Túl nagy a pofád a semmire és magyarul se tudsz rendesen te kis szarházi
Az ilyen nyomorékokat, mint te nem csak klánszinten, de a való életben sem tolerálják. Én konkrétan szembeköpnélek és ott hagynálak ;)
Csak hogy tudd: T10-esekkel 2 okból van kevés csatám.
1. Randomba platoon nélkül nem viszem be őket vagy csak ritkán és nem a stat romlás miatt, hanem azért, mert kurvára nincs kedvem már farmolni és hiába vagyok HUNS-os, nekem is vannak T10-ben is rossz (mínuszos) köreim. Platoonozni meg nem sűrűn szoktam. Egyébként IS-4 csatáim legalább 50%-a CW, azért csak annyi az átlag sebzésem te pöcs. Ha nekem is annyi csatám lenne T10-ben, mint neked, akkor nekem is meglenne az a sebzés, sőt még több is. Van itt 2 állandóan platoontársam, ha akarsz tőlük érdeklődhetsz a T10-beli teljesítményemről is.
2. Én leginkább tankot húzok, mert engem ez motivál, h ne unjam meg a játékot. Ha már csak T10-el kellene játszani, akkor rövid időn belül beleunnék az egészbe. A másik dolog, ami motivál az a CW, oda pedig kell T10 rendesen.
Itt én le is zártam ezt a dolgot, a fentiek sem igazán tartoznak rád, de elmondtam, csak hogy legyen mibe belekötnöd megint. Ugass csak nyugodtam tovább, amit akarsz. Választ tőlem márt nem fogsz kapni. Van nekem jobb dolgom is, mint egy ilyen kis pedofillal szájkaratézni.