banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    en reggebben toltam a t-34be egy par szaz kort. en szerettem nagyon. en a zis-4es agyuval hasznaltam: jo atutes, kis sebzes, eszmeletlen rof. tier5ben az az agyu atvisz mindent. a kis ebzest eloszor nem veszik komolyan, aztan mire eszbekap mar keso.

nem erdemes elso sorba menni vele, medeket es a kisebb tieru tankokat keresd. ehhez azert megvan a mozgekonysaga. pancelra ne nagyon szamits nala. keruld a derp-gunokat (pz4, hetzer, kv1), mert goldal at tudnak utni es akkor egy loves vagy. erdemes felnyomni a legenysegnek az alcazast es ugy operalni h takarasban legyel.

heavykel csak akkor kotozkodj, ha massal foglalkoznak, vagy ha van eleg helyed es lenduleted fodulozni korulotte. de ez azert kerulendo, nem a te sulycsoportod. tavolrol is at tudod oket loni.