418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #294714 Én ezt már írtam korábban is, hogy akármennyire is blődség amiket írogatsz, azért szórakoztató olvasni. -
R3nton #294713 Valld be, hogy kisegítő sulis vagy :D -
R3nton #294712 Ezt jelenteni kéne sztem... -
Rühellem a büdös kutya szagot tudod....
Minden esetre egyre nagyobb a sarad, és ha kiborul a hordó, akkor tiszta sár lesz minden, te meg repülsz. -
R3nton #294710 Nézőpont kérdése. Ha úgy nézzük, hányszor lőnek ki akkor keveset szopok, ha úgy nézzük, hogy a sok retardált a TD-jével belassítja a játékot és sokszor 10 perceket kell kempelni, akkor nagyon is sokat szívok miattuk. Nézőpont kérdése... -
Greenscape #294709 Nem is viccnek szantam. Nem vagyok oda a holo.. mufajert, de ez tenyleg izlestelenre sikerult. Foleg a vege. Egyes embereknek tenyleg tul sok ideje van ha ilyen videok keszitesere van ideje. -
R3nton #294708 Inkább a tiedet :D Te vagy az, aki ha azt írom, hogy süt a nap arra is írsz valamit, hogy belém köss. Egyszerűen, ha valamihez kommentelek, te nem bírod megállni, hogy ne kommentelj rá. Lehet szerelmes vagy belém ;) Oviba szokták így húzni egymás haját tudod :) -
FosTalicskaa #294707 Nem félek az artiktól. Gyűlölöm őket. A kettő között óriási különbség van... hogy szoktam rajtuk röhögni amikor kipattintom őket kezdés után 15 másodperccel. Az meg külön öröm ha az ellennél is van egy battle hero és ő is elintézi a másik oldalt...
R3nton: Ha megnéznéd a statisztikámat láthatnád, hogy a csatáim több mint felét heavy tankkal mentem. Szóval nem vagyok annyira nagy td-s. Felőlem annyi td-t lőhetsz ki amennyit akarsz nem fogom mellre szívni. Viszont el nem tudom képzelni, hogyha ennyire örülsz ezeknek az gold spammes apró örömöknek is, akkor mekkorát szophatsz te ellenük nap mint nap. Mondjuk sejtéseim lehetnek, hiszen kb te vagy az egyetlen aki hónapok óta sír miattuk. Gondolom ha látsz egyet amint háttal áll neked, te már attól ammo rackel robbansz fel vagy hasonló... -
és akkor ezt a hozzá szólást jelentsük is modiknak szándékos provokálásért, hm? -
R3nton #294705 Ezt direkt fostalicskának :D Szét goldspammeltem most a TD-ket szemből :D Egy JT egy foch és egy Tortoise bánta :D Most én is Jeff noob voltam
Mondjuk kikaptunk, mert túl jól védték a capet. Ezt direkt csak azért töltöm fel, hogy idegesítsem vele a fosóst :D
obj430II replay -
szukjozsef #294704 Igen a csoszajfekre gondoltam de mar 7es szinten vagyok orosz vonalon es meg nem volt egyszer sem ilyen agyum. hogy lehet ez? ja es csak full freeben nyomatom -
Angelus1991ster #294703 Szóval van esély végre , hogy magyar páncélosok is bekerüljenek a játéka. Már csak az a kérdés , hogy a az EU tech fa 2014-be bekerül majd a játékba. -
Plata #294702 Te valamiért nagyon félsz az artyktól úgy érzem. 
Én mindig is artyztam már bétában is,és utána is.Szeretem az artyt,bár nerfelték attól még szeretem,és szeretem az ilyen rinya gépeket is.
A legelső 7 killes körömet is artyval mentem,sőt volt még annak idején régen hogy 5 nehéz tankot öltem meg a bázisunkon artyval.Mert csak én maradtam egy szál kicsi t5-ös artyval és t9-10 nehéz tankok elkezdték foglalni a bázist.Sőt ha visszaolvasol 1-2 évet láthatsz tőlem sok artys képet vagy videót,mert raktam be képeket vagy videót az igazán gyönyörűséges kilövésekről,teszem azt a páyla másik végéről kilőttem 60-70-el repesztő felderítőt vagy hogy td módban hülyére verem a rám jövő med és heavy tankokat.Attól hogy te nem tudsz játszani az artyk ellen én még szeretem,még akkor is ha a hisztitől duplára dagad a fejed.
-
zsan666 #294701 Nincs Borsigom, nem ismerem, de ha figyelmesen meglesed a videót (minimap mód 445m-es karikával ajánlott) nem is volt semmi, ami felderítse egészen a francia TD-ig. Egy vk és a T21 jutott az észlelési távon belülre, de a vk-t kiszedték, mire lőtt, a t21 meg pont kiment, mire rálőtt. Szóval itt nem a camo volt, ami elrejtette, hanem a távolság.
Nem mellesleg szép menet volt, grat markastor ! -
-
Scout vagy, neked más a tier beosztásod.
kezdőként ne játssz lightal, nehéz hogy JÓ legyél vele -
Gyuszopapa #294698 Hát igen elméletileg normális.Inkább ne játsz velük,játsz közepes tankkal. -
Gyuszopapa #294697 Ennyire. -
Az normális, hogy a tier VI-os light tankomat ma rendszeresen IX és X-es játékosok közé teszi be? Kezdőként azt kell mondanom, hogy ez az egy dolog ami eléggé elveszi a kedvem a játéktól. -
Epic :) -
Simulacrum #294694 Unikum játékost rammolással likvidálni igazán kellemes (10:46-tól), az utána való sírás még hozzátesz az örömhöz. :-) 00:01-nél sikerült behúzni a zászlót a többieknek, mák.
Nagyon jó kis tank ez az E-50. -
malystryx #294693 Köszönöm Uram, már lesem is :) -
Azon nevettem hogy kb. a csata feléig egy helyben voltál , még csak bokor sem takart el és senki nem vett észre, míg te vígan lövöldözted őket. :) Ennyire jó lenne a borsig camoja? -
27.2.2014 & 28.2.2014
- P. Bityukov megerősíti hogy idén bekerül a korai Panzer IV modell.
- SerB azt mondja hogy lehetséges hogy az Amerikai M68 ágyú súlya nem pontos, a fejlesztők majd átviszik a a súlyt a lövegből a toronyba
- Nem mostanában lesz a következő account migráció az Orosz szerverről az Amerikaira.
- Nincs tervben TD korlátozás. Az artyk korlátozva lettek mert van egy nagyon jellemző játék stílusuk és a TD-nek nincs.
- SerB megerősíti hogy lesz átmenet az EU techtree különböző ágai között. Például olyan hogy a Csehszlovák T-21 átmegy a Magyar Turán ágba)
- Az EU ágban nem lesz olyan hogy valamilyen tank modul összeállítástól megváltozott a egy tank nemzetisége.
- Azért választották az M103at a HD átdolgozásra a 9.0ban mert ez Aktív szolgálatban volt.
- A Tortoiset azért választották mert jól ismert és magas szintű. T-34/85 és IS azért mert az Orosz győzelem szimbólumai.
- A trailerben mutatott Maus torony leszakadás lehet nem a végleges verzió de Storm azt mondja láttak referencia videót Szíriából ahol egy torony 10 másodpercig repült egy lőszerrekesz robbanás után.
- Storm azt mondja a "normál több szálon futtatás" nem fog akkora teljesítmény növekedést adni mint amire sokan számítanak. Nem ez az univerzális megoldás minden problémára.
- Storm hozzá teszi hogy mivel nincs univerzális megoldás a problémákra, a WGnek javítania kell a dolgokon 10 különböző helyen és akkor lesz jó eredmény. Ezek például a CPU több szálas futtatás, GPU több szálas futtatás, a fű/fák és bokrok átdolgozása, új effekt render. Sok munka van most.
- A fentieken dolgoznak.
- A történelmi csatákban a járműveknek egy fix konfigurációja lesz (nem lehet módosítani)
- Úgy tűnik az artykkal nem lehet majd játszani a történelmi csatákban (legalábbis az elején)
- A WG számára a Sturmtiger közelebb van a TD-hez mint az artyhoz.
- Az egész "felderítési" rendszer alapja az érdekes játékmenet volt a fejlesztés legelején.
- Ellentétben Stom állításával, SerB azt mondja hogy az olyan prémium tankok amik valóban harcoltak (pl Churchill III), bekerülnek a történelmi csatákba.
- Volt egy Orosz "partvédő tank" 130mm ágyúval (ami nem volt része a KV szériának). Object 103nak hívták és T-100 alváza volt B-13 ágyúval. SerB azt mondja elméletileg T7 tank lenne.
- A partvédő tankokkal kapcsolatban, SerB azt mondja hogy a Japán partvédő projekt késöbb jött mint az O-I nehéz tank és 140mm ágyúja volt egy toronyban.
- A KV-3 és KV-4 azért cipelheti a D-25 ágyút (annak ellenére hogy későbbi fejlesztések) hogy érdekesebb legyen a játékmenet.
- SerB azt mondja hogy valószínű nem voltak KV-4/5 alapú 130+mm kaliber tervek, mert az SPG projektek általában létező alvázakra kerültek.
- Nem lesz új Orosz nehéz/arty ág egyelőre. Először lesz új Amerikai, Britt, Francia és EU ág.
- SerB azt mondja a HD modelleken "zeró-szintű" részletgazdagság lesz, azért hogy ne töltődjenek be a gyenge gépeken.
- Roaming mellet sem lehet majd más szerverekről aranyat venni.
- Úgy tűnik nem túl erőforrás igényes a torony lerobbanás elkészítése, 2 ember dolgozott rajta. -
Ehh, az az AMX 30B megdobogtatta a szívemet. Pedig nem szokásuk a tankoknak, de ez... Nagyon szép. :D -
markastor84 #294689 Tessék:
http://wotreplays.com/site/647209#fisherman_s_bay-markastor-rhm_-borsig_waffentr_ger -
malystryx #294688 Igen, a német, amerikaival volt tapasztalatom, azok igen pontosak voltak, de sztem másfél éve eladtam mindet.. Már nem tudom megmondani :) -
malystryx #294687 Ha arra gondolsz, azt csőszájféknek hívják, és csak nagyobb tankokon, akár tier 5-től felfelé, de 4-es tankon is találsz már. -
Plata #294686 S-51 nekem nemjött be,de német angol amerikai artyk jók.
-
TomDantes #294685 Egy remek példa arra, hogy kellene az a bizonyos új moderáció, amiről tegnap szó esett. -
hú mostanában én is észrevettem hogy az arty lövedékek csak úgy eltűnnek néha -
FosTalicskaa #294683 Te jó ég!! A fórum felett átvették az irányítást az artista prostituáltak... Megdöbbentő, hogy nyilvánosan is meg mertek szólalni. Nem elég, hogy szemétparaszt módón titokban kegyetlen módon fel lettek erősítve most már úgy érzik, hogy sírniuk is kell azért mert nem 180%-os a találati arányuk, hanem csak 140%. Mostmár tényleg elhiszem, hogy közeledik a világvége... -
szukjozsef #294682 Sziasztok hogy tudok az agyuk vegeire olyan csonkokat tenni amivel dogosebben nez ki a tank? -
Toweliee #294681 Mondjatok légyszives valami értelmes FOV beállítást mondani 1366x768-as beállításra. -
malystryx #294680 Így van, ezért nem értem, hogy most akkor ügyesség alapján jó artys, vagy tankos a játékos, vagy pofa alapján?? Azért ennyire nem kéne belenyúlni. Szegény haver S-51-el olyan jól nyomta, hogy spottoltam neki, sorra szedte ki a nagy tankokat, most meg 1 találata sem volt több hete!! Azóta nem is játszik. De igaza is van. -
Plata #294679 Néha meg mintha nem tudnál vele mellélőni,vagy csak mákja van az embernek,volt artyval egy csodás meccsem,5 kill 3 oneshot,és még egy rakás sebzett tank,mintha nem tudtam volna mellélőni. -
Plata #294678 M40/43-ről szemből lepattant a T9-es wt td,még csak nyoma sem maradt a tankomon,wt meg kinyúlt az én lövésemtől.Nem tudom mennyi a penje vagy milyen ágyúja volt,de rám hozta a szívbajt mikor feltűnt az orrom előtt. -
malystryx #294677 A sík terepen is mellélősz 50m-re ha a játék úgy akarja. Az artyknál ezt a legkönnyebb "manipulálni". Én ezért nem artyzom, hiába 250%-os a legénység, full beszűkülve úgy mellélő, mintha a 4 éves fiam játszana. A nyertes meccsen meg érdekes, mintha már évek óta ezt csinálom :)
Na én ezért nem hiszek a játékban.. A bétában volt a legjobb, azóta csak romlott minden. -
malystryx #294676 Nem semmi ez a játék... Megnéztem egy pár videódat, az a 2 eset a T34-el ahol pattantál a hugyosbödön artyk oldaláról... És még ezek után is van pofájuk... Én simán beküldeném ezeket egy kis körítéssel, egy párnapos bann-t megérne, csak hadd tolnám az arcukba az anomáliájukat. :)
De ezt is biztos kimagyaráznák.. 90 fokban eltaláltad a kemény 10 mm-t, a 240-es átlagátütésű ágyúval.
"Biztosan gellert kapott" :):) -
Simulacrum #294675 Az első kérdésedre ez a válasz:
World of Tanks Dossier Tool
Ide kell feltöltened a megadott fájlt a gépedről és utána a Damage fülön nézelődhetsz.