418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #294674 Nekem az a tippem, hogy a pályán kívülre esne egy lövedék az nem látszik. Szerintem ezért tűnt el a két első lövés, mert a célkörnek simán volt olyan része, ami a pálya szélét jelző piros vonalon kívülre esett. A másik dolog, aki ismeri a pályát, azt tudja, hogy ott van egy mélyedés ezért oda nehezebben lehet pontos lövést leadni. Sajnos az esetek 1%-ban lőnek ilyen gyengén az arty-k manapság. -
Kancsalborz #294673 Ez milyen rohadtul izléstelen videó. És kurvára nem vicces. -
meghal az IS-3 1000 sebzéssel, és akkor elkezd nekem pofázni , SU-152ben, hogy miért nem hozom le a csatát, mikor már lőttem majd 3k sebzést. Az ilyenek picikét felbasznak..és nem piros volt, zöld effis sárga wn-es, így még durvább -
Greenscape #294671 Micsoda party 
-
SzocsA #294670 Nekem is volt iylen, előzőleg egy borist akartam kilőni aki menekült a sarok felé, rászűkültem de kilőtték, pár métere előtte volt egy szikla meg egy bokor, ezután a kb 100 méterrel arrébb lévő tigrist céloztam be.
lövök semmi. aztán egszer csak kiírja, hogy kilőttem az enemy artyt. ami az előzőleg rácélzott boris hullája mögött volt a bokorban.
visszanéztem a visszajátszás, ott pedig az arty a tigris felé nézett.
az meg a pláne hogy beadta.
Van úgy artyval, hogy olyanokat lövök, ami szinte hihetetlen. egy 60 al száguldó BCt találok telibe. aztán van olyan is, hogy egy odaragasztott tankot sehogy sem akarod eltalálni.
Az összes francia X tank lassan úgy lőnek mint az artyk, ilyen ívesen. rácélzol a tankra, nagy távolságoknál, egyszerűen a tank előtt a földbe csapódik a lőszer. de már nem csak azoknál a tankoknál.
A szerver dönti el, hogy mit ad be és mit nem. -
bornofakone #294669 Na ma nekem is s-51-el produkált 1 ilyen kört, 6 lövésből 0, ugyan ez a tünet. Rendes már hajamat téptem h dafuq?! Utána megnéztem h gw tigerrel is csinálja-e ezt. Szerencsére a játék kompenzált és beadott mindent. 2 olyan lövést amit alap esetben "nem szabadott volna" (szűkülés nélkül menet közbe műhold nézetbe mozgó célpontot találtam el vele....:D)
Mentem 2 4k+-s kört, röhögve beadva amit kellett...utána nem nyúltam többet hozzá. Igazából én csak örülnék ha mindennap minden artynak az összes köre ilyen lenne h lövi a semmibe a shell-t, meg eltűnik :D -
sírás on
Jaj hát ezek a WG-s fiúk mindig okoznak meglepit, az ágyukat a gyári adatokhoz képest mennyire nerfelték tudja esetleg valaki?
Értem ezalatt a lövedék sebesség, pontosság, hatótáv, mert az egy évvel ezelőtti állapotokhoz képest észrevehető a különbség.
Pl a Nashorn 88/L71 ágyúja valóságban nem egy rossz darab, játékban 5 lövésből 3 mellé 500méteren, a lövedék sebessége sem az igazi pl 500métert 0,5 mp alatt tenné meg a valóságban a játékban meg arrébb megy a tank míg odaér a lövedék kész kabaré.
-
Greenscape #294667 Barcsak minden csataban igy celoznanak az artyk. -
Ja és az első lövés nekem is eltűnt a nagy semmiben. -
2 nappal ezelőtt teszteltem egy modot artyhoz az asszony accján 212-vel. 3 csatát mentem és az egyikben (Highway map) pontosan ugyanezeket a dolgokat produkálta a játék. Én is csak néztem, h wtf hova megy a lövedékem. 3 v 4 lövésem ment a körön kívülre oda ahova előzőleg céloztam, tehát nem az aktuális célzás helyére. Először én is a laggra gyanakodtam, de a 3. v 4. után már fura volt az egész. Ez vajon megint milyen bug?
Hála az égnek csak az artystákat érinti, én egy fél évben 1x ha artyzok:) -
R3nton #294664 Menthetetlen ez a játék...
és loose...
-
Bartlebi #294663 Szeretném veletek megosztani eme gyönyörű videót. Akartam írni a videóról valamit de még mindig keresem a szavakat.
-
Orosz testvéreinknek is előjött eme probléma bár őket 7 szerver és 24 IP cím szolgálja ki minket csak 2 szerver 8 IP címmel ezek az adatok szerepelnek a WoTWiki oldalán ami nem biztos, hogy pontos.
Azért gondolom ez, mert ezen az tejji.com oldalon megnézve az URL-ket az oroszoknál 8 szervert egyenként 4 IP címmel találtam EU-t meg 2 szervert 4 IP címmel, de az első szerver IP címei nem egyeznek a WoTWiki-s oldalon,de ettől függetlenül a Wiki-s cimek is SoT-os url-t adnak.
A testvírek alkottak egy progit ami a szervereket pingeli és így könnyű eldönteni hova menjél Wot Ping Clusters
A progiba van egy comfig fájl amiben megadhatod akár az ip címeket is és ezeket pingeli.
Namármost a WoT-t, hogy lehet rávenni a csatlakozásra ezen ip címek közül passz.
Szerintem nem lehet csak szervert választani, IP címet meg olyat kapsz ami éppen aktuális pl most a 195.12.241.xxx az EU1 és 185.12.240.xxx az EU2.
Az xxx-ek minden belépésnél változnak.
Sajna nem értek hozzá csak következtetni próbáltam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálam így néz ki a WoTWikin szereplő IP címek pingelése 1mp időközönként 30 ping
-
besti #294661 Ennyi. Low tier és fun az nem fér össze. Ha kicsit tapasztaltabb leszel nagyon fog fájni, mit művelnek a kezdők/vagy akik egyszerűen úgy maradtak. -
campernoob #294660 A legjobb tankokból azért érdemes megtartani néhányat a heti, vagy havi küldetések teljesítése érdekében. -
bootsector #294659 Meglett a lóvé és az XP. Váltok T-34/85-re. Egyébként pont most a legutóbbi pár csatámban ezeket tartottam be, és marha jó körök sikerültek. Lehet, nem is kellett volna rinyálnom.
Apropó...ha van is sok 8-9-10-es tankotok, megtartjátok az ennyivel kisebbeket is, ha jó élmény volt valamelyik? Nekem pl. a sima KV-1 marhára bejött. -
SzocsA #294658 LoL, légharc
Nem is annyira feltűnő a változás :D
-
besti #294657 Miért kell némelyik TD-t ennyire feltápolni? Egy tier X heavy vs. TD:
Nekem ehhez 23-at kellett lőni, amiből 20 talált és 19 penetrált. Azaz 23x kellett a tankot kitenni az ellenség elé. Neki ehhez ÖT lövés kellett (5 telitalálat persze). Fair enough!
Ha nem lennének a (közel) egylövésező spottolatlan TD-k, már megint 4-5 high tier arti van oldalanként minden 2., 3. csatában. Szerintem ez teszi tönkre a WoT-ot. Szeretnék tankok ellen játszani, melyek nem egylövéseznek.
By the way, artik nem lesznek a top of the tree-ben? -
lexlutor #294656 a t34-85 viszont eszmeletlen durva lesz. meg az is6 grindnel vettem viszza, de ritka op-nak erzem. -
lexlutor #294655 en reggebben toltam a t-34be egy par szaz kort. en szerettem nagyon. en a zis-4es agyuval hasznaltam: jo atutes, kis sebzes, eszmeletlen rof. tier5ben az az agyu atvisz mindent. a kis ebzest eloszor nem veszik komolyan, aztan mire eszbekap mar keso.
nem erdemes elso sorba menni vele, medeket es a kisebb tieru tankokat keresd. ehhez azert megvan a mozgekonysaga. pancelra ne nagyon szamits nala. keruld a derp-gunokat (pz4, hetzer, kv1), mert goldal at tudnak utni es akkor egy loves vagy. erdemes felnyomni a legenysegnek az alcazast es ugy operalni h takarasban legyel.
heavykel csak akkor kotozkodj, ha massal foglalkoznak, vagy ha van eleg helyed es lenduleted fodulozni korulotte. de ez azert kerulendo, nem a te sulycsoportod. tavolrol is at tudod oket loni. -
Most dupla a crew xp :) -
Amint a legénység 100%-os lesz:) -
Attila965 #294652 Na majd akkor a T-43at hogy fogod szeretni
-
Jöhet Portugáliába -
lexlutor #294650 egy 4-5 darabot nem hatrany vinni, de vannak arnyoldalai a dolognak. egyreszt konnyu raszokni, kenyelmes tud lenni. mivel nem kell annyira celozgatni vele, meg hasznalni a fejed, es keersni a jobb megoldasokat mint a frontalis adok-kapok.. es konnyen lehet h a kezdeti 4-5 mar 10-15, amivel nagyon csunya minuszokba bele lehet szaladni, foleg premium nelkul. masreszt, goldal nem fogsz nagyon celozgatni, nem is keresed es tanulod meg a gyenge pontokat.
ha gond t34el osszekaparni a penzt a kov tierre, akkor meg hanyagold a goldozast szerintem. -
Researched: Waffenträger auf E 100 researched. Undistributed experience spent: 205000. Free Experience spent: 0.
Purchased: 'Waffenträger auf E 100' sucessfully purchased. Spent credits: 6 100 000.
-
bootsector #294648 Na jó! Lehet, nekem is meg kéne próbálnom a goldot néha?
Most épp nagyon kell a lóvé, mert pont váltásban vagyok, T-34-ről T-34/85-re. Ember még nem szopott annyit tankkal, mint én a T-34-el. Valamiért rohadtul irritál mindenkit, azonnal azt lövik az összes csatában. Mivel vonzza be vajon??
-
lexlutor #294647 ..minden tierben toljak esz nelkul, mindenre.. -
lexlutor #294646 gold ammo -> nagyobb atutes -> nagyobb esely a sebzesre. nagy tieres heavyket is at tudsz kulonosebb celzas nelkul utni -> tobb sebzes = tobb kredit. ez lenne alapesetben az ertelme.
igazabol premiumaccounttal siman ki lehet hozni plusszosra egy kort. ertelemszeruen ez nem goldspam vegig.
van egy-ket extremdraga gold loszer, de a tobbi ara kigazdalkodhato, vagy eppen a honapokig tarto 250k akciok utan van mire ellloni a kreditet mindenkinek. nem veletlen h boldog-boldogtalan lo mindnere vele esz nelkul. -
bootsector #294645 Tényleg ne haragudjatok, senkit nem akarok bántani, rengeteg jó tanácsot kaptam már tőletek!! Csak pont ti is írtátok nehezményezve, hogy IV-es, V-ös tier-ben is már agyba-főbe tolják a gold lőszert, nektek se tetszett, hozzáteszem jogosan. Gondolom ez is inkább a pénzlehúzásról szól WG részéről... -
SzocsA #294644 azt meg lehet nézni valahol, hogy melyik tankkal sebeztek eddig a legtöbbet egy csatában?
és hogy mennyien lőttek ki 15 tankot egy meccsen? -
R3nton #294643 Az hogy kilődd 59-16-al szemből a beforgatott Maust...legalábbis fostalicska szerint :D :D :D :D -
bootsector #294642 Egyébként a "goldozásnak" mi értelme? Iszonyú sokba kerül, szerintem nehéz pluszosra is kihozni úgy egy menetet, hogy puffogtatod a goldot. Némelyik rohadt drága. Pont ezért nem kéne. -
R3nton #294641 OMG itt derül ki mennyit értesz a játékhoz, beforgatott maust kigyújtod light tankkal :D Végülis azt nem mondtad, hogy hátulról...hihtetlen. Húzd már ki valamelyik lightot :D -
bootsector #294640 Nem akartam ekkora tüzet szítani, egyébként elárulom, hogy semmiféle gold ammot nem toltam eddig, és ezután sem fogok. Modot sem használok, se xvm, semmi. Be is tiltanám az összeset, a gold ammot meg pláne. Aztán egy kicsit egyenlőbbek lennének az esélyek. Faszomnak kell nézegetni, ki piros, meg lila, meg akármi? Játszani kell. Valóban egy kicsit igazságtalan voltam, tett azért be szépen saját kategóriába is, mindjárt jobban is ment. Senkit nem akartam megsérteni, bocsánat, de kijött. -
foxbat88fx #294639 az alkohol kis mennyiségben igen fasza dolog ám
-
Droughert #294638 A vodka csodákra képes. -
foxbat88fx #294637 na itt látszik meg hogy meghalna az emberiség a technológia miatt :D
vagyis egy részük......
sokat szoktam nézni ilyen ismeretterjesztő műsorokat...
spektrum, nat geo, stb stb
valamelyiken volt szibériai sorozat .... na ecsém, ott aztán semmi sincs :D
és szinte irigyeltem őket, nem függenek semmitől, nem stresszelnek semmin és vagy 100 év az átlag életkor -
Fasza. Kösz ősök, h elbasztátok az ózonréteget:D Valószínűleg a napkitörés műve, ma érhette el a Földet a napszél. Nem csak a nettel volt gond, a mobil rendszer is meghalt. Nem lehetett senkit hívni, még a 1412-t sem. Emiatt maradtam le a CW-ről
-
malystryx #294635 Replay volna?