A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Orosz testvéreinknek is előjött eme probléma bár őket 7 szerver és 24 IP cím szolgálja ki minket csak 2 szerver 8 IP címmel ezek az adatok szerepelnek a WoTWiki oldalán ami nem biztos, hogy pontos.
Azért gondolom ez, mert ezen az tejji.com oldalon megnézve az URL-ket az oroszoknál 8 szervert egyenként 4 IP címmel találtam EU-t meg 2 szervert 4 IP címmel, de az első szerver IP címei nem egyeznek a WoTWiki-s oldalon,de ettől függetlenül a Wiki-s cimek is SoT-os url-t adnak.
A testvírek alkottak egy progit ami a szervereket pingeli és így könnyű eldönteni hova menjél Wot Ping Clusters
A progiba van egy comfig fájl amiben megadhatod akár az ip címeket is és ezeket pingeli.
Namármost a WoT-t, hogy lehet rávenni a csatlakozásra ezen ip címek közül passz.
Szerintem nem lehet csak szervert választani, IP címet meg olyat kapsz ami éppen aktuális pl most a 195.12.241.xxx az EU1 és 185.12.240.xxx az EU2.
Az xxx-ek minden belépésnél változnak.
Sajna nem értek hozzá csak következtetni próbáltam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálam így néz ki a WoTWikin szereplő IP címek pingelése 1mp időközönként 30 ping