A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #294670 Nekem is volt iylen, előzőleg egy borist akartam kilőni aki menekült a sarok felé, rászűkültem de kilőtték, pár métere előtte volt egy szikla meg egy bokor, ezután a kb 100 méterrel arrébb lévő tigrist céloztam be.
lövök semmi. aztán egszer csak kiírja, hogy kilőttem az enemy artyt. ami az előzőleg rácélzott boris hullája mögött volt a bokorban.
visszanéztem a visszajátszás, ott pedig az arty a tigris felé nézett.
az meg a pláne hogy beadta.
Van úgy artyval, hogy olyanokat lövök, ami szinte hihetetlen. egy 60 al száguldó BCt találok telibe. aztán van olyan is, hogy egy odaragasztott tankot sehogy sem akarod eltalálni.
Az összes francia X tank lassan úgy lőnek mint az artyk, ilyen ívesen. rácélzol a tankra, nagy távolságoknál, egyszerűen a tank előtt a földbe csapódik a lőszer. de már nem csak azoknál a tankoknál.
A szerver dönti el, hogy mit ad be és mit nem.