banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Szia!

Attól is függ, hogy mennyi időt tudsz a játékra szánni.
    Ha fanatikus vagy, és hagyod hogy magával ragadjon a játék, akkor nem gond az sem, ha több ágat húzol egyszerre.

Ebben az esetben pillanatok alatt kinövöd az indulásnál rendelkezésre álló garázshelyeket.

Én is kaptam jó tanácsokat, amikor kezdtem, kb. 8 hónappal ezelőtt.
    De végül is nem igazán fogadtam meg, mentem a saját fejem után. Elkapott a gyűjtő szenvedély, minél több tankot akartam kipróbálni, és a jelenlegi helyzet az, hogy 17 vonalat viszek párhuzamosan, és van 37 garázs helyem.

kb két hete jutottam el az első T9-es tankig, van 8db T8-asom, és egy csomó T6-T7-es, amiket nincs szívem eladni, mert annyira a szívemhez nőttek. :-)

Így állandóan hízik a garázs, de végül is nem bántam meg ezt a sokoldalúságot.

R3nton-nak igaza van, sokszor csak a duplázásokra futja, vagy néha még arra sem, de élvezem.

És ez a lényege szerintem. Stat, WR soha nem érdekelt, modokat nem használok, és egy olyan klánban vagyok, ahol a jókedv, a játék öröme tart össze minket.

Úgyhogy majd kialakul. Sok sikert a játékhoz!